Użytkownik eSX Opublikowano 23 Września 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Września 2020 ESL Pro League Season 12 Europe Forma meczu: BO3 - do 2 wygranych Mecze na dzień: 29.09 oraz 30.09.2020 w godzinach 14:00-17:30 Czas typowania do godziny: 13:59 29.09.2020 Mecze: BIG VS Spirit Natus Vincere VS mousesports Complexity VS ENCE Astralis VS Heroic Wzór: Przykład- BIG VS Spirit=2:0 Zawodnik z największym K/D: mir Punktacja: Trafienie wygranej drużyny - 2 punkty Trafienie wyniku meczu - dodatkowe 2 punkty Trafienie największej liczby poprawnych typowań - dodatkowy 1 punkt Trafienie maksymalnej liczby poprawnych typowań - dodatkowy 1 punkt Wytypowanie zawodnika z największym K/D ratio- dodatkowy 1 punkt Ciekawostki i informacje na temat rozgrywek i drużyn: Rozgrywki w 1/4 turnieju z górnej drabinki przedstawiają się bardzo ciekawie! Zdecydowanymi faworytami są NaVi oraz Astralis, obie drużyny w fazie grupowej przegrały tylko jeden mecz, a ich forma wygląda bardzo dobrze. Ja osobiście pokładam także nadzieje w Complexity, podoba mi się ich gra, mimo pewnych błędów mam nadzieję, że pokażą się z dobrej strony. Powodzenia w typowaniu! 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik fr0zen Opublikowano 24 Września 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Września 2020 BIG 2:0 Spirit Natus Vincere 1:2 mousesports Complexity 0:2 ENCE 1 K🧑💞 J👶💞 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ #WakeUpVac Opublikowano 25 Września 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 25 Września 2020 BIG 2:0 Spirit zawodnik z największym k/d xantares Natus Vincere 2:0mousesports zawodnik z największym k /d s1mple :p Complexity 2:1 ENCE zawodnik z największym k /d k0nfig Astralis 2:0 Heroic zawodnik z największym k /d device 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik eSX Opublikowano 3 Października 2020 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Października 2020 WYNIKI BIG 2:0 Spirit Zawodnik z największym K/D: syrsoN Natus Vincere 2:1 mousesports Zawodnik z największym K/D: s1mple Complexity 2:1 ENCE Zawodnik z największym K/D: blameF Astralis 0:2 Heroic Zawodnik z największym K/D: cadiaN @ fr0zen 41(+4) @ #WakeUpVac 21(+12) Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi