Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

V1rus zostal snajperem na triggerku

RANDOM

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik∙

Nick podejrzanego: V1rus zostal snajperem

Nazwa Serwera: DD2 #2

SteamID/IP: #31 "V1rus zostal snajperem" 1881 STEAM_0:0:17420249  17 14:28   23    0

Data i godzina:  coś koło 18-19 

Link do dowodów(Demko,SS,itp): https://www31.zippyshare.com/v/2AEHgc3Y/file.html

Rozpisanie Dowodów:

v11rus.dem

10:19 od kiedy to AWP jest takie celne bez scope'a ???
12:02 - 12:03 Obok głowy a głowa wpada pSilent
12:17 Nie za szybko ?

vilusek.dem

3:06 - Nie slychac, ze tam ktos jest a wyjście za modelem(może przypadek)
3:37 fajny no scope, tu jeszcze mógłbym powiedzieć okey no zdarza się 
4:18 od kiedy awp bez scope'a jest takie celne ??? Nie podoba mi się tu recoil 
4:43 kolejny zajebisty no scope (triggerek)
6:07 - Przeskok celownika xD
6:19  

Vislusek3.dem
10:00 nie sądzę by awp było takie celne przy no scope ;) Bez wspomagania
10:14 celownik obok głowy + bania w biegu :D 
10:44 no znowu fajny no scope :D triggerek (widać, że gdy tylko enemy wejdzie pod AWP leci strzał z automatu)
10:48 - Triggerek (widać, że ledwie scope i już kula leci) 
10:51 nawet na 1/4 widać, że typ nawet dobrze nie wceluje a pocisk już leci
10:53 to samo :D Nie chcę nic mówić ale AWP bez scope'a nie da się tak celnie strzelać :DD

Coś od siebie: AWP bez przybliżenia to takie celne nie jest xD Coś mi się wydaje, że triggerek równo pracuję. Został chyba nie snajperem tylko frajerem. 

Liczę na rzetelną ocenę tych demek, mimo iż wiem V1rus ma kilku przyjaciółw UBT ;) Co do samego UBT to on nawet się nie kryje zapytany, czy jedzie na hpp on to po prostu mówi wprost xDxD Wiem, że póki co pewnie jest nie tylkalny, więc pewnie bana złapie dopiero po czystkach w UBT xD 

Edytowane przez RANDOM
  • Lubię to! 2
  • Super 1
  • Ha ha 4
  • Wow! 2
  • Użytkownik∙

CFG MORDO TYLE POWIEM, ZARAZ OBEJRZĘ DEMO PŁACZKU :D Repy śmiechu dawać :D

@ RANDOM jestem najszybszym awuperem nauczyć Ciebie jestem szybszy niż mosek :D

@ Tery Ale on Mnie zgłosił, to mam prawo he.. :D

demo1.

• 10;19 - Jak za szybko jak nie, to Ty dobry musisz być z AWP. trafiłem celownik pomaga.
  • 12;03 - Fakt tutaj niby obok głowy.
  • 12;17 - Ah.. co za szybko? Strzał, jaja sobie robisz?

demo2.

• 03;06 - Jeśli chodzi o środek to taki jesteś szybki, to wcześniej tak strzelam i strzelam na środek to wychylę czemu nie? Jeśli o galę, to nie wiem, nie rozumiem.
  • 03;37 - Zdarza się, ale nie rozumiem? norma były lepsze non-scopy nawet z piachu na Romana, a dajesz takie coś? : O
  • 04;18 - No co ma być recoil hahahahaha.. Jak stoję w miejscu i nic nie robię i skanuję z zoomem?
  • 04;43 - Dla mnie takie strzaly to norma, bo zawsze mam wrażenie, że wale fastzoom i przy okazji klikam oba przyciski co AWP jest celniejsze!
  • 06;07 - Niezły przeskok nie trafiony szkoda, bo chciałem trafić aby był spalony jak większość moich strzałów z awp dla Ciebie.
  • 06;19 - fastzoom i tak mógłbym pisać i pisać.

demo3.

• 10;00 - Jak nie siądzisz, to po co oceniasz? Bo nie rozumiem krótki dystans oraz normlanie się zatrzymałem.
  • 10;14 - Podobała Mi się ta akcja, a no nie powiem deagl jest celniejszy w biegu, niż jakbyś stał, ale pewnie o tym nie wiem  co tutaj obok głowy?
  • 10;44 - Ty jesteś cały jak Triggerek wiesz? Wcześniej wychyliłem widziałem, że przebiegają i sobie wychyliłem na zielone, z fastzoom i zabiłem wielkie mi halo, a widzisz potem drugiego fraga nawet nie celuję woow i zabijam fastzoom myślę, że to się tak nazywa.
  • 10;48 - to samo co wyżej, a zresztą jesteś ... nie będę kończył.
  • 10;51 - Wspomaganie pewnie dla ciebie wszystkim co złe, ale to jest precyzja snajpera, który sobie zostałem Mów Mi celownik AWP ^ _ ^ jak się posiada celownik, to myślę, że strzela się jak z M4 tylko trzeba stanąć.
  • 10;53 - Oj.. uwierz, uwierz, że można tak strzelać na Trivorka serwerze i nawet innych :D Większy precyzję dają Mi dwa skoki i jakbyś nigdy nie zauważył, to czekam na fraga zanim on wychyli zawsze jestem pierwszy tam gdzie mam być, to trudno nie trafić.

Mi też się wydaje, klikając dwa przyciski myszki awp jest celniejsze, a frajer to Ciebie robił.

ROZPISUJ NA SIŁĘ DALEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! GOODLACK

Demo4.

• 18;57 - Jesteś idiota czy jak, bo nie rozumiem! Gdzie ja mam flesha? To jedno, bo nie rozumiem?
  • 19;54 - Zgadza się wychylam i fastzoom haha.. nieźle.
  • 19;59 - Jesteś jebanym idio... tyle powiem! Możecie nadać ostrzeżenie, ale boli Mnie to, że są na świecie tacy ludzie jak on! Włącz sobie HLTV pobierz demo i powiedz gdzie ja mam kur..

@ RANDOM PAL NA SIŁĘ DALEJ Ś...

Demo5.

• 04;02 - W czasie (03;56) usłyszałem, że ktoś tupną na gali jak by i później na (04;00) było wiadome, że był za skrzynią.

A szkoda słów na Ciebie.. Mi wystarcza to co umiem grać AWP i tyle, to że mówię i przyznaję się do wszystkiego to tak o aby płakały osoby typu TY, że właśnie "mogę niby wszystko, a wcale nic nie mogę" sprawia Mi radość i uśmiech jak widzę ludzi typu fallen oraz Ty, że boli ich to, że piszę różne rzeczy, a dowodów brak na wszystko! Wolny kraj, wolne słowo, mówiąc słowo, to "iksiu się pali na o v h hehe.. :D " i też uwierzysz, a no właśnie.

demo6.

• 01;31 - niezły trigger, aż szkoda Mi słów aby już te Twoje akcje komentować, jak nie umiesz grać, z AWP to nie oceniaj innych.
  • 01;38 - -||-
  • 01;54 - -||- Tu pragnę tylko powiedzieć, że dlatego tam stanąłem, bo go usłyszałem, to czemu mam do niego wychylać.
  • 02;18 - -||-
  • 02;30 - Za każdym razem wychylam w ten sam sposób, a ten Twój triggerek, o którego mnie oskarżasz, to nie zadziałał.
  • 03;00 - No nie mam niestety.
  • 03;23 - Norma strzałów, widzisz jak nie którzy widzą, to co chcą zobaczyć.
  • 04;02 - Przy (03;55 usłyszałem krok z prawej strony jeden!, a więc powiedziałem info "Gala", a idąc dalej na długa znów słyszę i wychylam ogólnie na skrzynie i znów kroki, ale co tam nie słyszałem nic i wychodzę modelowo) jak tutaj nikogo nie ma za mną gościu. Pal nadal na silę.
  • 05;47 - Ah.. uczepiłeś się fastzoom, a nie potrafisz klinkąć dwóch przycisków szybko? Pewnie nie i dla Ciebie, to spalone nie gra.

demo7.

• 00;21 - Cała akcja, myślę że się tym zrobiłeś woow. Nic nadzwyczajnego wszystko w głowę jak wchodzą pod celownik po dwa mieli flesha i 2 stało i chciałem tego pierw na anarchii, ale los chciał aby akcja była spalona, ponieważ wbiegł Mi drugi pod ogień bywa.
  • 02;53 - Szkoda, że wcześniej go widziałem przy (02;49 zobaczyłem model po lewej), a później zabiłem na zielonych oraz biegłem na respa, a pomyślałem, że wychyli przez chwilę po raz kolejny i dlatego zatrzymanie i cyk modelowe wyjście, bo przy 99% gdy zawsze tam wychylam, to ktoś jest przy tej skrzyni stoi lub dochodzi dopiero, a ja wychyliłem aby być gotowy na strzelanie, bo jasne, że będzie wcelowany na koniec gali wyjście na kwadrat.

Coś od siebie prosiłbym, zamknijcie ten temat proszę! Bo chciałbym odpowiadać, ale jest to już męczące. Administrację.
Snajperem taki dobry nie jestem widziałem lepszych.. Popatrz sobie na gierkę Graczy typu: Mosek oraz Coolmint co robią, z AWP.

• Widzę, że fastzoom przypadł Ci go gustu aby Mnie spalić, ale powiem Ci tak, że fastzoom, to jest alias/skrypta, która działa zawsze tak samo jak poprzednie strzały, z owym aliasem. nigdy się nie myli, a ja klikam sobie lewy czyli zoom i praktycznie od razu strzelam i dla Ciebie to również jest śmieszny fastzoom, ale tak nie jest troszkę doświadczenia z AWP polecam, bo jednak no jak Ty gdzieś tam fastzoom'a widzisz i jakieś triggery, to ja nie wiem co bierzesz. Dwa klikając dwa przyciski na raz również strzały są celniejsze i jakbyś nie zauważył nie zawsze jest ten sam fastzoom, ale tłumaczyć Ci to jak, a zresztą no!

@ Lavista 1.6 @ HardwarePLAYER @ simplysitman 1.6 @ Uszaty powodzenia.

• Lubię to! 2
  • Super 4
  • Ha ha 2
imageproxy2_php.png.3bf4bd923ca3be0f4a22e133a1907191.png
  • Użytkownik

10:19 te strzały no scope faktycznie bardzo celne, zobaczymy w dalszej części dema b + / -

12:02 - 12:03 jak wiadomo digielek  nie ma najmniejszego rozrzutu i miota nim jak szatan b -

12:17 ja tu nic nie widzę b -

3:06 zwykły strzał b -

3:37 trochę umiejętnośći b -

4:18 trochę jakby dodatkowy celownik + zmniejszenie recoila do awp b + / - 

4:43 te strzały no scope naprawdę podejrzane praktycznie wszystkie ci wchodzą b + / -

6:07 normalny strzał b -

6:19 mam wrażenie czy trochę przeskoczyło pod koniec strzału ? b + / -

10:00 czysto b -

10:14 ale zarzuciło ten celownik centralnie na głowę + ta głowa b +

10:44 jak dla mnie jest tu jakiś dodatkowy celownik do awp b + / -

10:48 no strzał jak na fast zoomie b + / -

10:51 fast zoom ? b + / -

10:53 tu już normalnie b -

Jak dla mnie wspomaganie typu dodatkowy celownik / fast zoom tutaj jest, lecz za mało dowodów, aby zbanować gracza 

@ Uszaty  @ HardwarePLAYER  @ simplysitman 1.6

• Super 2

896d8a470e1c62b8gen.jpg

Jak nie masz nic ważnego do powiedzenia to zamilcz.

• Użytkownik∙

Regulamin jasno zabrania skryptów typu celownik do AWP :D = Ban permamentny ;) Jak chcesz to mogę Ci jeszcze trochę dowodów podesłać. Jak chcesz :D Dziwi mnie to dlaczego dajesz +/- w sytuacji, gdzie ewidentnie widać fast zoom'a. Mam wrażenie, że gdybyś miał i tysiące akcji które wprost są spalone oznaczyłbyś 99% jako +/-

Kolejna sprawa ten skrypt to jest pewnie z jego hpp.ovh, znalezienie skryptu na samego FASTZOOMA i rcs'a jest nie możliwe :D 

Więc, za samo twoje stwierdzenie fast zoma/celownika do AWP powinieneś pana permamentnie zbanować...

@ V1rus* Po pierwsze to człowieku, (Powinienem  w zasadzie napisać małpo dużo różnicy na twoim poziomie między szympansem nie ma) nie jedź mi po ojcu, bo człowieka nie znasz, a jakbyś znał to byś sam teraz prosił o ban'a ;) 

Kolejna sprawa nie wiem, jaki sens ma twoja kontr-rozpiska wszyscy wiemy, że nie jesteś w żadnym stopniu obiektywny, gdy chodzi o samych twoich kolegów a co dopiero o Ciebie. Myślę, że zamiast pisać cokolwiek w tym temacie to powinieneś liczyć, że twoi koledzy Cię uratują. Bana już z tego co pamiętam miałeś ;) (za hpp 4)

@ Lavista 1.6  @ HardwarePLAYER Polecam także te dwa skromne demka :D 

Demko:

https://www31.zippyshare.com/v/kOAMdr1d/file.html

18:57 - Fast zoom skrypt

19:54 Fast zoom skrypt (Z regulaminu za coś takiego z miejsca perm)

19:59 - Fleshe na ryju a ten się wcelowuje idealnie w enemy po prawej ESP/anty flesh nice :D + strzał i od razu automatycznie celownik siadł ;) I zaraz potem z długiej wychodzą CT widać jak flesh leciał z długiej cóż tak to jest gdy ma się odpalonego anty flash'a potem się człowiek tłumaczy

https://www31.zippyshare.com/v/arm07ryg/file.html

4:02 - Nie było słychać typa bo tam kampił przez dłuższy czas, wcelowany Virus wychodzi + daje info zespołowi, ale jest lamusem i pada. A zaraz za V1rusem szedł inny CT, jego kroki słychać cały cas

Nie widzę sensu dalszego drążenia tematu, wystarczyło wejść na serwer na kilka sekund, żeby takie akcje zaobserwować. 

P.S. Demo z godziny 21:39 Pozdrawiam, już więcej nic nie muszę chyba dodawać, te dwa demka kończą 

A olśnie was po raz kolejny tu macie HLTV, bo Virusek o nie prosił: http://713765.hltv2.pukawka.pl/hltv-2009252130-de_dust2-1601062200-1601063460.zip z godziny 21:30 - 21:51

1:31 - No tego nie da się zakwalfikować jako nic innego jak fast zoom pewnie + triggerek

1:38 to samo

1:54 Nie będę już nawet tego komentował :D

2:18 

2:30 - Od razu wcelowany w enemy :D Ciekawe nie ;) Strały słychać jedynie na gali środek czysto (oglądałem na słuchawkach)

3:00 - Yhm nie ma chłopak fast zoom'a wcale a wcale...

3:23 - I co tu mam dużo powiedzieć ?

4:02 - to jest to z mojego pov'a i słychać kroki ale na długiej tuż obok V1ruska

5:47 - FAST ZOOM = Skrypt (Skrypty = BAN PERMAMENTNY)

FAST ZOOM + esp/wh (esp w dwóch akcjach)

Tyle z tego HLTV wystarczy. Tutaj nie ma co się nawet łudzić widać, że typ po prostu kłamie

Teraz to HLTV z fleshem:  http://713765.hltv2.pukawka.pl/hltv-2009252108-de_dust2-1601060880-1601062200.zip

0:21 -  0:27@ Lavista 1.6  A deagle to jest niby taki niecelny nie ????? 

2:53 To wyjście modelowe :D + jeszcze się zatrzymał xD 

Odpalił bardziej legit cfg i już mu słabiej idzie... 

Pierwsze akcje z deaglem jakieś seciki jak malowane było widać później ta akcja z wyjściem na wcelowaniu jeszcze się zatrzyamał i wyszedł 100% wcelowany w enemy xD 

Jak Dla mnie tyle całkowicie wystarcza... Macie jeszcze drobne akcje z poprzednich demek, za samego fast zooma się perm należy. 

@ HardwarePLAYER @ Lavista 1.6  @ simplysitman 1.6  To wszystkie demk'a póki co...

Przejrzyjcie uważniej xD Pamiętajcie deagle też jest tak niecelny, że gdy jest obok głowy to wpada i gdy na głowie wpada i pewnie gdyby VIrus strzelał w niebo to pewnie okazało by się, że deagle jest tak niecelny, że aż kule spowrotem znieba spadają i zabijają enemy xD 

Edytowane przez RANDOM
  • Lubię to! 6
  • Super 1
  • Ha ha 4
  • Użytkownik

Demo nr 1.

10;19 tutaj coś ewidentnie jest nie tak, zbyt celne te noscopy +b

12;02 - 12;03 W biegu, rozrzut deagle jest nieprzewidywalny. -b

12;17 Co tu takiego? Zwykły strzał -b

Demo nr 2.

3:06 Raczej zwykły przypadek, dużo osob tak pickuje tą pozycje -b

3:37 zwykly farcik :P -b

4;18 To nie jest bez scope, wejdz sobie na boty i strzelaj tak jak tutaj kolega, doslownie milisekunde przed zoomem, "recoil" znika -b

4;43 To troszkę dziwne, może przypadek, może nie. +/-

6;07 Gdzie tu przeskok? Jeżeli gra na wysokiej czułości to delikatny ruch muszy mógł to spowodować, "przeskok" w dodatku nie w model. -b

6;19 ??? -b

Demo nr 3.

10;00 Nic takiego, czysty przypadek, lub fastzoom którego nie widać :P -b

10;14 Głowa w biegu + pod koniec delikatny szejk +/-

10;44 Dziwne trochę, enemy wszedl po celownik i z automatu strzał hmm +/-

10;51 Tutaj aż tak nic nie widać, fastzoom. -b

10;53 Przypadek? Może po prostu wycwiczony? -b

Demko nr 4.

18;57 Nic nadzwyczajnego, sam tak potrafie :P -b

19;54 ??? fastzoom nawet nie w model -b

19;59 Nic takiego tu nie ma?? -b

Demko nr 5.

4:02 to chyba Ty nie słyszałeś, Ja słyszałem kroki z tamtej okolicy, mogło to być gdzie indziej ale instynktownie bym to sprawdził. -b

HLTV nawet nie będę rozpisywał, pov wystarczy.

Dla mnie gracz czysty, zwykłe fastzoomy/quickscopy, nic bardziej spalonego tu nie widze, czekam na ostateczny werdykt od @ HardwarePLAYER , dla mnie czysto, pozdrawiam.

• Super 2
  • Użytkownik∙

Demo 1:
10:19 - celne strzały, dziwne.. +b
12:02 - czysto -b
12:17 - czy ja wiem,czy taki szybki strzał, trzymając "tab" od tabeli wyników flesh dość szybciej znika , ale może tylko ja tego używam, idk , ale wygląda na czyste.  -b

Demo 2:
3:06 - nic nadzwyczajnego, zwykły strzał. -b
3:37 - slyszal go -b
4:18 - strzały z awp to "recoil?" zagraj na stałych 100 fpsach i stój w miejscu, zobacz jak strzela awp. -b
4:43 - Hm, quikscope jest spalony? To chyba 90% moich strzałow z awp by było spalonych,eh..  -b
6:07 - przeskok celownika? Dziwne,ze odpalilby sie w jednej akcji gdzie w pozostałych tego nie było, gracz był cały czas w ruchu, więc jakim prawem, nie wiem.. przestawil mu sie? zwykly próbowany flick, i tyle -b
6:19 - -b

Demo 3: 
10:00 - czyste. / -b
10:14 / -b
10:44 - +/-b
10:51 - -b
10:53 - zwykly strzal -b

Demo 4: 
18:57 - normalne. -b
19:54 - nawet nie trafil, trigger na sciane? -b
19:59 - +/-b

Demo 5:
4:02 - słychać było kroki, to sprawdził -b

A więc tak jak dla mnie nie jest to ani zaden skrypt, ani nic z tym związanego, doświadczenie gry z awp tak samo jak u gracza @ V3lir lub @ mosorzasty . Nie oglądam nawet demka z hltv bo spalić snajpera z hltv to jest śmiech na sali. 
Dla udowodnienia, i żeby nie było żadnych krzywych akcji załącze również swoją gre z awp na quikscopach takich jak v1rus. Proszę bardzo, załączam link z yt ponizej.
Jak najbardziej znam v1rusa, owszem traktuje to bezstronnie. Niestety ja nie posiadam takiej "perfekcji" bo moje ostatnie gry w csa spadły. czyli co, zaraz wyjdzie na to,że ja tez jestem SPALONY. Proszę link niżej : 

• Super 4
  • Użytkownik∙

Tak też myślałem, że go uniewinnicie po koleżeńsku ;) 

Są jeszcze dwa hltv :) A i nic nie muszę pisać bo było ewidetnie widać, że ma fast zoom'a ;) Brawo wy

Jakoś Spalonego z HLTV spaliłeś hipokryto ;) Nie pamiętasz olśnię Cię, V1rus go z HLTV rozpisał :D Kiedyś demolka nagrał takie fajne nagranie na YT o lagach hltv może, skoro spalony jest zbanowany na podstawie hltv a V1rus nie to dowodzi to tylko o tym jak bronisz kolegi pozdro

@ HardwarePLAYER Rozpisywanie rcs'a na hltv hahahahahahahahhahahaha Na hltv każdy wygląda, jakby miał rcs'a :D 

@ HardwarePLAYER  Kolejna sprawa, Na demkach widać, że coś jest ewidetnie nie tak, bo nawet na fast zoomie samym nie ma się takiej celności z awp :D Ale cóż poczekam aż się kolesiostwo przy korycie zmieni to wtedy poleci na pewno 

A że go oczyścisz to wiedziałem, przyjaciela byś nie oczyścił xDD 

Edytowane przez RANDOM
  • akxme zablokował(a) ten temat
  • Użytkownik∙

Demo nr.1:
10:19 - Faktycznie, tutaj za szybko, za celnie. B+
12:02 - Gdyby tu był PSilent, to prędzej 2 niż 3 strzał byłby celny. Tutaj imo zwyczajny fart podczas strzelania z deagla w biegu. B-
12:17 - Na prawdę, nie rozumiem co w tym nadzwyczajnego...  B-

Demo nr.2:
3:06 - Raczej zwykły pick mida, ale ten timing zbyt idealny. B+/-
3:37 - Chłop mu się nagle znalazł przed nosem, zwyykły refleks + trochę szczęścia. B-
4:18 - Quickscope to nie awp bez scope, nic specjalnego. B-
4:43 - Prócz quickscope'a to zwyczajne wyczucie movementu przeciwnika... B-
6:07 - Próba jakiegoś pseudo-flick'a, w dodatku mizerna ;d B-
6:19 - ???? B-

Demo nr.3
10:00 - Noscope + trochę automatyczny flick, to już prędzej mi czymś śmierdzi ;d B+/-
10:14 - Imo, zwykły farty B-
10:44 - 10:53 - Przy tych fragach faktycznie można się dopatrywać jakiegoś triggerka ;p B+

Demo nr.4:
18:57 - Nic specjalnego... B-
19:54 - Ekspertem od skryptów nie jestem, ale coś takiego nie jest dla mnie czymś nadzwyczajnym. B-
19:59 - Instynkt samochozachowawczy, słyszy strzały, celuje "za dźwiękiem", flesh schodzi, szybka poprawka i strzał. B-

Demo nr.5:
4:02 - Słyszał strzał na longu, zwykłe sprawdzenie miejscówki + nieudana próba pre-fire'a. B-

Demo nr.6:
1:31 - Zwykłe quickscope'y.. B-
1:38 - -||- B-
1:54 - Zwykły refleks. B-
2:18 - ????? B-
2:30 - Ty tak poważnie? Wychodząc z longa w ten sposób masz 2 najprawdopodobniejsze opcje wcelowania:
A.) W galę.
B.) W mida/CT. 

Słyszał strzały z gali "na głęboko" w okolicach schodów, szybka dedukcja, że raczej jest gala głęboko zajęta, to wychylił wcelowując się w mida... B-
3:00 - No tak, raz go ma, raz go nie ma :kekw: B-
3:23 - Nic nie musisz mówić, zwykły quickscope. B-
4:02 - *patrz Demo nr.5*. B-
5:47 - Zwykły quick.. B-

Demo nr.7:
0:21 - Prócz tego 1wszego fraga (gdzie raczej imo zlagowane HLTV zrobiło robotę), reszta wygląda czysto skillowo lub fartownie. Gdyby to było na POVie można by z tego więcej wyciągnąć. B+/-
2:53 - Przecież go widział, że biegnie jak owieczka XD B-

Ostateczną decyzję zostawiam @ HardwarePLAYER .

Dla mnie, przy tej ilości demek moje 2x B+, nie jest wystarczające żeby zbanować gracza. 

• Lubię to! 3
  • Super 1

sygn1.png.799be5458023942b627500e16e3b2159.png

• Użytkownik∙

• Wiadomość wygenerowana automatycznie •
Zgłoszony jest czysty.
Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie.

• Super 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]