Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

LETNI KONKURS

Uwiecznij najpękniejszą fotografię tego lata!

Weź udział

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

Konkurs 'Milionerzy" propozycja

Krejzol

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik∙

Witam Wszystkich,

Mamy z @ Kacperek propozycję małego konkursu na TS3, zabawa będzie polegać tak jak serial "Milionerzy"
Już objaśniam o co chodzi.

Wybralibyśmy pierwsze 4/5 osób które się zgłoszą, na każdą osobę przypada 12 pytań.
Progi gwarantowane to 2 pytanie, 7 pytanie i oczywiście 12 pytanie. 
Każdy próg gwarantowany miałby swoją nagrodę.

Nagrody do ustalenia by były :) 

Pozdrawiam i życzę na miłe przyjęcie propozycji. 

Edit #1

@ Dusia doszedłem do wniosku żeby robić taki konkurs co dwa tygodnie i w jednym konkursie będzie brało udział 5 lub maksymalnie 6 osób.

Polegało by to na tym że co dwa tygodnie bralibyśmy 5/6 osób z komentarzy i w sobotę organizowali taki konkurs na TeamSpeaku3.

Co do pytań to pomyślałem nad tym i nie mam zamiaru dawać taki łatwych żeby każdy wygrał.

Tak pytania byłby z forum oraz gier np. Cs:Go, Cs 1.6 i z życia forum

@ Dusia wrócę do domu i wyjaśnie Ci co i jak ?

Edit #2 
@ shinga  co do tego: "z czasem będzie przychodziła tylko 'dana ekipa' żeby zgarnąć szybkie nagrody - zero frajdy.", to pomyślałem nad tym i każdy może wciąć udział tylko raz, a co do tego finału co większe nagrody by były i tylko osoby co najlepiej odpowiadały to dobry pomysł.
Jeszcze co do odstępu czasowego można nad tym pomyśleć.

• Lubię to! 5
  • Super 2
#include <StrefaSkilla.PL>

#pragma semicolon 1
#pragma newdecls required

public void OnPluginStart()
{
    RegConsoleCmd("sm_help", CMD_Help);
}

public Action CMD_Help(int client, int args)
{
    PrintToChat(client, "W razie pomocy pisz priv");
    return Plugin_Handled;
}
{
    PrintToChat(client, "Pomogłem? Daj łapkę w górę :)");
    return Plugin_Handled;
}

x78uGu6.png

• Zasłużony

Moim zdaniem pomysł jak najbardziej na tak, aczkolwiek mieliśmy ostatnio jeden konkurs na ts'ie, więc myślę, że do ustalenia tutaj jest tylko to, kiedy zostanie ten konkurs wypuszczony. Jestem za :D

• Lubię to! 2
  • Super 1

image.png.2b4505a052c2c95eaf1396f4e04b1be2.png

Zapraszamy na forum StrefaSkilla.pl

Zapraszamy na nasze serwery!

Miła, przyjemna i pozytywna atmosfera!!!

• cannabis

Jeśli cały ten "konkurs" zostanie utrzymany w tematyce  ( StrefySkilla, gier wiadomo CS, LOL   życia sieci i użytkowników ) a nie jakieś pytania z dupy to miałoby to sens :P  

• Lubię to! 5

sygna.gif.88676c7876784b1787c5fc8e2b23ab73.gif                                 

• Zasłużony

Jestem na nie ostatnio był konkurs i znów kolejny wychodziłoby na to że to kolejny konkurs w ciągu miesiąca, kolejnie byłby to konkurs dla małej ilości osób więc ludzie. Y się zniechęcali do brania udziału w tym jak i reszty konkursach 

• Ha ha 3
  • Użytkownik∙

Jestem jak najbardziej za takie zabawy wywoluja duzo dobrych emocji i wgl .Tak jak np te 1/10 fajnie sie przyjeli fajnie mi sie bawilo na nim wiecej takich zabaw oby doszla ta propka do skutku :D 

• Lubię to! 1
  • Wow! 1
  • Użytkownik∙

Ciekawa propozycja, motyw milionerów bardzo chwytliwy. Jednakże, dopiero co był konkurs 1z10. Nie ma co robić wszystkiego na raz. Jeśli odwleczecie to w czasie np. za za 2-3 tygodnie to spoko. 

Dodatkowo, proponowałbym zrobić kilka "edycji" i dodatkowo połączyć to troszeczkę z działem redakcji, tzn. brać np. w jednym tygodniu 2-3 osoby, a dzień po edycji opublikować jakiś materiał w redakcji z pytaniami i odpowiedziami itp. etc. A w następnym tygodniu kolejne osoby ;p 

Osobiście chętnie bym coś takiego zobaczył :DD

• Super 1

sygn1.png.799be5458023942b627500e16e3b2159.png

• Donator
DONATOR

Propozycja bardzo fajna i ciekawa, sam chętnie bym wziął w tym udział. Muszę też zgodzić się z moimi przedmówcami, a mianowicie chodzi o to, że dosłownie pare dni temu odbył się już konkurs "1z10" na naszym Team Speak'u, jeden konkurs w miesiącu jest dobrym pomysłem i uważam, że nie ma co tego zmieniać. Ewentualnie możnaby zrobić z tego jakąś cotygodniową serię np. w każdą niedzielę, tylko nagrody byłyby mniejsze itp. Domyślam się, że jest to pomysł testowy, gdybyście potrzebowali pomocy w ustalaniu nagród, bądź lekkiego wsparcia finansowego na nie, to chętnie pomogę.

• Junior Admin
Junior Admin
W dniu 9.10.2020 o 17:07, Krejzol napisał:

Wybralibyśmy pierwsze 4/5

Tylko żeby nie było tak że sobie samych swoich znajomych weźmiecie xD najlepiej w temacie dopisać, że będzie ograniczenie osób, które mogą wziąć udział do np. 12

(Bo na 5 osób to to by się konkursem nie nazywało  tylko bardziej w grupce znajomych można w takie coś sie pobawić) 

I żeby pytanie nie były jakieś mega proste żeby nie było sytuacji, że nagle wszyscy wygrywają 

I jeśli nie chcecie pytań ogólnych typu matma biologia itp. to najlepiej z gier związanych z forum czyli cs 1.6 i cs go. 

Dodatkowo niedawno był już konkurs na TS'ie, więc bez sensu jest robić co chwile konkursy, bo zrobi się to nudne i oklepane, więc jak już to najlepiej zrobić to za jakoś ponad miesiąc lub dwa? 

edit.

@ Krejzol  No to napisałam przeciez up, że to zacznie się robić nudne i oklepane.... :)))))) jak chcesz co 2 tygodnie robić taki łatwy konkurs co nawet IQ za dużo do tego nie trzeba mieć jeśli było by to tylko o tematyce gier.. i  powodzenia z nagrodami zeby rozdawać nagrody za takie proste rzeczy..

• Super 1

heh1111.png

• Zasłużony

Jestem za, chętnie wezmę udział w takim konkursie. Data? Myślę, że tak przed świętami będzie git. :D

image.png
:pepehands:

• Zasłużony

Taki sam konkurs co dwa tygodnie będzie zbyt monotonny, z czasem będzie przychodziła tylko 'dana ekipa' żeby zgarnąć szybkie nagrody - zero frajdy. Lepiej żeby odstęp czasowy był nieco dłuższy. Dodałbym rownież punkt w reg. dotyczący że osoba która wygra aktualną edycję, nie może wziąć udziału w kolejnej edycji i jeśli przez 4 etapy jury wyłoni finalistów to można zrobić tzw. WIELKI FINAŁ o lepszą nagrodę. Inicjatywa jak najbardziej okej, lecz do lekkiego podrasowania.

Pozdrawiam

• Lubię to! 1
  • Super 1
  • 2 tygodnie później...
  • Użytkownik∙

propozycja spoko ale trzeba podejsc z głową ponieważ aby nie było tak że ciagle te same osoby biorą udział 

• Super 1

sy.png

• 5 tygodni później...
  • Junior Admin
Junior Admin

Bark zainteresowaniem tematem, więc odrzucam na ten moment.

ALE jeśli dalej Wam będzie zależeć na zrealizowaniu tego konkursu to możecie zrobić wstępne zapisy i zobaczyć ile osób było by chętnych i czy się opłaca. (zanim byście coś takiego zrobili napiszcie do kogoś z administracji z gotowym już rozpisanym tematem jak by to w koncu wyglądało. LECZ na pewno  w grudniu takie coś nie mogło by się obyć 

heh1111.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]