Użytkownik enp Opublikowano 4 Października 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Października 2020 Siema, chciałbym aby nadano sens zakładania gangu. Do założenia gangu wymagane jest 20 życzeń, członkami gangu mogą być nasi znajomi. Okej, fajnie ale co dalej? Gangi to jedynie prefix na czacie, żadnych korzyści poza tym z tego nie ma. Chciałbym aby była możliwość wpłacania szlugów do skarbca gangowego, za które można kupić umiejętności, które w mniejszym lub większym stopniu ułatwiają rozgrywke i pokazują potęgę danego gangu. Tymi umiejętnościami mogą być: -dodatkowy % obrażeń -więcej szlugów za zabójstwo -więcej hp -bardzo mały % szans na posiadanie modelu postaci strażnika(maksymalnie 1 tt z modelem postaci ct na runde) -więcej % szans na wylosowanie pozytywnych bonusów w ruletce -szansa na rozpoczęcie rundy z jakimkolwiek granatem Jeśli ten plan wejdzie w życie to chciałbym abyście zorganizowali również konkurs dla gangów i wygrana drużyna dostanie swój własny gangowy model postaci. 2 Odnośnik do komentarza
Zasłużony PepePanDziobak Opublikowano 4 Października 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 4 Października 2020 Jestem na nie, ponieważ dodanie hp, dmg + svip = Osoba nie do zabicia. 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Manieczek!^^ Opublikowano 4 Października 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 4 Października 2020 A ja jestem na tak ciekawie by wreszcie było 1 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony PepePanDziobak Opublikowano 24 Października 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 24 Października 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Propozycja odrzucona. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi