LEGENDA Anox Opublikowano 10 Października 2020 LEGENDA Udostępnij Opublikowano 10 Października 2020 Rodzaj grafiki (Avatar, tło, sygnatura):Tło/baner Tematyka: E-papierosy Kolorystyka: Byle by nie teńczowy Rozmiar: chyba 960x370 ale nie jestem pewien Napisy: E-papierosy Wymiena/Kupno/Sprzedaż Format (png, jpg, gif): .png Dodatkowe informacje: Lokalizacja ( Katowice,Chorzów,Ruda Śląska,Bytom,Będzin,Świętochłowice ) Czy akceptujesz regulamin i go przeczytałeś/aś? (Tak/Nie): Nie , oczywiście że Tak Wynagrodzenie: Reputacja na forum, jak dobrze pójdzie to dodam coś od siebie Myszka mi się zepsuła, oddałem na gwarancje ale czas oczekiwania jest 3tygodnie, więc nie mam jak sobie samemu zrobić tej graficzki dlatego przychodzę z tym na forum, może ktoś pomoże PS. Grafika nie musi być wykonana przez osobę z rangą grafika, może to robić osoba ze zdolnościami graficznymi Odnośnik do komentarza
LEGENDA Anox Opublikowano 22 Października 2020 Autor LEGENDA Udostępnij Opublikowano 22 Października 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Zlecenie niezrealizowane. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ yanko Opublikowano 2 Grudnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2020 Full Stack Developer - 3 lata programowania, 36 miesięcy, 1 095,7266 dnia zebranego doświadczenia. + Kodowanie szablonów, + Tworzenie aplikacji webowych, + Usługi graficzne, + Front/Back - end Kontakt: Discord: yanko.#4364 Steam: alpineboi GG: 72271450 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ yanko Opublikowano 2 Grudnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2020 Full Stack Developer - 3 lata programowania, 36 miesięcy, 1 095,7266 dnia zebranego doświadczenia. + Kodowanie szablonów, + Tworzenie aplikacji webowych, + Usługi graficzne, + Front/Back - end Kontakt: Discord: yanko.#4364 Steam: alpineboi GG: 72271450 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi