Użytkownik skret. Opublikowano 2 Października 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Października 2020 Twój nick: szukam dziewczyny Nick oskarżonego: vanish IP/SID oskarżonego: admin nie bylo go na serwerze. Data i czas zdarzenia: 2020-10-02 19:15 Powód skargi: wywyzszanie sie jako admin, obrazanie, + obraza admina nie sluszne banowanie Opis sytuacji: jesli chodzi o banowanie, na u@ napisalem do niego "debil" do czego sie przyznaje po czym on powiedzial to dobrze, i dal mi bana za prowokowanie admina. jako wywyzszanie sie: mysli ze wszystko mu wolno gdy czasem zabije nie slusznie innego gracza a gdy jego ktos zabije to zaczyna plakac na chacie dla admina "ze za co zostal zabity". gdy gracz o nicku Shiny zabil kogos na pierwszej reakcji od strony vanisha bylo zero reakcji zwiazanymi z zabiciem tego gracza, wiec mozna powiedziec ze jest to nieznanie regulaminu. Dowody (SSy/Demko/Świadkowie): swiadkowie: @ Manieczek!^^ demko : http://793023.hltv3.pukawka.pl/hltv-2010021842-jail_evening-1601656920-1601658720.zip Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Manieczek!^^ Opublikowano 2 Października 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 2 Października 2020 Tak jak najbardziej zgadzam sie z tym co napisal kolega wyzej a jeszcze najgorsze jest to ze on taki ulozony admin bo klocilem sie z nim o to ze na pierwszej reakcji nie mozna zabijac a on takie zjebany jestes no to em 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik vanisz Opublikowano 2 Października 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Października 2020 55 minut temu, skret. napisał: nie sluszne banowanie Nie słuszne banowanie? Nie chcę przeklinać co do mnie pisałeś, więc jak możesz @ PepePanDziobak przejrzyj logi, bo to co się dzieje to jest żałosne. 57 minut temu, skret. napisał: . gdy gracz o nicku Shiny zabil kogos na pierwszej reakcji od strony vanisha bylo zero reakcji zwiazanymi z zabiciem tego gracza, wiec mozna powiedziec ze jest to nieznanie regulaminu. Nie mów mi, że nie znam regulaminu, skoro widać właśnie twoją wiedzę o nim. Na serwerze był strażnik manieczek, to go od dzisiaj liczymy jako normalny gracz? Jakieś nowe rangi są, albo coś o czym nie wiem? 57 minut temu, Manieczek!^^ napisał: ulozony admin bo klocilem sie z nim o to ze na pierwszej reakcji nie mozna zabijac a on takie zjebany jestes no to em Może i ułożony, lecz swoją kulturą sam się nie wykazałeś. Zacząłeś mnie prowokować, co będzie widoczne na demku ja coś napisałem i od razu jestem winny, do sądu? Mówisz, że znasz regulamin bardziej ode mnie przemądrzasz się, a piszesz, że na pierwszej reakcji nie można zabijać gdy jest bezruch do odwołania? Szanujmy się Z mojej strony to jest po prostu czysta nie znajomość regulaminu, a przypominam, że własnie Ty szukam dziewczyny wczoraj lizałeś mi tak zwaną dupę, tak jak w innych dniach. Życzę miłego dnia naura Odnośnik do komentarza
Zasłużony PepePanDziobak Opublikowano 2 Października 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 2 Października 2020 @ Trivor @ Dusia możecie ogarnąć logi z tej mapy? Odnośnik do komentarza
Zasłużony PepePanDziobak Opublikowano 24 Października 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 24 Października 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Skarga odrzucona. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi