Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

LETNI KONKURS

Uwiecznij najpękniejszą fotografię tego lata!

Weź udział

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

unban :) CT

Payaso

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Nick: Payaso

Data otrzymania bana: 26.09.2020

Admin banujący(jeżeli nie wiesz zostaw puste pole): @ Manieczek!^^

ban za free nie wiem dlaczego dostalem on powiedzial tyle

ucieczka z ct (mialem remont i mi wtedy korki wywalilo), freekill odkąd bylem w ct nikogo nie zabijalem mozecie sami ich sie zapytac

• Użytkownik∙

Ja się wypowiem tak jesteś strasznie wulgarny i wgl mikro masz jak z lumpa wogule cię nie slychac bo słychać przegłos ucieczka z ct z 2 razy freekile tyle w temacie 

• Zasłużony

Z kulturą, to na JB nikt nie ma nawet widziałem strażnikom nie trzyma sie czasami, mikro tu akurat czasami ma problem, raz go dobrze słychać, a raz nie, ale to wystarczy go przerzucić, z tymi fk zobacze mapke, bo wiem jaka to była i dam znać.

• Użytkownik
22 minuty temu, PepePanDziobak napisał:

Z kulturą, to na JB nikt nie ma nawet widziałem strażnikom nie trzyma sie czasami, mikro tu akurat czasami ma problem, raz go dobrze słychać, a raz nie, ale to wystarczy go przerzucić, z tymi fk zobacze mapke, bo wiem jaka to była i dam znać.

Mapa Jail_Anka z czyms 

jesli to czytasz manieczek czytaj ze zrozumieniem dlaczego ucieklem i wymien ludzi ktorzy sie skrazyli

• Użytkownik
37 minut temu, Manieczek!^^ napisał:

Ja się wypowiem tak jesteś strasznie wulgarny i wgl mikro masz jak z lumpa wogule cię nie slychac bo słychać przegłos ucieczka z ct z 2 razy freekile tyle w temacie 

kultury nawet enp nie ma a do mnie gadasz, nikogo nie freekilowalem nigdy odkąd jestem na serwerze, podaj mi ludzi ktorzy tak sądzą i ktorzy sie skarzyli bo wczoraj nic nie mowiles Ze sie skarżyli

• Zasłużony

Wracajmy, jak dasz screany jak ludzie się na niego żalą to zobaczymy, dalej uciekanie z ct, nie raz i mi wywali gre/laptopa, cóż różne rzeczy się ptrzytrafaiją, nawet wychodzę z ct jak muszę coś załatwić, następnie z fk patrzyłem całe demko i to nie były fk z jego winy,  fk był z powodu rzucenia broni, co nie ybło jego winą tylko drugiego ctka. Prosiłbym jeszcze o wypowiedzi  @ Strażnik CS 1.6 JB @ Admin CS 1.6 JB  co sądzą o graczu, i tej sytuacji, czy są jakieś problemy z nim itp. 

Tutaj macie demko z tej mapy http://793023.hltv3.pukawka.pl/hltv-2009262009-jb_anka-1601143740-1601145840.zip

• Użytkownik

Po części nie rozumiem, to nie jest skarga tylko temat o ub na ct, więc czemu tutaj jest taka afera, zamiast normalnie zabrać na sprawdzenie i przepytanie z regulaminu aby dostał ub? 

naura

vanish.jpg.142a29ac8ccb1fc7bb7e6fecaddb697e.jpg.843fb23fd9e13bfa672d70ea6d7130c1.jpg

• Użytkownik
Godzinę temu, Manieczek!^^ napisał:

Wiele razy ludzie robili wiecej freekilli niż 2 i nie dostawali za to banoow  na ct zią, ty musisz miec do niego problem jakiś + pisze się "w ogóle" w lumpie nie sprzedaja mikrofonow ale jesli twierdzisz ze on ma z lumpa to ja twierdze ze wychowales sie w patoli sadzac po sposobie twojej wypowiedzi ,kto mu dal opiekuna w ogóle??

En dobrze pisze polac mu, a ja Ci proponuje manieczek zrezygowac z rang ktore masz bo sie nie nadajesz, unban dlla Payaso.

Edytowane przez -Pawel-
  • Użytkownik

@ Payaso - jesteś bardzo wulgarnym graczem, nieraz puszczały ci nerwy. Mikrofon ostatnio ci szwankował, raz nie było cie w ogóle słychać, raz byłeś aż za głośno. Ciesze się, że udało ci się naprawić ten problem. Są sprawy ważne i ważniejsze, życie jest zagadką więc wyjście z ct nie z twojej przyczyny absolutnie nie jest twoją winą i nie powinieneś za to ponosić żadnych konsekwencji. A no i używaj opcji edytuj, nie rób zbędnego spamu tutaj.

@ Manieczek!^^ - Wczoraj miałeś totalny dzień świra. Potrafiłeś zwyzywać graczy i kicknąć ich za to, że nazwali serwer nudnym. Wypominałeś potknięcia ludziom na admin sayu odnosząc się do regulaminu, a fakt jest taki, że błędnie zwracałeś uwagę i musiałem cie poprawiać bo wprowadzałeś graczy w błąd. Proponuje ci wziąć urlop, odpocznij trochę od gry i wróć jak będziesz się czuł na siłach.

Co do demka to obejrzałem i nie mam żadnych zastrzeżeń. Jestem za odbanowaniem Payaso.

• Super 1

ldFNc26.png

• Zasłużony

• Wiadomość wygenerowana automatycznie •
Temat rozwiązany.
Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie.

• 4 tygodnie później...
  • Zasłużony

• Wiadomość wygenerowana automatycznie •
Temat został przeniesiony do archiwum.
Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]