Użytkownik Azed0 Posted August 30, 2018 Użytkownik Share Posted August 30, 2018 Nick: Azed0 Wiek: 14 Program, którym się posługujesz: Paint W czym się specjalizujesz? (Awatary, sygnatury, plakaty, tła, itd.): Sygnatury, awatary, gify itp. do wszystkiego się raczej dopasuje Jak długo zajmujesz się grafiką? 1/2 mieś. Dlaczego ty?: Po odejściu, a raczej zbanowaniu 1 z grafików chcę spróbować swoich sił jako grafik niedawno także zrezygnował 1 grafik więc para rąk zawsze do pomocy a Kropka nie zawsze jest ogółem jestem już trochę z wami i jestem kojarzony przez większość. Linki do 2 realizowanych zleceń: https://strefaskilla.pl/topic/1833-zrealizowane-sygnaturka/ https://strefaskilla.pl/topic/1954-zrealizowane-sygnaturka/ Twoje prace (minimum 3) oraz załączone do nich bazy: Link to comment
Marves Posted August 30, 2018 Share Posted August 30, 2018 Pewnie, że tak, + Ładne grafiki + Staż + Wiek Link to comment
Użytkownik bonusrpk32 Posted August 30, 2018 Użytkownik Share Posted August 30, 2018 Jestem na Tak -Prace są ładne -Brak grafików -Aktywność Pomogłem to zostw po sobie "Lubie to" Dziękuje <3 Link to comment
Użytkownik Daj_browarka Posted August 30, 2018 Użytkownik Share Posted August 30, 2018 Takkk +/-wiek +prace +zlecenia Link to comment
Zasłużony .::FocuS::. Posted August 30, 2018 Zasłużony Share Posted August 30, 2018 Na tak: + prace + aktywność + staż Link to comment
Użytkownik kozak345 Posted August 31, 2018 Użytkownik Share Posted August 31, 2018 (edited) Na tak! + prace + aktywność + staż Edited August 31, 2018 by kozak345 Link to comment
Użytkownik Azed0 Posted August 31, 2018 Author Użytkownik Share Posted August 31, 2018 @@Ref Link to comment
AdeK Posted September 2, 2018 Share Posted September 2, 2018 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód:Podanie Przyjęte. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Link to comment
Recommended Posts