Użytkownik TsitL Opublikowano 8 Października 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Października 2020 Twój nick: TsitL Nick oskarżonego: @ MurzynekBamboBezGaci CS:GO Powód skargi: Obrażanie Kobiety na Chatboxie Opis sytuacji: Owy użytkownik zaczął obrażać moją Kobietę seksistowskimi uwagami Data i godzina zdarzenia: 08.10.2020 około 16:08 Miejsce zdarzenia: Forum strefaskilla.pl Dowody: Kilka przykładowaych wiadomości: MurzynekBamboBezGaci CS:GODzisiaj 16:18 @Wikcia Poczytam, a ty idź tam obiadek gotuj. Nauraaaaaaa MurzynekBamboBezGaci CS:GODzisiaj 16:08 Beka z Ciebie MurzynekBamboBezGaci CS:GODzisiaj 16:21 Do garów już Coś od siebie: Uważam, że takie zachowanie jest niestosowne tym bardziej gdy posiada się rangę na forum. Gdy widzę taką sytuację z niechęcią podchodzę do aktywności na forum ponieważ takie rzeczy nie powinny się po prostu dziać. Wydaje mi się że osoba otrzymująca rangę powinna zachowywać się nie tylko na serwerze na którym ową rangę posiada ale również na forum czy serwerowym ts3/discord. Uważam, że użytkownik powinien zostać ukarany, ponieważ nie zachowuje się jak osoba, która została doceniona i otrzymała rangę. Takie sytuacje doprowadzają do utraty użytkowników naszej społeczności 1 1 2 1 Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Wikcia Opublikowano 8 Października 2020 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 8 Października 2020 A ja dodam coś od siebie. Owy użytkownik jak dostał blokadę wbił na ts'a i zaczął spamic wiadomością y @ Krejzol , który mi to zgłosił. Zachowanie użytkownika macie poniżej <16:52:20> Zaczepiłeś "Murzynek Bambo Bez Gaci" wiadomością: Jeśli cię przenosze to raczej mam sprawę i wypadałoby się odmutować <16:52:46> "Murzynek Bambo Bez Gaci" zaczepia Cię. Nie życzę sobie żebyś mnie przenosiła, pozdrawiam. <16:53:28> Zaczepiłeś "Murzynek Bambo Bez Gaci" wiadomością: Czyli wolisz bana? <16:53:38> "Murzynek Bambo Bez Gaci" zaczepia Cię. Tak <16:55:33> "[TsitL] Wikcia": §2.21 Zakaz wysyłania kilku wiadomości pod rząd na kanale, bądź w prywatnej wiadomości. <16:55:40> "Murzynek Bambo Bez Gaci" zaczepia Cię. Ile mam jeszcze czekać? A no tak szkoda, że nie masz permisji do banowania, h3h3 <16:56:09> "Krejzol |": https://imgur.com/a/8yFc658 <16:56:12> Zaczepiłeś "Murzynek Bambo Bez Gaci" wiadomością: Odmutuj się i powiedz mi to w twarz. <16:56:29> "Krejzol |": odmutuj sie <16:56:34> "Murzynek Bambo Bez Gaci": taki chuj <16:56:53> "[TsitL] Wikcia": Nie uważasz, że przeginasz troche? <16:56:56> "Kacperek": Świecisz przykładem jako op i ubt <16:56:56> "Krejzol |": §2.21 Zakaz wysyłania kilku wiadomości pod rząd na kanale, bądź w prywatnej wiadomości. <16:57:28> "Krejzol |": no odmutuj sie i pogadamy a nie kozaczysz na sb <16:57:31> "Murzynek Bambo Bez Gaci": Dzięki wiem, że świece przykładem, możesz pochwałe jeszcze napisać. <16:57:42> "Murzynek Bambo Bez Gaci": Nie no ja kozak tylko na chatboxie <16:57:43> "Murzynek Bambo Bez Gaci": sorry <16:57:47> "[TsitL] Wikcia": norma <16:57:52> "Murzynek Bambo Bez Gaci": No norma ;c <16:57:54> "Murzynek Bambo Bez Gaci": Niestety <16:58:02> "Krejzol |": §2.21 Zakaz wysyłania kilku wiadomości pod rząd na kanale, bądź w prywatnej wiadomości. <16:58:07> "Krejzol |": <16:58:11> "Murzynek Bambo Bez Gaci": I co? <16:58:13> "Murzynek Bambo Bez Gaci": Bana mi dasz? <16:58:13> "[TsitL] Wikcia": kozak w necie jak to mówią <16:58:20> "Krejzol |": mozesz dostać <16:58:20> "Murzynek Bambo Bez Gaci": No jestem kozakiem, a co? <16:58:28> "Murzynek Bambo Bez Gaci": Mogę dostać XD <16:58:31> "Murzynek Bambo Bez Gaci": Jakoś mnie to nie za boli XD <16:59:10> "Murzynek Bambo Bez Gaci": A jeszcze powiedz mi kacperek, co ma op do forum? Bo wydaje mi się, że nic, w sumie tak samo UBT, bo to są rangi tak naprawdę odpowiedzalne za serwer, a jakoś moja administracja na mnie nie narzeka :c 1 2 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 8 Października 2020 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 8 Października 2020 Niżej daje ssy z całej sytuajci na SB. I za wypisywanie takich rzeczy na Strefoboxie dostał dość długą blokadę, gdy podoba sytuacja się powtórzy zostanie on inaczej ukarany @ Wikcia Co do Twojego wycinka z TS'a, nie ma na nich nic takiego co do zachowania @ MurzynekBamboBezGaci CS:GO , ale Ciekawi mnie czemu mu grozisz banem skoro na TS nie zrobił nic takiego? I czemu przenosisz kogoś bez czyjejś zgody? Tak jak napisałam wyżej kolega został już ukarany Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 8 Października 2020 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 8 Października 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Skarga odrzucona. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi