Użytkownik greny Opublikowano 10 Października 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Października 2020 (edytowane) Nick: greny ツ Wiek: 13 lat Link do profilu steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561199022862551 Link do gametracker'a: https://www.gametracker.com/player/greny ツ/54.38.142.181:30035/ Ile godzin dziennie możesz poświęcić na pilnowaniu serwera: 2/5h Wiedza o SM [0/10]: 7/10 Konto ze statusem prime [Tak/Nie]: Tak Mikrofon [Tak/Nie]: Tak Kilka zdań o sobie: hej nazywam się Staszek mam 13 lat. Interesuję się sportem a szczególnie tenisem ziemnym i oczywiście graniem w gry. Zazwyczaj jestem osobą spokojną. Nigdy nie miałem admina na żadnym serwerze, ale chciałbym pomóc nowym graczom na serwerze i pozbywać się cheaterów a często się to zdarza tak i jak zazwyczaj akurat nie ma żadnego admina na serwerze Edytowane 10 Października 2020 przez greny 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik BunnyBugs Opublikowano 10 Października 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Października 2020 - wiek + gt + sm +/- mało się odzywa + kulturka Jestem na Tak z tego powodu iż na serverze jest mało adminów a zdarza się często że jest odpał a adminów nie ma 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Hover Opublikowano 11 Października 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 11 Października 2020 - wiek -- nigdy cię nie słyszałem, raczej z wiadomych spraw + SM - podanie napisane na kolanie Po pierwsze jak chcesz składać podanie to musisz zacząć się udzielać na serwerze, jeżeli jednak nie przeszedłeś mutacji to nie masz tu czego szukać. 6 godzin temu, BunnyBugs napisał: Jestem na Tak z tego powodu iż na serverze jest mało adminów To że nie na ten moment jest mało adminów nie oznacza że każdy z buta zostanie przyjęty. Na Nie Odnośnik do komentarza
Użytkownik Płetwek Opublikowano 11 Października 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 11 Października 2020 Witaj, + aktywność + SM - Posiadasz mikrofon lecz ani razu nie miałem okazji ciebie usłyszeć - wiek Mam co do tego mieszane uczucia, lecz jestem na NIE. Masz 13 lat co już trochę się oddala od wymagania to jeszcze nie mogłem ocenić twojego głosu. pozdrawiam Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Krejzol Opublikowano 11 Października 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 11 Października 2020 Witam, - wiek + SM - Masz mikrofon, ale nigdy cię nie słyszałem. Myślę że dlatego, bo nie masz mutacji. Jestem na NIE, ponieważ nie przekonuje mnie podanie oraz jak napisałeś masz 13 lat. Pozdrawiam #include <StrefaSkilla.PL> #pragma semicolon 1 #pragma newdecls required public void OnPluginStart() { RegConsoleCmd("sm_help", CMD_Help); } public Action CMD_Help(int client, int args) { PrintToChat(client, "W razie pomocy pisz priv"); return Plugin_Handled; } { PrintToChat(client, "Pomogłem? Daj łapkę w górę :)"); return Plugin_Handled; } Odnośnik do komentarza
Użytkownik OliverTwist Opublikowano 14 Października 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Października 2020 Nie udzielasz się na serwerze + mamy już jednego 13 letniego Staszka i jeden wystarczy. Odrzucam 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik OliverTwist Opublikowano 14 Października 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Października 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Podanie zostało rozpatrzone negatywnie. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. 1 Odnośnik do komentarza
LEGENDA Anox Opublikowano 28 Listopada 2024 LEGENDA Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2024 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi