Użytkownik Payaso Opublikowano 27 Września 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Września 2020 Nick: Payaso Data otrzymania bana: 26.09.2020 Admin banujący(jeżeli nie wiesz zostaw puste pole): @ Manieczek!^^ ban za free nie wiem dlaczego dostalem on powiedzial tyle ucieczka z ct (mialem remont i mi wtedy korki wywalilo), freekill odkąd bylem w ct nikogo nie zabijalem mozecie sami ich sie zapytac Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Manieczek!^^ Opublikowano 27 Września 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 27 Września 2020 Ja się wypowiem tak jesteś strasznie wulgarny i wgl mikro masz jak z lumpa wogule cię nie slychac bo słychać przegłos ucieczka z ct z 2 razy freekile tyle w temacie Odnośnik do komentarza
Zasłużony PepePanDziobak Opublikowano 27 Września 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 27 Września 2020 Z kulturą, to na JB nikt nie ma nawet widziałem strażnikom nie trzyma sie czasami, mikro tu akurat czasami ma problem, raz go dobrze słychać, a raz nie, ale to wystarczy go przerzucić, z tymi fk zobacze mapke, bo wiem jaka to była i dam znać. Odnośnik do komentarza
Użytkownik Payaso Opublikowano 27 Września 2020 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Września 2020 22 minuty temu, PepePanDziobak napisał: Z kulturą, to na JB nikt nie ma nawet widziałem strażnikom nie trzyma sie czasami, mikro tu akurat czasami ma problem, raz go dobrze słychać, a raz nie, ale to wystarczy go przerzucić, z tymi fk zobacze mapke, bo wiem jaka to była i dam znać. Mapa Jail_Anka z czyms jesli to czytasz manieczek czytaj ze zrozumieniem dlaczego ucieklem i wymien ludzi ktorzy sie skrazyli Odnośnik do komentarza
Użytkownik Payaso Opublikowano 27 Września 2020 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Września 2020 37 minut temu, Manieczek!^^ napisał: Ja się wypowiem tak jesteś strasznie wulgarny i wgl mikro masz jak z lumpa wogule cię nie slychac bo słychać przegłos ucieczka z ct z 2 razy freekile tyle w temacie kultury nawet enp nie ma a do mnie gadasz, nikogo nie freekilowalem nigdy odkąd jestem na serwerze, podaj mi ludzi ktorzy tak sądzą i ktorzy sie skarzyli bo wczoraj nic nie mowiles Ze sie skarżyli Odnośnik do komentarza
Zasłużony PepePanDziobak Opublikowano 27 Września 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 27 Września 2020 Wracajmy, jak dasz screany jak ludzie się na niego żalą to zobaczymy, dalej uciekanie z ct, nie raz i mi wywali gre/laptopa, cóż różne rzeczy się ptrzytrafaiją, nawet wychodzę z ct jak muszę coś załatwić, następnie z fk patrzyłem całe demko i to nie były fk z jego winy, fk był z powodu rzucenia broni, co nie ybło jego winą tylko drugiego ctka. Prosiłbym jeszcze o wypowiedzi @ Strażnik CS 1.6 JB @ Admin CS 1.6 JB co sądzą o graczu, i tej sytuacji, czy są jakieś problemy z nim itp. Tutaj macie demko z tej mapy http://793023.hltv3.pukawka.pl/hltv-2009262009-jb_anka-1601143740-1601145840.zip Odnośnik do komentarza
Użytkownik vanisz Opublikowano 27 Września 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Września 2020 Po części nie rozumiem, to nie jest skarga tylko temat o ub na ct, więc czemu tutaj jest taka afera, zamiast normalnie zabrać na sprawdzenie i przepytanie z regulaminu aby dostał ub? naura Odnośnik do komentarza
Użytkownik -Pawel- Opublikowano 27 Września 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Września 2020 (edytowane) Godzinę temu, Manieczek!^^ napisał: Ja się wypowiem tak jesteś strasznie wulgarny i wgl mikro masz jak z lumpa wogule cię nie slychac bo słychać przegłos ucieczka z ct z 2 razy freekile tyle w temacie Wiele razy ludzie robili wiecej freekilli niż 2 i nie dostawali za to banoow na ct zią, ty musisz miec do niego problem jakiś + pisze się "w ogóle" w lumpie nie sprzedaja mikrofonow ale jesli twierdzisz ze on ma z lumpa to ja twierdze ze wychowales sie w patoli sadzac po sposobie twojej wypowiedzi ,kto mu dal opiekuna w ogóle?? En dobrze pisze polac mu, a ja Ci proponuje manieczek zrezygowac z rang ktore masz bo sie nie nadajesz, unban dlla Payaso. Edytowane 27 Września 2020 przez -Pawel- Odnośnik do komentarza
Użytkownik enp Opublikowano 27 Września 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Września 2020 @ Payaso - jesteś bardzo wulgarnym graczem, nieraz puszczały ci nerwy. Mikrofon ostatnio ci szwankował, raz nie było cie w ogóle słychać, raz byłeś aż za głośno. Ciesze się, że udało ci się naprawić ten problem. Są sprawy ważne i ważniejsze, życie jest zagadką więc wyjście z ct nie z twojej przyczyny absolutnie nie jest twoją winą i nie powinieneś za to ponosić żadnych konsekwencji. A no i używaj opcji edytuj, nie rób zbędnego spamu tutaj. @ Manieczek!^^ - Wczoraj miałeś totalny dzień świra. Potrafiłeś zwyzywać graczy i kicknąć ich za to, że nazwali serwer nudnym. Wypominałeś potknięcia ludziom na admin sayu odnosząc się do regulaminu, a fakt jest taki, że błędnie zwracałeś uwagę i musiałem cie poprawiać bo wprowadzałeś graczy w błąd. Proponuje ci wziąć urlop, odpocznij trochę od gry i wróć jak będziesz się czuł na siłach. Co do demka to obejrzałem i nie mam żadnych zastrzeżeń. Jestem za odbanowaniem Payaso. 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony PepePanDziobak Opublikowano 27 Września 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 27 Września 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Temat rozwiązany. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Zasłużony PepePanDziobak Opublikowano 24 Października 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 24 Października 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Temat został przeniesiony do archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi