Użytkownik KoDi Opublikowano 4 Października 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Października 2020 Nick admina banującego. SynDisa Dostałeś bana, gaga czy muta?: ban perm Czas oraz data bana: 16.30 2020-10-04 Serwer na którym dostałeś bana: only awp #1 Opis sytuacji (prośimy o dłuższą wypowiedz): Gram na tym severze od dluzszego czasu, ponad pol roku i nagle dostaje permamentnego bana za wh za to ze niby wszystko scanuje, nigdy w zyciu nie mialem cheatow w tej grze nawet, scanuje jak np. widze lufe albo slysze kogos to specjalnie to scanuje Link do Sourcebansa z twoim banem: https://sourcebans.strefaskilla.pl/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:0:236144559&advType=steamid&Submit Link do twojego profilu steam: https://steamcommunity.com/profiles/[U:1:472289118] Wycinek z konsoli po wejściu na server: Server using 'public' lobbies, requiring pw no, lobby id ffffffffffffffff #Valve_Reject_Banned_From_Server 1 1 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik vinaif Opublikowano 4 Października 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Października 2020 @ SynDisa Zapraszam na rozpisanie demka. 48h 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik SynDisa Opublikowano 5 Października 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 5 Października 2020 04:41 Flick przypominający aimlocka. 04:57 Kolejny nie zbyt legitny flick. 08:20 Każdy twój flick leci prosto i sprawnie w przeciwnika. 10:39 idealny strzał przez scianę. 16:50 - 170 oba strzały w slowmotion nie wyglądają zbyt legitnie. 20:53 Strzał idealny przez scianę. 20:56 Aimlock w slowmo. 21:25 Sytuacja w której nagle nie masz słuchawek i udajesz że nie wiesz gdzie jest 25:06 Nie widziałeś nawet lufy tego gracza. 25:10 Mimo to że pod koniec go usłyszałeś flick był za szybki a sprawdzanie tej pozycji zbyt częste wg. mnie. W każdej rundzie widać też idealne strzały przez ścianę. Niektóre wydawały się legitne. Pozdrawiam SynDisa 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik KoDi Opublikowano 5 Października 2020 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 5 Października 2020 (edytowane) aimlock XDDD Nie no naprawdę o co ci chodzi? gram tu od 8 Miechów to że 1 na 5 strzalow wejdzie to lucky ale z aimlockiem przesadziłeś naprawde, sytuacja gdzie piszesz że nie mam sluchawek i nie wiem gdzie jest typ wiesz może się zdarzyć takie cos ze zdejmę słuchawki albo ktoś do mnie z domu coś powie .. Serio dis nie rozumiem. Ja nic nie miałem nawet nie wiem jak się czity pobiera ale spoko .. Mam ogólnie na serverach awp niecałe 2k godzin znam tyle map i nie ryzykował bym takiego konta, dużo razy jakieś shoty ładne wpadają ale jak mi coś wpadnie to potem to scanuje, czekam na odpowiedź Edytowane 5 Października 2020 przez KoDi 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Buźkaa Opublikowano 5 Października 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 5 Października 2020 (edytowane) Według mnie, czyli :), Kodi jest po prostu dobry i grając na takich mapach jak zvk kilka razy dziennie wie gdzie oddać strzał żeby zdobyć zabójstwo. Ponadto gram na serwerze 3 miesiące i ani razu nie widziałem "podejrzanej" akcji w jego wykonaniu oprócz pospolitych scanów przez ściany gdzie istnieje duże prawdopodobieństwo, że przeciwnik będzie tam się znajdował. Edytowane 5 Października 2020 przez Akeselek 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik shacky Opublikowano 5 Października 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 5 Października 2020 (edytowane) 13 godzin temu, SynDisa napisał: 04:41 Flick przypominający aimlocka. 04:57 Kolejny nie zbyt legitny flick. 08:20 Każdy twój flick leci prosto i sprawnie w przeciwnika. 10:39 idealny strzał przez scianę. 16:50 - 170 oba strzały w slowmotion nie wyglądają zbyt legitnie. 20:53 Strzał idealny przez scianę. 20:56 Aimlock w slowmo. 21:25 Sytuacja w której nagle nie masz słuchawek i udajesz że nie wiesz gdzie jest 25:06 Nie widziałeś nawet lufy tego gracza. 25:10 Mimo to że pod koniec go usłyszałeś flick był za szybki a sprawdzanie tej pozycji zbyt częste wg. mnie. W każdej rundzie widać też idealne strzały przez ścianę. Niektóre wydawały się legitne. Pozdrawiam SynDisa Nie jestem z administracji, ale znam się z oboma Panami i jestem tu całkowicie bezstronny. Kodi poprosił mnie o sprawdzenie demka przezemnie(nie, nie jestem jakimś wyznacznikiem zajebistości, vel hiperdobrego gracza czy ktoś sobie chce to przypisać, jednak 12 lat w tej grze to już coś może znaczyć). 04:41 nic nadzwyczajnego, kodi zawsze robi super szybkie flicki 04:57 też nic nadzwyczajnego 08:20 - pierwszy strzał i skok celownika, niewiem czy to jest wina demka czy faktycznie coś kodi ma 10:39 - to jest skan na kogoś kto stoi za ścianą i jest wcelowany w resp TT, dla mnie nic nadzwyczajnego 16:50-17:00 - wszystko legit imo, przy 100% prędkości wygląda jakby jakiś aim wkradł się tutaj, ale włączając spowolnienie do 30/40% widać że to było zwykłe nacelowanie. 20:53 - nie jest to jakoś nadzwyczajna sytuacja, w tym miejscu sam się często ustawiam i czekam na głowę(a raczej jej "końcówkę" która wystaje po stronie ct. Wcześniej z tego miejsca został też oddany strzał, ponadto kilka sekund wcześniej kodi widział tam głowę CT-ka, ale nie wykonał strzału bo zrobił unzoom. Bardzo zastanawiający jest w tym momencie tylko timing, że idealnie strzelił w momencie jak ktoś się wychylił. Dla mnie przypadek, ktoś może mieć inne zdanie. 20:56 - imo wszystko legit. 21:25 - o co w tej sytuacji chodzi? o to że CT stał na skrzynce i włączył się anty camp? Jeśli tak to mi słuchawki zfixowały gdy oglądałem demko.. jeden z TT wykonał strzał przy murku po kompletnie innej stronie mapy, drugi TT biegał po respie CT, a dźwięk anty camp-u dobiegał tak naprawde jakby to było z domku, dopiero przy strzale CT było wiadomo gdzie on jest. 25:06 - co tutaj jest nie tak? cały czas słychać scope od strony CT, po obu stronach murku, więc mógł wychylać nawet z prefire i wg mnie byłoby to zasadne i legitne. 25:10 - tutaj tez, powiedz mi, co jest nie tak? imo flick. Wielokrotnie z nim grałem na serwerze i imo jest wszystko legit, ale decyzje pozostawie ub i administracji #ohsuggary - poprosił mnie, to się wypowiedziałem, tyle w temacie Edytowane 6 Października 2020 przez shacky 1 1 2 u mad? Odnośnik do komentarza
Użytkownik KoDi Opublikowano 5 Października 2020 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 5 Października 2020 nie wiem czemu Ci zależało żeby mnie zbanować ale jestem czysty nigdy nic nie mialem, ty piszesz o jakimś aimlocku to jest przesada, zawsze pisze do adminów jak jest cziter sam o tym wiesz Dis, mam tyle przegranych godzin na servie .. ale twoich zdaniem czituje, UBT niech sprawdzi i da mi odpowiedź 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik vinaif Opublikowano 6 Października 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Października 2020 Zajmę się tym wieczorem 1 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik MesseM Opublikowano 7 Października 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Października 2020 4:41 - Tutaj chyba espik, ale nie jestem pewien. -/+b 4:57 - Czyżby espik połączony z triggerkiem. +b 8:20 - Super ten przeskok na głowę, czyżby triggerek? +b 10:39- Tez chciałbym tak trafiać wszystkie strzały w model przeciwnika przez ścianę. +b 16:50 - Zbyt szybko ten celownik od razu poleciał na główkę, fajny ten triggerek. +b 20:53 - ???????????? +b 20:56 - ??????? +b 21:25 - Czysto. -b 25:06 - Czysto. -/b 25:10 - Tutaj nie mam pewności, ale bardziej na + -/+b Czekam jeszcze na rozpiskę @ ohSugarry CS:GO i wtedy podejmiemy razem decyzję, ale jak dla mnie ziomek idzie do pieca. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik KoDi Opublikowano 7 Października 2020 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Października 2020 (edytowane) beka XDDD tylko przekonacie się że nic nie mam bo żadnego vaca nie dostanę tu jeszcze widzę jakiś trigger jest pisany a dobra widzę że ban się udał dla Disa gratuluje ale czekam na odpowiedź ostatniego opiekuna. A tak ogólnie to nawet nie wiem co to espik beka z tego że naprawdę nic nie mam i ty piszesz takie rzeczy ? dobry jestem po tej rozpisce ja już to wiem Edytowane 7 Października 2020 przez KoDi . 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik vinaif Opublikowano 7 Października 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Października 2020 \{ # - Czyste momenty \{ # - Nie pewny moment \{ # - Moment połowicznie podejrzany \{ # - Podejrzana działalność \{ ! # - Potencjalne używanie wspomagaczy (Dowód wystarczający) ----------------------------------------------------------------------------------| 00:28 - (Podejrzany) dołączył do gry. 1:09 - [AFK Manager] ? was moved to spectate for being AFK too long. 1:52 - ? dołącza do odziału terrorystów. 8:20 - Uskok na głowe CT. Wcelowanie w przeciągu około 0,5s. Dałbym triggera tutaj, bo tak odrazu przeskoczył Ci celownik. Nie jest to jednak potencjalny dowód, że coś masz 8:34 - Przypadek? Nie trafiłeś w niego, ale miałbym lekkie wątpliwości do tego momentu 10:36 - Uskok pocisku na CT z gwałtownym skierowaniem celownika (Nie trafiony) 14:58 - Zwykły raczej skan, ale każdy szczegół tego typu jest ważny 15:13 - Było słychać jak przebiega jeden, więc mógł się wcelować 15:47 - Wcelowanie wcelowaniem, ale czekałeś aż wychyli wiedząc o tym, że tam jest? ! 16:49 - TriggerBot. Przekierowanie celownika automatycznie na głowe CT. Zachowanie celownika, dynamiczne, sterowane przez komputer. 20:30 - Celownik na poziomie głowy prosto w pozycje CT. ! 20:56 - ??? No to powiem tak (Jako członek UBT). Da się odróżnić movement normalnego gracza od movementu sterowanego przez komputer manualnie lub automatycznie - jak kto woli. Twoje cele były w pewnych momentach jak dla mnie kosmiczne. Większość skanów leciała prosto w tekstury. Po obejrzeniu demko wywnioskowałem, że odpalałeś w pewnych momentach wspomagacze - mowa tu o TriggerBocie. Ban niestety zostaje. Mam nadzieję, że ta sytuacja nauczy Cię, że wspomagacze nie są wcale przyjemne i wcale z tego przyjemności nie ma 2 3 Odnośnik do komentarza
Użytkownik vinaif Opublikowano 7 Października 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Października 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Gracz nieodbanowany. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. 1 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi