Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

LETNI KONKURS

Uwiecznij najpękniejszą fotografię tego lata!

Weź udział

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

Skarga na PiotrulloDD

Krejzol

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik∙

Twój Nick: Krejzol

Nick oskarżonego: @ PiotrulloDD

IP/SID oskarżonego: ---

Powód skargi: Nagminne wchodzenie na kanał, wykłócanie się ze strony admina, wyzywanie oraz jako administrator nie daje dojść do słowa. 
zabieranie rang nie na swoim kanale.

Opis sytuacji:

Witam administracje,
Jako że jedna skarga była na Wikcię i  wypowiedziała się ona za mnie w sprawie logów to teraz ja piszę oficjalną skargę.

Zacznijmy od twojego wchodzenia Piotrek na mój kanał, gdzie nie chciałem cię na nim oraz robiłeś mi fest bałagan na nim. Mówiłem ci żebyś wyszedł oraz nie wchodził jak cię tam nie chce, gdzie mogłeś mnie spółkować i zapytać lub napisać jaką masz sprawę, ale nie ty wchodziłeś i  nie dałeś nikomu dojść do słowa. Ooo jak już jesteśmy przy dochodzeniu do słowa to rozwinę to. Była sytuacja gdzie mieliśmy grupę żeby wyjaśnić to bez skargi ale nie, nie wyszło. Po tej grupce Piotrek wbił do mnie na kanał i chciał ze mną to wyjaśnić, ja się nie sprzeciwiałem i mogłem to wyjaśnić, ale gadamy, gadamy  i właśnie w tym jest problem. To Piotrek tylko gadał, nie dał mi dojść do słowa i cały czas nawijał, więc postanowiłem go wyrzuć z mojego kanał, ponieważ nie widzę najmniejszego sensu wyjaśniania sprawy gdzie druga osoba nie może nic powiedzieć. Po wyrzuceniu Admina Piotrka, wszedł on znowu, więc znów go wyrzuciłem, ale on wrócił i to jest najśmieszniejsze. Wrócił i zabrał mi rangę "Właściciela" mojego kanału, powód był taki że nie chciałem wyjaśnić z nim sprawy.Ale gdzie nie chciałem wyjaśnić sprawy? Chciałem wyjaśnić ale jak nie mogę nic powiedzieć to nie wyjaśniam takich spraw. Ranga "Właściciel" została zabrana mi wielokrotnie, gdzie logi zostały wysłane na priv do Właściciela oraz Opiekuna. Sprawa się uspokoiła przezjeden dzień tak naprawdę xD, ale nawet dzisiaj Piotrek odwalasz, ponieważ @ Wikcia zrobiła na każdy kanał regułkę zmiany daty i powiedziała żeby nikt nie zmieniał tego, ale ty robiąc na złość zmieniałeś to, wykłócałeś się jak wbiłeś do mnie na kanał. Ale patrząc Piotrek nikt cię tu nie zapraszał i mój kanał nie jest do wyjaśniania twoich spraw.Mogłeś ładnie napisać do Wikci i poprosić ją na inny kanał, ale ty wolałeś wbić do mnie i od razu wykłócać się na moim kanale, gdzie 
normalnie gadaliśmy z innymi użytkownikami.
Ostatnią rzecz jaką chciałbym dodać to twoje żałosne zachowanie wyzywasz, wykłócasz się, nie stosujesz się do regulaminu bo zabierasz rangi nie odpowiednio, a cytuje twoje słowa " Jak przeprosisz to możemy gadać" i jeszcze jedno to że ty nie umiesz przyznać się do winy tylko Kacperek pisze mi na Messie " Jak coś sorki za Piotrka" 
Słabo z twojej strony :/ 

Dowody (Nagranie,ssy,świadkowie): Nagrania i Logi  są wysłane do @ Trivor @ PUB70 na priv.

Edit #1
Dla mnie już to wystarczy Piotrek to co odpowiedziałeś. Mówisz że nie wyzywałeś? Mam osoby co w tym momencie były na kanale i to słyszały.
Drugie: Po tym jak odniosłeś się do skargi z bluźnierstwami, stwierdzam że  jesteś bez kultury oraz nie umiesz nic załatwić bez bluźnierstwa.
Trzecie: Co do wyjaśniania z rangą, to nie, nie wyjaśnialiśmy nic, ponieważ jak napisałem na górze nie dałeś mi dojść do słowa :D 
Czwarte: To jest twoja odpowiedź? Taka jaką powinien napisać admin w odpowiedzi pod skargą? bo nie rozumiem cię za bardzo i twojej kultury osobistej "
lecz zauważyłem że ty nie masz życia i wolisz wpierdal** się w takie zbędne konflikty."

Edit #2 
Chciałbym odnieść się  do tego: "Co to bluźnierstwa jeżeli wypowiadam się do tak śmiesznej skargi to przepraszam ale nie da się nie przeklinać "
Śmieszna skarga? Jeżeli takie masz podejście do swojego stanowiska i do tego że przeszkadza innym użytkownikom twoje zachowanie to słabo się zachowuje, według mnie ktoś powinien się tym zająć raz, a dobrze, ponieważ jest to już denerwujące co robisz i nie tylko mi to przeszkadza.
Oraz chciałem się odnieść jeszcze do tego: "może padło tam słowo że odpierdzielasz i mnie wywalasz bo chcę wyjaśnić z tobą sprawę"
Wczoraj jak odpowiadałeś na skargę to było tam bluźnierstwo, a jak zwróciłem uwagę to naglę parę przekleństw znika. Nie martw się Moderatorzy oraz cała Administracja ma wgląd co się edytuje i zmienia w poście :D 

• Lubię to! 1
  • Super 2
  • Wow! 1
#include <StrefaSkilla.PL>

#pragma semicolon 1
#pragma newdecls required

public void OnPluginStart()
{
    RegConsoleCmd("sm_help", CMD_Help);
}

public Action CMD_Help(int client, int args)
{
    PrintToChat(client, "W razie pomocy pisz priv");
    return Plugin_Handled;
}
{
    PrintToChat(client, "Pomogłem? Daj łapkę w górę :)");
    return Plugin_Handled;
}

x78uGu6.png

• Street Strefa Family

@ Admin SerweraTS3  - możecie mi to wyjaśnić? :Win:

• Lubię to! 1
  • Super 2

1508237112_sygnaturapub70v2.png.3fd52eaf47361a7d2a494e9f4168ef85.png

PUB7O - #HOTHALLOWEENCHALLENGE.mp3 © STREFASKILLA.PL

Pozdrawiam,

PUB7O

• Użytkownik

Na wstępie odniosę się do zabierania Rangi Właściciel z tego co pamiętam wyjaśnialiśmy 

już tę sprawę, ale jeżeli ty masz się przypierdal** do rzeczy które już były no to twoja sprawa co do wyzywania na kanałach ani razu nie wyzwałem cię na kanale

może padło tam słowo że odpierdzielasz i mnie wywalasz bo chcę wyjaśnić z tobą sprawę bo nie lubię jak ktoś gada o wszystkim dla wszystkich i boi się

porozmawiać jeden na jeden. Co dalej nie wiem dlaczego odnosisz się do skargi Wiktorii ponieważ to nie jest krejzolku twoja sprawa że proszę Wiktorię aby ze mną

porozmawiała i to nie oznacza tego, że ty od razu jesteś k**wa jej prawnikiem i masz za nią wszystko napisać bo to jej problemem jest rozpisanie się do

skargi która jest skierowana w jej stronę krejzolku nie twoją, dlatego zastanawiam się czemu krejzol wciąż drążysz sprawę z zabieraniem Rangi bo dokładnie głośno i wyraźnie

rozmawialiśmy o tym i wszystko sobie wyjaśniliśmy. Dla mnie to koniec nie mam więcej nic do powiedzenia w tej niepotrzebnej skardze bo i w moim życiu no i chyba w twoim nie jest miło pisać lub rozpisywać się do takich rzeczy, lecz zauważyłem że ty nie masz życia i wolisz wpierdal** się w takie zbędne konflikty.

EDIT #1

Co to bluźnierstwa jeżeli wypowiadam się do tak śmiesznej skargi to przepraszam ale nie da się nie przeklinać :)

To koniec zakończyliśmy tę konwersację.

• Lubię to! 1
  • Super 1
  • Ha ha 1
  • Przykro mi 1
  • Street Strefa Family

Witajcie ponownie,

niestety nie mam dobrych wieści dla Ciebie @ PiotrulloDD  pomimo zwracania przeze mnie uwagi w dalszym ciągu są jakieś komplikacje pomiędzy admin>>użytkownik co jest dla mnie niedopuszczalne. Wiedząc, że @ Krejzol nie odpuści i dalej będzie składał skargi - Ty dalej w to brniesz dlatego zostajesz ukarany już drugim ostrzeżeniem 2/3 (drugim na trzy w maksie). 

Dodatkowo chcę Was poinformować o tym, że jak tylko zostanie mi zwrócona ranga Opiekuna TS3 powstanie ranga na serwerze jaką będzie "Test Admin TS3". Wszyscy zrekrutowani w ostatnim czasie przejdziecie na tą rangę. Ranga ta charakteryzuje się ubogimi permisjami tak aby nie utrudniać innym rozgrywek itp. Będzie ona również używana do nadawania uprawnień osobą przyjętym na okres próbnym - dopiero po jego odbyciu użytkownik/użytkowniczka przejdą już na pełnoprawną rangę Administratora TS3.

Mam nadzieję, że taką decyzją rozwieję Wam głupotę z głów i dzięki temu zaczniecie brać trochę tą funkcję na poważnie. Ostatnimi czasy nasz serwer głosowy, za który m.in. ja jestem odpowiedzialny nie pokazuje się z najlepszej strony.

• Super 1

Pozdrawiam,

PUB7O

• Street Strefa Family

• Wiadomość wygenerowana automatycznie •
Skarga przyjęta.
Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie.

• Wow! 1

Pozdrawiam,

PUB7O

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]