Użytkownik bejmax Opublikowano 24 Września 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Września 2020 (edytowane) Twój nick na serwerze: bejmux Nick admina banującego. xEz Dostałeś bana, gaga czy muta?: Ban Czas oraz data bana: 09-24-20 15:12 Serwer na którym dostałeś bana: [PL/EU] StrefaSkilla.pl ★ ONLY MIRAGE ★[128... Opis sytuacji (prośimy o dłuższą wypowiedz): Gram na serwerze oraz gra 1 albo 2 adminów ( już nie jestem pewien ). Po strzale totalnego lucky quick scopa dostałem bana w kolejne rundzie o powodzie "WallHack". Dodam że przeciwnik był za fire boxami na site A, za nim ja go zabiłem on strzelał/zabił kolege z mojej drużyny Link do Sourcebansa z twoim banem: https://sourcebans.strefaskilla.pl/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:1:560552612&advType=steamid&Submit Link do twojego profilu steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561199081370953/ Wycinek z konsoli po wejściu na serwer: Disconnect: You have been banned by this server, check strefaskilla.pl for more info. Disconnect: You have been banned by this server, check strefaskilla.pl for more info. Edit: Dostałem bana na całą sieć Edytowane 24 Września 2020 przez bejmax Odnośnik do komentarza
Użytkownik vinaif Opublikowano 24 Września 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Września 2020 @ xEz Zapraszam do rozpisania demka. 48h Odnośnik do komentarza
Użytkownik xEz Opublikowano 24 Września 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Września 2020 1:18 – Stoi wcelowany i czeka aż przeciwnik wychyli 2:10 – Czai się pod rampą, a po zabiciu wybiega z kosą, rozgląda się po ścianach, wie dużo, nie sprawdza miejscówek 4:20 – Nie mógł mnie słyszeć jak przechodziłem na prawo, a wychylal wcelowany reszta 6:00 – Mógł mnie jedynie słyszeć jak wskakiwałem na podest pod oknem, potem szedłem na shift. Jak już był na bs to oglądał się co jakiś czas do tyłu żeby zobaczyć gdzie jestem, jak już miałem wyskakiwać przez okno to dziwnie się przytrzymał i włączył scope 6:43 – To samo... 7:30 - Mocno pewnie, przed drugim killem to samo w poprzednich akcjach - scope przed tym jak zobaczył przeciwnika. Nie chce mi się nawet dalej oglądać i rozpisywać. Odnośnik do komentarza
Użytkownik vinaif Opublikowano 24 Września 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Września 2020 \{ # - Czyste momenty \{ # - Nie pewny moment \{ # - Moment połowicznie podejrzany \{ # - Podejrzana działalność \{ ! # - Całkowita pewność dotycząca podejrzanych momentów ----------------------------------------------------------------------------------| 1:14 - Wcelowanie w CT do Car'u (Wyczekiwanie) 2:11 - Przycelowywanie się w ściany w Mida. Nie wydaje mi się, że mogło to być zwykłe nakierowanie celownika, akurat tam gdzie byli CT 4:20 - 4:27 - Normalne wcelowywanie (Każdy sprawdziłby góre pozatym widaę było twoją teksture w pewnym momencie) 4:29 - Wcelowanie do prawej (Podejrzewam Wh) 6:22 - Nie słyszałem biegu, ale widać było, że w pewnym momencie biegnie. Nie widać było tekstur TT więc oznacze na żółto 8:00 - Słychac było krok na rampie ! 8:03 - Jak na ten moment, myślę, że to był AimLock (StickyAim) 8:11 - Nie było wogóle reakcji celownika. Nie przesunął się. Dopiero po oddaniu strzału 9:06 - Gracz ★ VIP ★ | bejmux opuścił grę (�",���>6��@hc) Nie wydaje mi się, abyś był czysty. Nie podobało mi się parę momentów. Nie próbuj następnym razem włączać Wh lub AL bo wszystko da się wykryć, nawet u doświadczonych ludzi w kryciu się. Ban zostaje. Odnośnik do komentarza
Użytkownik vinaif Opublikowano 24 Września 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Września 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Gracz nieodbanowany. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi