Użytkownik∙ Misia<3 Opublikowano 25 Września 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 25 Września 2020 @ PepePanDziobak [P] Do jakiego kraju chciałbyś wyjechać? Jest dużo pięknych miejsc, które chciałabym zobaczyć. Tajlandia mocno mnie urzekła. [P] Co lubisz robić w wolnym czasie? Rysować, śpiewać, grać w gry. [P] Co lubisz najbardziej pić? Na codzień piję głównie wodę, ale lubię czasem jakiegoś liptonka. [P] Ulubiony serial? Na obecną chwilę myślę, że "Lucyfer", ale i "Chilling adventures of Sabrina" [P] Ulubiony film? Ciężko powiedzieć.. Film, do którego wracałam ze 3 razy to "Love Rosie." [P] Twoje ulubione danie? Uwielbiam pierogi ruskie i mogę je jeść cały dzień, na każdy z posiłków xdd @ Kacperek [P] Lubisz białą chocolate? Nope. [P] Czujesz się przy mnie dobrze? Raczej normalnie, póki mnie nie wkr.. [P] Na ile lat wyglądam? 15/16 [P] Masz jakieś kompleksy? Oczywiście, że tak. Są to m.in. zęby, sylwetka. [P] Co trzymasz w torebce? Dużo xd Od portfela, przez klucze po epa. [P] Kiedy walka w parterze? Xdd za słaby jesteś. [P] Czy Piotrullo podliżuje się Tobie? Nie bardziej niż ty xd @ PiotrulloDD [P] Kiedy jedziemy do Kacperka łamać go w parterze ? ;D Już jadę! [P] Co lubisz jeść ? Było powyżej Pierogi życiem. [P] Twoje hobby ? Rysowanie, śpiewanie, słuchanie muzyki, spacery. [P] Ulubiona gra ? Aktualnie chyba MTA [P] Ulubiony przedmiot ? Niewiem xd @ Uszaty [P] Dlaczego akurat StrefaSkilla? Tak jakoś wyszło wsm.. przyszłam za ekipką @ Marta. @ daria. @ HardwarePLAYER @ Mruczuś @ DyLu'95 [P] Bez kogo, nie wyobrażasz sobie swojego dalszego pobytu na sieci? Wyżej wymienieni and @ PepePanDziobak @ simplysitman 1.6 @ Idolinio [P] Ulubiona piosenka? Nie mam ulubionej, ale przy tej mam ciary.. za każdym razem. Whitney Houston - I Will Always Love You [P] Uprawiasz jakiś sport? Od dłuższego czasu nie, jestem zawodowym śpiochem xd [P] Czym się trudnisz w życiu? Aktualnie nie uczę się, ani nie pracuję. Na codzień zajmuję się rodzeństwem i pomagam w domu. @ eSX [P] Dlaczego wywrotka? Razem z @ PepePanDziobak mięliśmy cegłę teraz mamy wywrotki [P] Potrawa/słodycz bez którego nie wytrzymasz miesiąca? Kinder bueno white [P] Co lubisz w sobie najbardziej? Szczerość, asertywność, upór w postanowieniach oraz to,że dotrzymuję słowa. [P] Najbardziej cringe akcja jaka ci się przydarzyła w życiu? Nie mam teraz w głowie nic takiego niestety @ skowron 1. Twoje ulubione ciacho? Tiramisu 2. Lubisz tańczyć? Nie umiem i nie lubię 3. Jakiego rodzaju muzyki słuchasz? Głównie polski hip hop, ale jest i pop :p Co wpadnie w ucho. 4. Ulubiony typ faceta? Nie mam jakoś typu konkretnego. Podobają mi się różne cechy, lubię blondynów, lubię wysokich facetów.. Ale to nie musi iść w parze by ktoś był w moim guście :p 5. Ulubiony kolor? Niebieski/fioletowy 6. W przyszłości chcesz być cukiernikiem? Niee Nie potrafiłabym się trzymać przepisu piekę po swojemu @ DyLu'95 1. Jakie jest Twoje największe marzenie? Podróżowanie po świecie 2. Miałaś kiedyś coś złamane ? Nope 3. Wygrałaś coś kiedyś? Niestety nie 4. Jaki jest Twój wymarzony samochód? Wymarzone to chyba za duże słowo, ale jestem zakochana w Camaro i Mustangach 5. Chciałabyś znać swoją przyszłość? Nie 6. Gdyby nagle wyłączyli internet, telewizję i radio, to co byś robiła? Rozwijała swoje pasje 7. Gdybyś przez jeden dzień była facetem to co byś robiła? Podrywałabym kobiety xdd 8. Jaka jest według Ciebie najgorsza cecha ludzka Dwulicowość @ GENERAL ALADEEN [P] Długo jesteś na sieci? Niedługo, 3 miesiące [P] Opiszesz siebie w 3 słowach? Miła, śmieszek, wredota. [P] Lubisz mnie chociaż trochę? Jesteś spoko xd [P] Kim chciałaś zostać, jak byłaś mała? Piosenkarką [P] Jaki jest twój idealny typ faceta? Było powyżej, ale nie ma ideału. Gdy spotykamy świetną osobę ona zaczyna być idealna. [P] Czy paliłaś kiedyś blanta? Ty tak serio te pytania? xd [P] Coca Cola czy Pepsi? Coca Cola [P] Czapka z daszkiem czy bez daszka? Ehmm.... Z daszkiem [P] Mąż z forsą ale brzydki czy mąż bez forsy ale przystojny i umięśniony? Pieniądze nie są najważniejsze.. wygląd też nie.. [P] Czy kochasz pomagać? Lubiłam, ale z nie każdemu warto pomagać. [P] Ulubiony raper? Za dużo tego.. ale powiedzmy Szpaku, White, Guzior @ Trivor [P] W co lubisz grac? MTA, LOL, czasem Cs xd [P] Co lubisz jesc? Tak jak pisałam już wyżej hah. [P] Uczysz sie, pracujesz? Aktualnie żadne z dwóch [P] Ile masz w bicku? Mało ja słabeusz [P] Jaki serwer bys chciala kolejny na sieci? Jakieś arenki na cs go albo jakiś deathmatch @ Dusia [P] Koty czy psy? Kocham psiaki, ale koty też są git. [P] Piwo czy papierosy (lub e-fajka)? Bez piwa przeżyje dłużej niż bez nikotynki [P] Wolałabyś odżywiać się przez całe życie zdrowo czy przez całe życie jeść tylko fast foody? Zdrowo tak jak staram się teraz, bo mój żołądek by umarł. [P] Czemu Cię Kacperek ciągle denerwuje? Nie wiem właśnie chyba czerpie z tego przyjemność. [P] Twój ulubiony serwer na forum? Ostatnio prawie nie gram Cs Ciężko powiedzieć [P] Czemu akurat taki nick? Jest to imię jednej z bohaterek Dragon Ball, które kojarzy mi się z dzieciństwem [P] Wolisz się uczyć czy pracować? Pracować [P] Najbardziej przypałowa akcja jaka Ci się przydarzyła w życiu? Całe moje życie jest przypałowe xdd [P] Granie czy oglądanie filmów/seriali? Granie @ <olo>clar'2k20 [P] Jeśli byś miała taką możliwość... co byś zmieniła na forum? Nie mam zielonego pojęcia. Jestem tu za krótko by chcieć coś zmieniać. @ simplysitman 1.6 [P] Jaki styl muzyki Ci odpowiada? Przecież wiesz Hip hop [P] Chciałabyś pełnić jakąś funkcje na forum? Jak tak, to jaką? Aktualnie nie czuję się na siłach by pełnić jakąś funkcje. :p [P] Z kim z forum masz najlepszy kontakt? Ty, @ HardwarePLAYER , @ PepePanDziobak , @ DyLu'95 [P] Ulubiona szamka? Pyzyyyyy Nominuję @ PiotrulloDD 4 4 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kacperek Opublikowano 29 Września 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 29 Września 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Temat został zamknięty przez administrację. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi