Użytkownik _SzyMi_ Opublikowano 11 Października 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 11 Października 2020 Ważne !!!! Jestem tu adminem (Prezes _SzyMi_ ) Z godzinę temu ukradli mi konto na steam i prosiłbym aby odebrano mi range admina na serwerze . Bo niechce żeby ten de**l co ukradł mi konto zrobił coś złego Pozdrawiam _SzyMi_?? 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik MesseM Opublikowano 11 Października 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 11 Października 2020 Wszystko zostało wyjaśnione, więc zamykam temat! Odnośnik do komentarza
Użytkownik MesseM Opublikowano 11 Października 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 11 Października 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Temat został zamknięty przez administrację. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Użytkownik MesseM Opublikowano 11 Października 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 11 Października 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Temat został przeniesiony do archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi