Użytkownik MesseM Opublikowano 23 Września 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Września 2020 * Imię: Dawid. * Wiek: Urodziłem się 17 września 03 roku, i obecnie mam 17 lat. * Dlaczego chciałbyś zostać Opiekunem?: Ponieważ serwer nie posiada Opiekuna, a ja chciałbym się zająć owym serwer i trochę przypilnować porządku na serwerze, oraz przypilnować administracje. Również chciałbym się zając działem serwera, bo z tego, co zauważyłem, to nie ma się nim kto zająć, a podania stoją nadal w miejscu i nikt ich nie sprawdza. Chciałem również dodać, że pewnie większość osób ani administracji mnie kojarzy z serwera, ponieważ rzadko co można mnie spotkać na serwerze, ale myślę, że to nie będzie problem, no i chęci i czas posiadam, więc czemu by nie spróbować. * Jakiego serwera chciałbyś/chciałabyś zostać Opiekunem: Chciałbym zostać Opiekunem serwera Only AWP #2. * Czy byłeś kiedyś Opiekunem?: Tak, byłem już opiekunem niejednokrotnie. * Znajomość AMXX/SMX/SourceModa i panelu (0-10): 7/10. * Wsparcie finansowe (TAK/NIE): Oczywiście. * Coś o sobie: Tak więc mam na imię Dawid, mam 17 lat, pochodzę z województwa mazowieckiego, a dokładniej z Warszawy. Na co dzień jestem osobą z poczuciem humoru, szczerą, komunikatywną, miła, radosną, której można zaufać oraz powierzyć owe obowiązki na danym stanowisku. Od września uczęszczam do szkoły średniej, a dokładnie do technikum o profilu budowlanym, jestem zadowolony, że wybrałem akurat ten kierunek. Interesuje się sportem, e-sportem, grami oraz muzyką. Lubię uprawiać sport, tak samo, jak go oglądać. Lubię jeździć na rowerze czasami biegać i jak jest ciepło to popływać, no i wiadomo wyjść z kumplami na miasto i dobrze się bawić, oraz walnąć od czasu do czasu jakieś wiadro. Jeśli ktoś chciałby się dowiedzieć czegoś więcej na mój temat, to zapraszam pw. Pozdro. Ogólnie to chciałbym dodać, że trivor mi pozwolił napisać podanie, więc proszę się nie rzucać, pozdro. 2 3 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ #WakeUpVac Opublikowano 24 Września 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 24 Września 2020 Kurcze mam mieszane odczucia co do ciebie ale napewno jestem na Tak +chęci pomoc Trivorowi się na pewno przyda +wiek +doświadczenie (jak nie kłamiesz) +podanie umiesz się inteligętnie wypowiadać +brak wgl opiekuna +++Skoro Trivor dał zielone światło to czemu by nie 1 Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 25 Września 2020 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 25 Września 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Podanie zostało rozpatrzone pozytywnie. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. 2 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi