Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

Opowieść o menelu xDD

GENERAL ALADEEN

Rekomendowane odpowiedzi

Opowiem wam ciekawą sytuacje, z jakiegoś tam tygodnia która mi sie przytrafiła.

A więc zaczęło się od zakupów - nic nadzwyczajnego. Kiedy jednak wychodziłem ze sklepu, zauważyłem jednego z tych ludzi, których się zwie potocznie menelami. Znam gościa - bez przerwy podpity, ciągle łazi w okolicach marketów i żebra od ludzi kasę na rzekome jedzenie. W dodatku - tu też nikogo nie zdziwię raczej - wkoło gościa latały muchy i unosił się także odór wynikający z braku higieny + zapach alkoholu. Pracownicy marketów przeganiają delikwenta - często przy pomocy wzywanej policji czy straży miejskiej - jednak gość po czasie i tak powracał. Jedyne co służby robią to spisanie typa i ewentualny wywóz na "wytrzeźwiałkę" (jak to potocznie izbę nazywam). Wiem, że ludzie z różnych powodów właśnie tak kończą, ale to im nie daje pretekstu do tego, by nagabywać ludzi z nadzieją na kasę. Wracając jednak do tematu - gość chwiejnym krokiem podszedł do mnie i rzucił bezczelnym hasłem "Daj pan dwa złote" (bezczelnym bo bez żadnego "proszę"). Z wiadomych przyczyn odmówiłem sypnięcia gościowi paru złotych. Po chwili jakaś starsza babka zwyzywała mnie od rozpieszczonych bachorów co nie potrafią pomagać innym. Nie zrobiło to na mnie wrażenia, więc nie zareagowałem na to. Postanowiłem jednak zaobserwować, co kobiecina zrobi kiedy pijaczek ją zaczepi o kasę. Tak się też stało, a babka zaoferowała, że mu coś do jedzenia też kupi. I kupiła - dała gościowi siatkę z jakimś tam jedzeniem plus zauważyłem jeszcze że dała mu banknot jakiś (chyba). Oczywiście kiedy się oddaliła, siatka wraz z zawartością skończyła w śmietniku, a po jakimś czasie pan menel (inaczej takich nazywać nie umiem) wyszedł ze sklepu z przezroczystą siatką wypełnioną po brzegi piwami. xD :kekw::beka: Brak słów

• Użytkownik∙

• Wiadomość wygenerowana automatycznie •
Temat został zamknięty przez administrację.
Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie.

sygn1.png.799be5458023942b627500e16e3b2159.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]