Użytkownik yamato Opublikowano 2 Października 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Października 2020 Nick podejrzanego: Cat.Meme Nazwa Serwera: OM #1 SteamID/IP: STEAM_0:0:566957518 Data i godzina: 01.10.2020 20:35-21:12 Link do dowodów(Demko,SS,itp): Demo https://liveserver.pl/hltv.php?server_id=18928&download=auto0-20201001-203520-1944776472-de_mirage-__PL_EU__StrefaSkilla.pl_____ONLY_MIRAGE_____128tr___WS__KNIFE__GLOVES__ZGLOS__SKLEPSMS__MVP__FREEVIP___LiveServer.pl-2112.zip Rozpisanie Dowodów: 1:57 "czekajcie musze wh skonfigurować" stinky cheese 2:40 Jak trafia to słychać jego hitsound (opcja w cheacie, mniej wiecej cos tego typu: www.youtube .com/watch?v=oTVDk8b49ZQ&t=175&ab_channel=Shaydi) 7:14 To samo: trafia i słychać hitsound 7:43 Pomimo tego ze slychac przeciwnika na schodach zbyt dobrze jechal za nim po celowniku 10:45 Kilka razy pod rząd idealnie na przeciwniku który był za ścianą 12:00 aimlock na gosciu ze schodów 12:04 1/4x Aimlock przeskoczyl mu z przeciwnika z palących na goscia z ct Coś od siebie: Gość sam siebie zaorał tym ze jak uzywał mikrofonu to slychac bylo jego hitsound XDXD Tak to juz jest jak serwer jest non prime :))) Takich jak on jest i bedzie sporo @ UBTeam CS:GO Odnośnik do komentarza
Użytkownik vinaif Opublikowano 2 Października 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Października 2020 \{ # - Czyste momenty \{ # - Nie pewny moment \{ # - Moment połowicznie podejrzany \{ # - Podejrzana działalność \{ ! # - Całkowita pewność dotycząca podejrzanych momentów ----------------------------------------------------------------------------------| 1:53 - Co do tego "Czekajcie musze se wh skonfigurować", to w większości przypadkach jest to poprostu mówienie tak o. Ale dobra lecimy dalej 7:14 - Słychać było dodatkowe strzelanie chociaż nikt inny nie strzelał obok, więc faktycznie może to być hitsound (Opcja we wspomagaczu do odtwarzania dźwięku dod. z gry) 8:21 - 8:41 - Dźwięki ze wspomagaczy (HitSound). Dźwięki AUG'a słyszalne nawet po strzelaniu 10:45 - Celownik mierzył przy CT. Tj. miał Wallhacka 11:23 - Nie mam pewności co do tego momentu, ale mógłby to być przypadek 2 godziny temu, desync. napisał: 12:00 aimlock na gosciu ze schodów Aimlock to jest inaczej StickyAim. Polega on na nakierowanie celownika jeszcze przed wychyleniem enemy i chodzi wtedy bardzo płynnie. Co do tego momentu to nie jest aimlock, dla mnie zwyczajne celowanie ! 12:04 - Użycie AimLocka. Może być ustawiony automatycznie (W większości przypadków) lub sterowany manualnie. Po tym co zobaczyłem, to mogę stwierdzić, że używałeś lekkiego aimlocka i tego hitsound. Zgodnie z regulaminem ban zostanie nadany 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik vinaif Opublikowano 2 Października 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Października 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Cziter zbanowany. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi