Użytkowniczka Wikcia Opublikowano 4 Października 2020 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 4 Października 2020 1. Imię: Wiktoria 2. Wiek: 19 3. Kontakt: Forum/Discord/Steam/TeamSpeak 4. Twój nick na serwerze: Wikcia 5. Ile czasu spędzasz na TS3: To zależy, niekiedy mam więcej czasu a niekiedy mniej. Jestem w klasie maturalnej i jednak trochę czasu na naukę musi iść. 6. Twoje doświadczenie z TS3: Powiem tak jest ono bardzo duże, gdyż byłam Właścicielem, Adminem, Technikiem, Modem byłam praktycznie na każdej randze więc doświadczenie mam. W TeamSpeaku siedzę parę dobrych lat. 7. Dlaczego akurat Ty masz zostać adminem: A no bo jednak jestem w tym Tsie parę dobrych lat, ogarniam większość funkcji, jestem osobą komunikatywną jak i pozytywnie nastawioną do innych użytkowników. Byłam też w administracji TeamSpeaka na różnych rangach. Też posiadam około 8000 ikonek do danej aplikacji. Miłego czytania podania i miłego dnia! 2 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Krejzol Opublikowano 4 Października 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 4 Października 2020 Witam, + Wiek + Doświadczenie + Miła osoba oraz pomocna + Chęci do pomocy na TS3. Moim zdaniem powinna spróbować i jestem na TAK Pozdrawiam 2 1 #include <StrefaSkilla.PL> #pragma semicolon 1 #pragma newdecls required public void OnPluginStart() { RegConsoleCmd("sm_help", CMD_Help); } public Action CMD_Help(int client, int args) { PrintToChat(client, "W razie pomocy pisz priv"); return Plugin_Handled; } { PrintToChat(client, "Pomogłem? Daj łapkę w górę :)"); return Plugin_Handled; } Odnośnik do komentarza
Zasłużony ArcyBM Opublikowano 4 Października 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 4 Października 2020 Jestem za okresem próbnym: +Odkąd jestem na ts'ie, widzę Twoją aktywność, zaangażowanie do pracy +Wiek +Doświadczenie +/- Kultura (pracuj nad tym również w kręgu znajomych) 2 1 Zapraszamy na forum StrefaSkilla.pl Zapraszamy na nasze serwery! Miła, przyjemna i pozytywna atmosfera!!! Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kacperek Opublikowano 4 Października 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Października 2020 Na tak +Przyda się pomoc dla Piotrka +Chęci -/+Aktywność -/+Kultura 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik PiotrulloDD Opublikowano 4 Października 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Października 2020 Przywalanie się do wszystkiego, sądzisz że to będzie pomocne dla Admina teamspeaka może spełniasz wymagania takie jak Chęci, Wiek, Kultura polemizował bym bo po twojej kulturze na wczorajszym czacie nie powiedziałbym że jesteś kulturalna, Jestem za nie funkcja Admina Teamspeaka nie polega na rozdawaniu emotek For Fun a wręcz przeciwnie polega ona na rozwiązywaniu konfliktów z tego co zobaczyłem na wczorajszym czacie konkursu 1 z 10 myślę że lepiej sprawdziłabyś się w prowokowaniu do takich konfliktów przepraszam że tak ostro ale dla mnie nie nadajesz się na tę funkcję. 1 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik TsitL Opublikowano 4 Października 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Października 2020 No witam witam +Ogromne umiejętności w prowadzeniu i zarządzaniu ts3 +Wiek +Podanie Chciałbym się odnieść do wypowiedzi Pana Piotra (tak, wiem że to nie jest miejsce do tego) Panie Piotrze, jako administrator powinieneś potrafić rozróżnić żarty w gronie osób które do takowych się nadają, jeśli Ci to przeszkadzało wystarczyło to powiedzieć Chodzi po prostu o to, że zachować kulturę i powagę należy w adekwatnych do tego sytuacjach, a najbardziej stąd znam Kobitę i wiem że takowe umiejętności ona posiada 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik PiotrulloDD Opublikowano 4 Października 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Października 2020 Tak jak powiedziałeś to nie miejsce do tego lecz powiem ci jedno dla jednego mogą być to żarty a dla drugiego nie. Dla mnie to rybka lecz takie żarty dla Admina nie byłyby na miejscu i takimi żartami można kogoś urazić więc jak twoja dziewczyna chce zostać Adminem to z takimi żartami niech się hamuje. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Imiła2k12 Opublikowano 4 Października 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 4 Października 2020 Witam, ja jestem na tak +Wiek +miła +doświadczenie Pozdrawiam. 1 Odnośnik do komentarza
Street Strefa Family JBoy Opublikowano 4 Października 2020 Street Strefa Family Udostępnij Opublikowano 4 Października 2020 @ Admin SerweraTS3 @ Junior Admin Poproszę o Wasze zdanie do jutra wieczora. Jak wrócę z pracy rozpatrzę ostatecznie podanie. Z góry dziękuję za pomoc w dokonaniu słusznego wyboru 2 PUB7O - #HOTHALLOWEENCHALLENGE.mp3 © STREFASKILLA.PL Pozdrawiam, PUB7O Odnośnik do komentarza
Street Strefa Family JBoy Opublikowano 5 Października 2020 Street Strefa Family Udostępnij Opublikowano 5 Października 2020 Dobrze, w takim razie @ DaszQ i @ Junior Admin "dziękuję" za zainteresowanie i podejście do tematu. Natomiast @ PiotrulloDD - pomimo tego, że Twoja uwaga jest trafna i słuszna to dalej pozostawia nam to obraz jednorazowego zdarzenia. Opinie osób wypowiadających się pod podaniem @ Wikcia w większej mierze są na tak lub za okresem próbnym. Od siebie mogę dodać jedynie tyle, że szukamy Administratorów na TS3 i w dalszym ciągu jest ich za mało lub są, ale w takich godzinach, że nawet nie jestem w stanie nic im przekazać na tygodniu. @ Wikcia ZOSTAJE PRZYJĘTA DO ADMINISTRACJI TS3 NA OKRES PRÓBNY. (permisje administratora ts3 już masz nadane, jeżeli jakimś cudem ich nie masz - wyślij mi wiadomość na forum to wszystko załatwimy jak trzeba) PUB7O - #HOTHALLOWEENCHALLENGE.mp3 © STREFASKILLA.PL Pozdrawiam, PUB7O Odnośnik do komentarza
Street Strefa Family JBoy Opublikowano 5 Października 2020 Street Strefa Family Udostępnij Opublikowano 5 Października 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Podanie zostało rozpatrzone pozytywnie. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. PUB7O - #HOTHALLOWEENCHALLENGE.mp3 © STREFASKILLA.PL Pozdrawiam, PUB7O Odnośnik do komentarza
Sponsor Alvaro Rico Polo Opublikowano 22 Czerwca 2022 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2022 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi