Użytkownik enp Opublikowano 24 Września 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Września 2020 Nick: en. p Imię: Norbert Wiek: 20 Posiadasz Admina na innej sieci/serwerze?[Tak/Nie]: Nie Doświadczenie z amx[1-10] (Link do tematu): 5 Czas spędzony na serwerze (link do GT): https://www.gametracker.com/player/en. p/54.38.135.53:27015/ Steam/Nonsteam (Link do profilu): https://steamcommunity.com/id/1enp Składka[11.07zl][Tak/Nie]: Tak Sprawny mikrofon[Tak/Nie]: Tak Dlaczego powinniśmy wybrać Ciebie?: Zastanawiałem się długi czas czy zależy mi na posadzie admina. Szczerze mówiąc to strażnik mi nawet wystarcza bo rzadko byłem świadkiem konkretnego łamania regulaminu. Jednakże brakuje mi opcji zmiany mapy kiedy jest mało graczy na dużej mapie i na odwrót - dużej liczby graczy na małej mapie. Drugą sprawą jest opcja banowania, kto wie jak ludzie będą się zachowywać jutro? Ale najważniejsze to chyba /revive, freekille się zdarzają nawet mi - jestem tylko człowiekiem, dlatego brakuje mi najbardziej tej opcji. A dlaczego ja? Często siedzę późnym wieczorem przy komputerze, kiedy na serwerze wciąż jest garstka graczy to chętnie z nimi gram i często, gęsto potrzeba w/w opcji administratora. Uważam się za osobę odpowiedzialną oraz odpowiednią na to stanowisko. Sądzę, że znaczna część graczy, z którymi miałem styczność się ze mną zgodzi. Z nikim nie prowadzę beefów i nie wojuje bo to zwyczajnie nie ma sensu, tymbardziej w grze. Staram się utrzymywać ziomalskie stosunki ze wszystkimi graczami, chętnie im pomagam. Wracając na chwile do kwestii banów to uważam, że jeśli moje podanie zostanie rozpatrzone pomyślnie to byłbym najłagodniejszym z obecnych adminów. Pozdrawiam Kontakt: forum/steam/teamspeak3/discord/messenger Zapoznałeś się z wymaganiami na Administratora serwera i spełniasz je w 100%?[Tak/Nie]: Tak 5 Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Candyy Opublikowano 25 Września 2020 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 25 Września 2020 jestem na TAK +wiek +gt +ładnie napisane podanie +kontakt 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Manieczek!^^ Opublikowano 25 Września 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 25 Września 2020 Jestem jak najbardziej na tak +Ogarnięty +Mikro +GT +Podanie kozak 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Daffi Opublikowano 25 Września 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 25 Września 2020 Na Tak +Wiek +Mikro +Ogarnięty +Podanie koozak 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik vanisz Opublikowano 26 Września 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Września 2020 Witaj, jako iż jestem jednym z dwóch adminów, to się wypowiem pod podaniem + Kultura, nie klniesz jesteś grzeczny + Podanie napisane bardzo ładnie + Jesteś w miarę ogarnięty, wiesz co i jak itp. + GT też imponuje + Doświadczenie, jeszcze wiele przed tobą Moja decyzja jest pozytywna, mam nadzieję że nie zawiedziesz Na Tak Pozdrawiam. 1 naura Odnośnik do komentarza
Zasłużony PepePanDziobak Opublikowano 26 Września 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 26 Września 2020 Formalności chyba znasz, do trivora po opłatę, a do Dusii bądź trivora po flagi. Powodzenia 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony PepePanDziobak Opublikowano 26 Września 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 26 Września 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Podanie zostało rozpatrzone pozytywnie. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi