Użytkownik pokio Opublikowano 27 Września 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Września 2020 Nick: pokio Imię: Patryk Wiek: 18 Posiadasz Admina na innej sieci/serwerze?[Tak/Nie]: nie Doświadczenie z amx[1-10] (Link do tematu): 7 Czas spędzony na serwerze (link do GT): https://www.gametracker.com/player/pokio/54.38.135.53:27015/ Steam/Nonsteam (Link do profilu): https://steamcommunity.com/profiles/76561199033390716/ Składka[11.07zl][Tak/Nie]: tak Sprawny mikrofon[Tak/Nie]: tak Dlaczego powinniśmy wybrać Ciebie?: Wydaje mi się że w roli strażnika radze sobie dobrze , poza tym jakoś nie próbuje się z tym odnosić , chętnie pomagam udzielam odpowiedzi a jak ktoś popełni błąd to wyjaśnie w czym ale jak to się powtarza to jest przerzucany do tt , jestem jednym z aktywniejszych strażników , wiadomo jak każdy popełniam błędy albo pewnych rzeczy niedopatrze i jest zamieszanie ale próbuje to naprawić rozmową z graczami , nie mutuje bez powodu nie daje bana na ct bez powodu nie nadużywam adminvoice i admin say , trzymam porządek też by strażnicy nie nadużywali , po prostu mówie temu i temu słuchaj nie nadużywaj tego i tego ,bo wiadomo strażnik nie tylko pilnuje graczy , ale głównie PORZĄDKU na serwerze a to jest najważniejsze . Kontakt: steam ,forum Zapoznałeś się z wymaganiami na Administratora serwera i spełniasz je w 100%?[Tak/Nie]: spełniam w 90% po ogarnięciu paru spraw 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Manieczek!^^ Opublikowano 27 Września 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 27 Września 2020 Jestem na tak Ogarnięty+ Mikro ma+ GT+ -steam 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony PepePanDziobak Opublikowano 28 Września 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 28 Września 2020 Gadaliśmy o steamie z csem, że kupisz w październiku, liczę, że to się stanie. Opłata do Trivora, flagi do Dusii/Trivora. Odnośnik do komentarza
Zasłużony PepePanDziobak Opublikowano 28 Września 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 28 Września 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Podanie zostało rozpatrzone pozytywnie. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi