Donator Dumbik Opublikowano 10 Października 2020 DONATOR Donator Udostępnij Opublikowano 10 Października 2020 Wymagania: Znajomość zasad ortografii, gramatyki i interpunkcji. TAK Konto na forum, które zostało zarejestrowano co najmniej dwa tygodnie temu. TAK Posiadane 20 postów. TAK Umiejętność czytania ze zrozumieniem. TAK Znajomość regulaminu. TAK Minimum 15 lat. TAK Brak ostrzeżeń na forum. TAK Kreatywność. TAK Wzór: Nick: R_U_DUMB Imię: Arkadiusz Wiek: 17 lat Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum i FP?: w tygodniu myślę, że jest to czas od dwóch do pięciu godzin, (we wtorki nieco mniej ze względu na moje praktyki zawodowe) w weekendy zaś jestem w stanie poświęcić tych godzin znacznie więcej (od 6-12 godzin). Opisz siebie: Zapewne większość mnie zna bądź kojarzy, ale przedstawię się dla tych, co mnie nie znają. Jestem Arek, mam 17 lat, jestem miłym, kulturalnym młodzieńcem z ambicjami. Na forumce jestem już jakiś czas, możecie mnie znaleźć na serwerze DD2#2 i na chatboxie. Staram się być bezkonfliktowy i myślę, że wychodzi mi to całkiem sprawnie, pomocny (co czasem widać na serwerze czy czatpudełku) oraz jak na swój wiek dojrzały, mówiąc prościej nie odwalam maniany, swoje zdanie zachowuje dla siebie żeby nie urazić drugiej osoby, nie tworzę tzw. "s*it postów" oraz nie wyzywam się z nikim Dlaczego akurat Ty?: Jak mogliście zauważyć, wróciłem po dość długiej przerwie, nie chce abyście przez to myśleli, że lecę na "kolorki" oraz rangi, bo tak nie jest. Na naszym Fanpage'u panuje dość słaba aktywność, ostatni post został opublikowany tam 4 lipca. Dość dawno, prawda? Dlatego chce to zmienić, co prawda doświadczenia mam niewiele, co może wpłynąć negatywnie na moją aplikację na to stanowisko, lecz od czegoś trzeba zacząć, czyż nie? Mam sporo wolnego czasu, który poświęcam na forum i Facebooka, szybko się uczę, nie mam problemu z pracą w grupie, łatwo się ze mną skontaktować, czytam każdy nowo dodany post, więc jestem na bieżąco, co na tym stanowisku jest wręcz wymagane. Doświadczenie: Tak jak wspomniałem wyżej, nie jest ono zbyt duże, (pełniłem tę funkcję trzy tygodnie na jednym z forum i bawiłem się przednio) dlatego chce się czegoś nauczyć, jestem otwarty na nowe doświadczenia. Znajomość gramatyki/interpunkcji/ortografii (1-10): Myślę, że 5-6, ortografię mam na całkiem dobrym i przyjemnym dla oka poziomie. Jak sami mogliście zauważyć czasem mam problem ze znakami interpunkcyjnymi (zbyt często je stawiam). Co chciałbyś/chciałabyś wprowadzić na FP?: Przede wszystkim jest to większa aktywność, wstawianie informacji z forum, publikowanie memów, a może nawet jakieś fajne konkursy Kontakt: Forum, Steam, Instagram. 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Krejzol Opublikowano 10 Października 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 10 Października 2020 Siemka +Wiek +Doświadczenie +Pomocny +Jest mała aktywność na FP i liczą się chęci + Czas ++ Ładne podanie +Wymagania Jestem na Tak oraz okres próbny mógłby być. Pozdrawiam 1 1 #include <StrefaSkilla.PL> #pragma semicolon 1 #pragma newdecls required public void OnPluginStart() { RegConsoleCmd("sm_help", CMD_Help); } public Action CMD_Help(int client, int args) { PrintToChat(client, "W razie pomocy pisz priv"); return Plugin_Handled; } { PrintToChat(client, "Pomogłem? Daj łapkę w górę :)"); return Plugin_Handled; } Odnośnik do komentarza
GENERAL ALADEEN Opublikowano 10 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2020 + Jesteś w miarę aktywny na forum, kto wie może po nowej randze będzie więcej czasu, taka drobna motywacja + Jesteś miłą osobą + Chęci Może mnie zjecie za to stwierdzenie, ale przyznanie rangi redaktora komukolwiek nie wiąże się z żadnym ryzykiem. Jeżeli chłopak ma ambicje to można dać mu szanse. Zawiedzie - trudno, może miał słomiany zapał, najwyżej zostanie zdegradowany. A nuż widelec się okaże, że robi kawał dobrej roboty. Na TAK na okres próbny 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka C'est La Vie Opublikowano 10 Października 2020 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 10 Października 2020 - estetyczność i wygląd podania pozostawia wiele do życzenia - składnia, interpunkcja, liczne powtórzenia + szczerość, bo faktycznie Twoja znajomość zasad pisowni jest na 5/10 max + chęci +/- małe doświadczenie +/- wymagania ( wymagania związane z forum spełniasz bez zastrzeżeń, ale te związane z pisaniem nie. 5 godzin temu, R_U_Dumb napisał: Znajomość zasad ortografii, gramatyki i interpunkcji. TAK - w bardzo niskiej skali, więc nie do końca je spełniasz. Konto na forum, które zostało zarejestrowano co najmniej dwa tygodnie temu. TAK - spełnione wymaganie. Posiadane 20 postów. TAK - spełnione wymaganie. Umiejętność czytania ze zrozumieniem. TAK - spełnione wymaganie. Znajomość regulaminu. TAK - spełnione wymaganie. Minimum 15 lat. TAK - spełnione wymaganie. Brak ostrzeżeń na forum. TAK - do weryfikacji ;d Kreatywność. TAK - polemizowałabym. Kreatywność mogłeś pokazać w podaniu, a wygląda ono... no właśnie. Redaktor na forum, czy też taki, który zajmuje się stronką na FB MUSI pisać bezbłędnie. Poprawna składnia, opanowanie stylów pisania, to jest najważniejszy wymóg. FanPage jest wizytówką Sieci i jeśli tam pojawi się jakiś byk, to taka łatka zostanie, bo liczy się pierwsze wrażenie. Mam nadzieje, że podczas pisania postów odpalisz w końcu tę kreatywność, a sam tekst będzie napisany w mniej chaotyczny sposób. (jak podanie) Zadbaj o to. Jestem za okresem próbnym. 1 2 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Imiła2k12 Opublikowano 10 Października 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 10 Października 2020 Jestem na tak +wiek +doświadczenie +chęci 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 12 Października 2020 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 12 Października 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Podanie zostało rozpatrzone pozytywnie. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi