Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

Skarga na admina

skret.

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Twój nick: szukam dziewczyny
Nick oskarżonego: vanish
IP/SID oskarżonego: admin nie bylo go na serwerze.
Data i czas zdarzenia:  2020-10-02 19:15
Powód skargi: wywyzszanie sie jako admin,  obrazanie, + obraza admina nie sluszne banowanie
Opis sytuacji:  jesli chodzi o banowanie, na u@ napisalem do niego "debil" do czego sie przyznaje po czym on powiedzial to dobrze, i dal mi bana za prowokowanie admina. jako wywyzszanie sie: mysli ze wszystko mu wolno gdy czasem zabije nie slusznie innego gracza a gdy jego ktos zabije to zaczyna plakac na chacie dla admina "ze za co zostal zabity". gdy gracz o nicku Shiny zabil kogos na pierwszej reakcji od strony vanisha bylo zero reakcji zwiazanymi z zabiciem tego gracza, wiec mozna powiedziec ze jest to nieznanie regulaminu.
Dowody (SSy/Demko/Świadkowie):  swiadkowie: @ Manieczek!^^

demko : http://793023.hltv3.pukawka.pl/hltv-2010021842-jail_evening-1601656920-1601658720.zip

• Użytkownik∙

Tak jak najbardziej zgadzam sie z tym co napisal kolega wyzej a jeszcze najgorsze jest to ze on taki ulozony admin bo klocilem sie z nim o to ze na pierwszej reakcji nie mozna zabijac a on takie zjebany jestes no to em

• Ha ha 2
  • Użytkownik
55 minut temu, skret. napisał:

nie sluszne banowanie

Nie słuszne banowanie? Nie chcę przeklinać co do mnie pisałeś, więc jak możesz @ PepePanDziobak przejrzyj logi, bo to co się dzieje to jest żałosne.

57 minut temu, skret. napisał:

. gdy gracz o nicku Shiny zabil kogos na pierwszej reakcji od strony vanisha bylo zero reakcji zwiazanymi z zabiciem tego gracza, wiec mozna powiedziec ze jest to nieznanie regulaminu.

Nie mów mi, że nie znam regulaminu, skoro widać właśnie twoją wiedzę o nim. Na serwerze był strażnik manieczek, to go od dzisiaj liczymy jako normalny gracz? Jakieś nowe rangi są, albo coś o czym nie wiem?

57 minut temu, Manieczek!^^ napisał:

ulozony admin bo klocilem sie z nim o to ze na pierwszej reakcji nie mozna zabijac a on takie zjebany jestes no to em

Może i ułożony, lecz swoją kulturą sam się nie wykazałeś. Zacząłeś mnie prowokować, co będzie widoczne na demku ja coś napisałem i od razu jestem winny, do sądu? 

Mówisz, że znasz regulamin bardziej ode mnie przemądrzasz się, a piszesz, że na pierwszej reakcji nie można zabijać gdy jest bezruch do odwołania? Szanujmy się :) 

Z mojej strony to jest po prostu czysta nie znajomość regulaminu, a przypominam, że własnie Ty szukam dziewczyny wczoraj lizałeś mi tak zwaną dupę, tak jak w innych dniach. 

Życzę miłego dnia ;) 

naura

vanish.jpg.142a29ac8ccb1fc7bb7e6fecaddb697e.jpg.843fb23fd9e13bfa672d70ea6d7130c1.jpg

• 3 tygodnie później...
  • Zasłużony

• Wiadomość wygenerowana automatycznie •
Skarga odrzucona.
Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]