Użytkownik twojstarypijany Opublikowano 26 Września 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Września 2020 Twój nick na serwerze: michas Nick admina banującego. Andrzej Dostałeś bana, gaga czy muta?: ban Czas oraz data bana: 26.09 ok 16:45 Serwer na którym dostałeś bana: only mirage Opis sytuacji (prośimy o dłuższą wypowiedz): Wbiłem na serwer Andrzej sie ze mną przywitał i napisał, że go ponoć obrażałem odpisałem, że tak ale nie było to na serwerze ani nigdzie co jest powiązane z serwerownią. Jakiś typ zaczał mi wyzywać rodziców i po tym dostałem bana. Link do Sourcebansa z twoim banem: http://sourcebans.strefaskilla.pl/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:1:163667487&advType=steamid&Submit Link do twojego profilu steam: https://steamcommunity.com/id/zejdix/ Wycinek z konsoli po wejściu na serwer:Disconnect: Zostałeś zbanowany na tym serwerze, odwiedź strefaskilla.pl aby poznać szczegóły. Disconnect: Zostałeś zbanowany na tym serwerze, odwiedź strefaskilla.pl aby poznać szczegóły. 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 26 Września 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 26 Września 2020 Witam, sam się nawet przyznałeś , że mnie obraziłeś więc nie widzę powodu pisania tego odwołania. Widzimy się za tydzień na serwie, buźka pa. tutaj ss: https://steamuserimages-a.akamaihd.net/ugc/1536247897970074541/00CF356455B9F9E3C31DDE64775B596DA43BC71D/ ps. po tym co napisał wyżej kolega michasia - desync, nie miałem dowodów, że to michas, ale wbił na serwer i sam się przyznał, że mnie zwyzywał. Na dodatek kazał mi to przekazać, więc to odwołanie to śmiechawa . Pozdro 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik twojstarypijany Opublikowano 26 Września 2020 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Września 2020 1 godzinę temu, Andrzej. napisał: Witam, sam się nawet przyznałeś , że mnie obraziłeś więc nie widzę powodu pisania tego odwołania. Widzimy się za tydzień na serwie, buźka pa. tutaj ss: https://steamuserimages-a.akamaihd.net/ugc/1536247897970074541/00CF356455B9F9E3C31DDE64775B596DA43BC71D/ ps. po tym co napisał wyżej kolega michasia - desync, nie miałem dowodów, że to michas, ale wbił na serwer i sam się przyznał, że mnie zwyzywał. Na dodatek kazał mi to przekazać, więc to odwołanie to śmiechawa . Pozdro Już przy skardze napisałem, że nie zwyzywałem cie na serwerze ani niczym nalezacym do serwerowni jest to sprawa prywatna a ty to przeniosłeś i dałeś mi bana. Odnośnik do komentarza
Użytkownik vinaif Opublikowano 26 Września 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Września 2020 Wycinek z konsoli [ ✗ Admin ✗ ] ☆Andrzej☆ : podobno brzydko na mnie mowiles *DEAD* [ Gracz ] michas : nie prawda *DEAD* [ Gracz ] michas : fake info [ ✗ Admin ✗ ] ☆Andrzej☆ : i twoj kolega sie na ciebie rozkleil 0: Reinitialized 2 predictable entities *DEAD* [ Gracz ] michas : no mowilem *DEAD* [ Gracz ] michas : tak *DEAD* [ Gracz ] michas : ale nie jestes adminem na discordzie *DEAD* [ Gracz ] michas : wiec tam moge robic co chce *DEAD* [ Gracz ] michas : to bylo poza serwerem *DEAD* [ Gracz ] michas : to bylo poza serwerem 3479.48: Received voice channel= 4: section= 18 seq= 64 time=22628783 bytes= 64, timestamp moved backwards (60611) after synthesizing dropped packet. Expected 0+0 = 0, received 22628783. *DEAD* [ Gracz ] michas : wiec mozesz wiesz co zrobic *DEAD* [ Gracz ] michas : wiec mozesz wiesz co zrobic 3479.54: Received voice channel= 3: section= 10 seq= 64 time=93016118 bytes= 64, timestamp moved backwards (141923) after synthesizing dropped packet. Expected 0+0 = 0, received 93016118. *DEAD* [ Gracz ] ???? : michas *DEAD* [ Gracz ] ???? : michas *DEAD* [ Gracz ] ???? : wiesz co to jest serwerownia ? *DEAD* [ Gracz ] ???? : wiesz co to jest serwerownia ? Achievements disabled: demo playing. 3479.73: Received voice channel= 2: section= 177 seq= 64 time=44781072 bytes= 64, timestamp moved backwards (382173) after synthesizing dropped packet. Expected 0+0 = 0, received 44781072. *DEAD* [ Gracz ] ???? : na 1 chuj wychodzi *DEAD* [ Gracz ] ???? : na 1 chuj wychodzi -desync dołącza do gry. Resource materials\panorama\images\icons\equipment\.svg failed to load. CCSGO_HudVoiceStatus::PushNotice() no notice panels available, ignoring message [ Gracz ] ???? : gdzie wyzywasz kogos [ Gracz ] ???? : gdzie wyzywasz kogos CCSGO_HudVoiceStatus::PushNotice() no notice panels available, ignoring message [ Gracz ] ???? : gdzie wyzywasz kogos [ Gracz ] ???? : gdzie wyzywasz kogos CCSGO_HudVoiceStatus::PushNotice() no notice panels available, ignoring message [ Gracz ] michas : a wiesz na jakim discordzie? [ Gracz ] michas : a wiesz na jakim discordzie? CCSGO_HudVoiceStatus::PushNotice() no notice panels available, ignoring message [ Gracz ] michas : a wiesz na jakim discordzie? [ Gracz ] michas : a wiesz na jakim discordzie? CCSGO_HudVoiceStatus::PushNotice() no notice panels available, ignoring message -desync dołącza do oddziału antyterrorystów [ Gracz ] michas : czy jestes odklejony [ Gracz ] michas : czy jestes odklejony Nadchodzi lato dołącza do gry. [ Gracz ] michas : ze sie wpierdalasz [ Gracz ] michas : ze sie wpierdalasz *DEAD* [ Gracz ] -desync : witam graczy *DEAD* [ Gracz ] -desync : witam graczy [ Gracz ] ???? : odklejony jestem [ Gracz ] ???? : odklejony jestem [ Gracz ] michas : widze [ Gracz ] michas : widze [ Gracz ] ???? : jak szczeka twojej matki brudasie [ Gracz ] ???? : jak szczeka twojej matki brudasie [ Gracz ] michas : ban for him [ Gracz ] michas : ban for him <GrubCio> dołącza do gry. [ Gracz ] michas : za obrazanie [ Gracz ] michas : za obrazanie Matix ¯\_(ツ)_/¯ dołącza do gry. *DEAD* [ ★ VIP ★ ] jakubs362 : !rs *DEAD* [ ★ VIP ★ ] jakubs362 : !rs [ ✗ Admin ✗ ] xEz : tez obrazasz [ ✗ Admin ✗ ] xEz : tez obrazasz *DEAD* [ Gracz ] ???? : prowokujesz *DEAD* [ Gracz ] ???? : prowokujesz *DEAD* [ Gracz ] ???? : i cos piszesz XD *DEAD* [ Gracz ] ???? : i cos piszesz XD [ Gracz ] michas : nie [ Gracz ] michas : nie [ ✗ Admin ✗ ] ☆Andrzej☆ : !ban michas 10080 obraza admina [ ✗ Admin ✗ ] ☆Andrzej☆ : !ban michas 10080 obraza admina Od Andrzeja: 2 godziny temu, Andrzej. napisał: https://steamuserimages-a.akamaihd.net/ugc/1536247897970074541/00CF356455B9F9E3C31DDE64775B596DA43BC71D/ To był wycinek z konsoli a o to punkt w regulaminie: ! 1.15 Przenoszenie prywatnych spraw na serwer jest zbędne. Wszelkie kłótnie rozwiązujemy na PW. ! Mówiłeś też coś, co admin zakazał Ci mówić i wiedziałeś o tym dobrze. Miejsce miało na Discordzie StrefySkilla więc nie było to nic prywatne. Niektórzy z serwera mówią(W tym admini), że jesteś toksyczny i twoje zachowanie nie jest zbytnio grzeczne. Po wywnioskowaniu sytuacji myślę, że ten tydzień możesz poczekać i pomyśleć nad zachowaniem. 2 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik vinaif Opublikowano 26 Września 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Września 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Temat został zamknięty przez administrację. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi