Użytkownik Widelcem_w_oko Opublikowano 27 Września 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Września 2020 Nick z CS: Widelcem_w_oko Admin banujący: <SzAlOnY KeFiR> Serwer: dd2 #1 Data zdarzenia: 27.09.2020 10:25 Opis sytuacji: Koleś dał mi perma bez ss-ów i demka bez powodu .. to że komuś idzie nie oznacza że gra z jakimiś wspomagaczami , a admin ma robić ss-y jak nie umiesz lepiej zrezygnuj z rangi typie .. Jak nie teraz masz rozpisać demko i udowodnić moje niby "czity " ... Link do bana z amxbans (https://amxbans.strefaskilla.pl): https://amxbans.strefaskilla.pl/ban_list.php?bid=1084 Wycinek bana z konsoli:[AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.strefaskilla.pl [AMXBans] Powod: 'Cheater' [AMXBans] Dlugosc bana: 'permanentnie' [AMXBans] Twoj SteamID: 'VALVE_0:4:2034761589' [AMXBans] Twoje IP: '83.28.21 4 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Tery Opublikowano 27 Września 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 27 Września 2020 @UP Proszę wstawić pova z folderu gry pod nazwą "DD2-TeryDem" Wiem juz wszystko kolega @ Domino1993 zbanował @ Widelcem_w_oko za aktywnego, i nie wiedział , że to jest prawdziwy i dał mu bana od buta nie sprawdzająć jego Valve_ID @ Lavista 1.6 @ HardwarePLAYER odbanujcie go. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Domino1993 Opublikowano 27 Września 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Września 2020 Widelcem w Oko dostałeś pare razy bana nie tylko odemnie Miałeś aktywnego Dostajesz bana i wchodzisz z powrotem Wiec dstajesz Kolejne bo grasz chwile i zaraz sie odpalasz A wczoraj Wyzywałeś Nikczemną nie umiesz sie zachowac To bd Banowany tyle z mojej strony pozdrawiam 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Widelcem_w_oko Opublikowano 27 Września 2020 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Września 2020 Chłopie ty czytasz forum ? Ten ban który był został odwołany bo to nie ja grałem .. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Domino1993 Opublikowano 27 Września 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Września 2020 Dobra Okey juz wszystko wiadomo Sory za Bana 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Uszaty Opublikowano 27 Września 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 27 Września 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Gracz odbanowany. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi