Użytkownik Daffi Opublikowano 22 Września 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 22 Września 2020 Nick: 的吉奧人 Imię: Dawid Wiek: 17 Posiadasz Admina na innej sieci/serwerze?[Tak/Nie]: nie Doświadczenie z amx[1-10] (Link do tematu):6 Czas spędzony na serwerze (link do GT):https://www.gametracker.com/player/的吉奧人/54.38.135.53:27015/ Steam/Nonsteam (Link do profilu): https://steamcommunity.com/profiles/76561199083647251/ Składka[11.07zl][Tak/Nie]: tak Sprawny mikrofon[Tak/Nie]: tak Dlaczego powinniśmy wybrać Ciebie?: Ponieważ brakuje adminów na serwerze jest aktualnie 1admin i 2 przyjęty ale będą sytuacje w których ich może nie być i wtedy będzie problem żeby zbanować uspokoić graczy żeby nie wyzywali się po rodzicach itp bo każdy praktyczne wie ze samymi mutami gracz się nie zmieni. a tak bym go wtedy zbanował żeby ochłonął i się uspokoił. Kontakt: pw / steam Zapoznałeś się z wymaganiami na Administratora serwera i spełniasz je w 100%?[Tak/Nie]: Tak pół na pół 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik enp Opublikowano 22 Września 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 22 Września 2020 + aktywność + wiek - "Zapoznałeś się z wymaganiami na Administratora serwera i spełniasz je w 100%?[Tak/Nie]: Tak pół na pół" 34 minuty temu, Daffi napisał: Dlaczego powinniśmy wybrać Ciebie?: Ponieważ brakuje adminów na serwerze jest aktualnie 1admin i 2 przyjęty ale będą sytuacje w których ich może nie być i wtedy będzie problem żeby zbanować uspokoić graczy żeby nie wyzywali się po rodzicach itp bo każdy praktyczne wie ze samymi mutami gracz się nie zmieni. a tak bym go wtedy zbanował żeby ochłonął i się uspokoił. - Niecały miesiąc temu byłem zmuszony napisać skarge na ciebie przede wszystkim właśnie za mowę nienawiści. Zmiana nicku nie spowoduje, że magicznie o tym zapomnę. Szczerze to wg mnie i tak dziwne, że jesteś w "szeregach" administracji/nadzoru serwera. W każdym razie proponuję najpierw zacząć od siebie, a potem ewentualnie brać się za innych. Jestem na nie. 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik vanisz Opublikowano 23 Września 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Września 2020 Jestem na nie. - Nadużywasz uprawnień, po prostu bawisz się nimi. - Nie ogarniasz strażnika, a dopiero admin już? -/+ Kultura + Aktywność + Mikro Zacznij się normalnie zachowywać na serwerze posiadając strażnika, bo tym co do tej pory robisz nic nie osiągniesz. Pozdrawiam 1 naura Odnośnik do komentarza
Użytkownik Wyprawa Opublikowano 23 Września 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Września 2020 +Mikro +Steam +Aktywność -/+ Kultura Jestem na tak 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Bravo Opublikowano 23 Września 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Września 2020 Biorąc pod uwagę okoliczności, na razie podanie zostanie odrzucone. Poczekamy trochę czasu i jeżeli będziesz świecić przykładem, a inni nie będą mieli wobec Ciebie dobrych zarzutów to prawdopodobnie wynik się zmieni. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Bravo Opublikowano 23 Września 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Września 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Podanie zostało rozpatrzone negatywnie. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi