GENERAL ALADEEN Opublikowano 2 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2020 Moja propozycja polega na zmianie regulaminu serwera, aby bany za niestandardowe modele dotyczyły tylko MODELI POSTACI (pomagają z widzocznościa przeciwników przez smoke, lub przez 'szpary'). A takie niestandardowe MODELE BRONI nic nie wnoszą do gry - jedynie mogą podnieść ilość FPS, lub używane są dla wyglądu (Takie modele broni nie dają żadnego wspomagania gry w żaden sposób. A pare fps z takich broni zawsze się przyda..) Np. 'czarne modele broni' - daje więcej fps Obecnie : Zmienione modele postaci/broni --> Ban na tydzień. 1 Odnośnik do komentarza
Stały Bywalec iksiu Opublikowano 2 Października 2020 Stały Bywalec Udostępnij Opublikowano 2 Października 2020 Niektóre modele broni są przezroczyste i ułatwiają widoczność. jestem na NIE. 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Tery Opublikowano 2 Października 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 2 Października 2020 Też jestem na nie. Tak jak wyżej iksiu napisał istnieją takowe modele które dają więcej niż byśmy się spodziewali. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik EinSehrGoldenerApfel Opublikowano 2 Października 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Października 2020 Jestem na nie. Jak nie masz nic ważnego do powiedzenia to zamilcz. Odnośnik do komentarza
Użytkownik fr0zen Opublikowano 2 Października 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Października 2020 Wydaje mi się, że był już taki temat i propozycja została odrzucona, także jestem na nie. 1 K🧑💞 J👶💞 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Neolit Opublikowano 3 Października 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Października 2020 Również jestem na nie, powód napisany wyżej Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Tery Opublikowano 3 Października 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 3 Października 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Propozycja odrzucona. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi