Użytkownik pokio Opublikowano 23 Września 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Września 2020 Nick: pokio Imię: Patryk Wiek: 18 Posiadasz Admina na innej sieci/serwerze?[Tak/Nie]: nope Doświadczenie z amx[1-10] (Link do tematu): 7 Czas spędzony na serwerze (link do GT): https://www.gametracker.com/player/pokio/54.38.135.53:27015/ Steam/Nonsteam (Link do profilu): https://steamcommunity.com/profiles/76561199033390716/ Składka[11.07zl][Tak/Nie]: tak Sprawny mikrofon[Tak/Nie]: tak Dlaczego powinniśmy wybrać Ciebie?: Wydaje mi się że w roli strażnika radze sobie dobrze , poza tym jakoś nie próbuje się z tym odnosić , chętnie pomagam udzielam odpowiedzi a jak ktoś popełni błąd to wyjaśnie w czym ale jak to się powtarza to jest przerzucany do tt , jestem jednym z aktywniejszych strażników , wiadomo jak każdy popełniam błędy albo pewnych rzeczy niedopatrze i jest zamieszanie ale próbuje to naprawić rozmową z graczami , nie mutuje bez powodu nie daje bana na ct bez powodu nie nadużywam adminvoice i admin say , a jedynym aktywnym adminem na serwerze jest vanish wiec gratki ze to ogarnia , ale przyda mu sie pomoc , mam dobry kontakt z graczami umiem sie z nimi dogadac posmiac itp Kontakt: steam ,forum Zapoznałeś się z wymaganiami na Administratora serwera i spełniasz je w 100%?[Tak/Nie]: spełniam w 80% 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik vanisz Opublikowano 23 Września 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Września 2020 W twoim przypadku był bym pozytywnie nastawiony, lecz muszę jednak być po stronie negatywnej. + Aktywność + Wiek No i największy minus to brak gry cs 1.6 na steamie, bez tego nie masz co się starać o ową posadę, steam jest największym wymaganiem, jeżeli chodzi o admina. Niestety jestem na nie. 1 naura Odnośnik do komentarza
Użytkownik pokio Opublikowano 23 Września 2020 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Września 2020 @Vanishhhh wiesz co , na steam cs bym ogarną ale w przyszłym miesiącu bo bym podliczył wydatki na koncie itp ,ale wydaje mi sie ze na początku pazdziernika bym mial Odnośnik do komentarza
Użytkownik enp Opublikowano 23 Września 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Września 2020 + wiek + aktywność + wysoka kultura osobista - steam Oprócz steama to nie mam żadnych "ale", jestem na tak. Odnośnik do komentarza
Użytkownik Daffi Opublikowano 24 Września 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Września 2020 +kultura +aktywność Wielki - steam +gt Odnośnik do komentarza
Użytkownik Bravo Opublikowano 24 Września 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Września 2020 Byłbym skłonny cię przyjąć, ale steam to jest warunek, którego nie można obejść. Po zorganizowaniu CS 1.6 na steam, napisz podanie ponownie. Odnośnik do komentarza
Użytkownik Bravo Opublikowano 24 Września 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Września 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Podanie zostało rozpatrzone negatywnie. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi