Użytkownik Widelcem_w_oko Opublikowano 26 Września 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Września 2020 Witam , przychodzę tu z propozycja wgrania pluginu na rejestrację nicków .. Jest to bardzo przydatne jak widać na moim przykładzie gdzie typ wbił na mój nick od tak i latał na aimie .. Po co zaśmiecać forum tematami w stylu " proszę o ub bo to nie ja wtedy grałem " itd ? Znalazłem kilka linków lecz ten wydaje mi się najodpowiedniejszy :https://forums.alliedmods.net/showthread.php?t=5613 Pozdrawiam ! 1 Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 26 Września 2020 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 26 Września 2020 wystarvzy, ze kupisz vipa lub napiszesz do wlasciciela to moze ci zalozy. Plugin nie spelnia roli, bo wejdzie jedna osoba i pozaklada hasla na rozne nicki Odnośnik do komentarza
Użytkownik fr0zen Opublikowano 26 Września 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Września 2020 Tak jak Trivor wspomniał, o hasło na nick można napisać do właściciela serwera. Ewentualnie można dodać rejestrację nicku do /sklepsms na serwerze za jakąś symboliczną kwotę, np. 1,23 zł/miesiąc. K🧑💞 J👶💞 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Widelcem_w_oko Opublikowano 26 Września 2020 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Września 2020 Wiem już wszystko także sorka i myślę że temat do zamknięcia. 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 8 Października 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 8 Października 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Propozycja odrzucona. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi