Zasłużony PepePanDziobak Opublikowano 22 Września 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 22 Września 2020 1.DOdanie free mvipa dla steamów i dodanie mvipa dla wszystkich od 22 do 7. 2.Dodanie do regulaminu, zakaz wchodzenia do portali w zabawach Dzieci Wojny, Ochrona Prezydenta (Czy jakoś tak), ponieważ tt boją się wejść, a ct boi się wyjść, więc jest to tylko niepotrzebne przedłużanie. @ Dusia na dd2#1 i #2 też jest wiele steamowów, i to na pewno więcej niż na jb. @ Dusia rozumiem CIę, ale mvip nie jest jakoś przesadnie mocny, jedyne co ma mocne to 2 skoki i to jest jego jedyny taki mocny atut. 2 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 22 Września 2020 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 22 Września 2020 Godzinę temu, PepePanDziobak napisał: 1.DOdanie free mvipa dla steamów i dodanie mvipa dla wszystkich od 22 do 7. Dodanie mvipa dla steamów jest bez sensu, bo trochę ich jest, ale mvip od np. 23 do 8 było by git (od 23 dla tego, że wtedy dzieci już przeważnie nie ma na serwerze no chyba, że jakies wyjątki co na next dzień do szkoły nie idą) @ PepePanDziobak Ale na serwerach DD2 steamy mają vipa, a vip nic takiego nie ma ;d w porównaniu mvip, a vip no to mvip jest X razy lepszy, jakby na JB był vip to byłabym na tak Odnośnik do komentarza
Zasłużony PepePanDziobak Opublikowano 24 Października 2020 Autor Zasłużony Udostępnij Opublikowano 24 Października 2020 @ Trivor Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 24 Października 2020 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 24 Października 2020 mvipa przemyślę, do regulaminu sam dodaj Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 11 Lutego 2021 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi