Użytkownik Payaso Opublikowano 27 Września 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Września 2020 Twój nick: Payaso Nick oskarżonego: @ Manieczek!^^ IP/SID oskarżonego: https://strefaskilla.pl/profil/1220-manieczek/ (nie potrafilem znalezc xd) Data i czas zdarzenia: 26.09.2020 godzina mniej wiecej 21 Powód skargi: ban na ct za free Opis sytuacji: siedzaiel mw ct nie nie robiac wlaczylem windowsa po chwili wlaczam cs i slysze maniaczka ze dostalem bana chcialem sie dwoeidziec czemu noi odpowiedzial "freekill,uczieczka z ct niby 2 razy,noi za slabe mikro Dowody (SSy/Demko/Świadkowie): nie ma screena bo nie mialem tam dowodu ale tutaj macie jak taki czlowiek prsoto klamie i proboje zniszczyc gracza i sklamal co do odpowiedzi Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Manieczek!^^ Opublikowano 27 Września 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 27 Września 2020 Dobra wypowiem się tak żeby zakończyć sprawę raz na zawsze za szybko wczoraj podjąłem ta decyzję ale no naprawdę mikro strasznej jakości miałeś i tak kilka razy i wgl moja wina przyznaje się do błędu strażnik też człowiek i wgl miałem gorszy dzień bo nogę skręciłem itp zastrzyki biorę i wgl no gorszy dzień Przepraszam payaso i @ PepePanDziobak zakończ sprawę 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony PepePanDziobak Opublikowano 27 Września 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 27 Września 2020 Rozumiem, że każdy ma zły dzień, rozejdźmy to po kościach, @ Payaso ty dostaniesz UB i zakończymy ten temat. Licze na waszą dojrzałość @ Payaso i @ Manieczek!^^ i nie będziemy gadać o tym wiecej. 2 Odnośnik do komentarza
Zasłużony PepePanDziobak Opublikowano 27 Września 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 27 Września 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Temat rozwiązany. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Zasłużony PepePanDziobak Opublikowano 24 Października 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 24 Października 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Skarga odrzucona. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi