Użytkownik∙ Kacper5430 Opublikowano 10 Października 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 10 Października 2020 Nick: eWalkingTeam|KosmicznaŻabka| Wiek: 14 Link do profilu steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561199034854626/ Link do gametracker'a: https://www.gametracker.com/player/eWalkingTeam|KosmicznaŻabka|/54.38.142.181:30035/ nwm, czm dziwnie pokazuje. Ile godzin dziennie możesz poświęcić na pilnowaniu serwera: 4/5 dziennie, podczas szkoły, w weekendy więcej. Wiedza o SM [0/10]: 8/10 Konto ze statusem prime [Tak/Nie]: Niestety nie, ale niedługo zakupuje. Mikrofon [Tak/Nie]: Tak Kilka zdań o sobie: Jestem adminem, na Only AWP#2, ale tam robię norme, a widzę że ten serwer upada przez braki adminów, na only awp#2 jest po 2/3 , gdzie tam pytałem i jest 1 na godzine, dwie. Wiem że nie spełniam kryteriów, ale chciałem sprobować pomóc temu serwerowi, a z czasem zawsze się wyrobie. Nicku nie mogłem dać całego bo za długi. 1 1 2 1 2 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 10 Października 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 10 Października 2020 -gt -opis -wiek Ogolnie to chyba cie ostro popierniczylo ze serwer upada. To ze sa braki w administracji nie znaczy ze upada. Tak btw nick jaki masz na forum powinien byc taki sam jak na steam 1 3 Odnośnik do komentarza
Użytkownik SynDisa Opublikowano 10 Października 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Października 2020 -Wiek -gt -prime +Sm -Serwer nie upada Ogólnie jestem na NIE 3 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Hover Opublikowano 10 Października 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Października 2020 Witam, - wiek - nigdy cię nie widziałem na serwerze - za brak prima - podanie napisane na kolanie - GT Nie ma na co więcej patrzeć. Na następny raz jeżeli masz zamiar podejść do tego poważnie to pamiętaj że bez GT nie ma co pisać podania i myśleć, że skoro mają braki w administracji to będą mnie potrzebować, nie tak nie jest, a na dodatek pomyśl zanim wyślesz takie pisane na szybko podanie. Na duże Nie 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Płetwek Opublikowano 11 Października 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 11 Października 2020 Bez szczegółowego patrzenia jestem na NIE, - Nie spełniasz wymagań - Byłeś tylko raz na serwerze - Wiek + SM Złóż podanie za 2 tygodnie jeśli tak bardzo ci zależy do dołączeniu naszego zespołu, Pozdrawiam cieplutko 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik OliverTwist Opublikowano 11 Października 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 11 Października 2020 Popraw GT i udzielaj się więcej na serwerze 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik OliverTwist Opublikowano 11 Października 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 11 Października 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Podanie zostało rozpatrzone negatywnie. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. 1 Odnośnik do komentarza
LEGENDA Anox Opublikowano 28 Listopada 2024 LEGENDA Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2024 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi