Użytkownik ufocheating Opublikowano 13 Października 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Października 2020 Nick z CS:toksyczna milosc Admin banujący:pokio Serwer:JB Data zdarzenia:13.10.2020 Opis sytuacji:Jest zabawa HS Day gram gram i nagle dostaje bana :) Link do bana z amxbans : https://amxbans.strefaskilla.pl/ban_list.php?bid=2282 Wycinek bana z konsoli:[AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server! [AMXBans] You can complain about your ban @ www.strefaskilla.pl [AMXBans] Reason: 'Komendy i skrypty uwazane za wspomagacze ' [AMXBans] Duration: 'permanently' [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_0:1:561840961' [AMXBans] Your IP: '31.0.123.17' [AMXBans] =============================================== @ largo:) potwierdzi sytuacje :D Odnośnik do komentarza
Użytkownik largo:) Opublikowano 13 Października 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Października 2020 (edytowane) Owszem, admin nawet nie poszedł na spect, aby zobaczyć jego grę tylko od razu dał mu bana na zabawie Edit: @ pokio Admin roku xdddd, jak widziałeś to to udowodnij demko rozpisz Edytowane 13 Października 2020 przez largo:) Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ akxme Opublikowano 13 Października 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 13 Października 2020 @ pokio ? Odnośnik do komentarza
Użytkownik pokio Opublikowano 13 Października 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Października 2020 (edytowane) Widziałem co robiłeś jak sie poruszasz ,może to jest bind ,komenda , ale moim zdaniem uważam to jako wspomagacz poszedlem na spec i obserwowalem wszystko jest na demku Iż mam problem z otworzeniem demka pomimo różnych prób otwarcia, nie jestem w stanie tego rozpisać , więc tym razem prosze o UB dla @ toksyczna_milosc bo w obecnej sytuacji nie jestem w stanie nic zrobić. Edytowane 13 Października 2020 przez pokio 4 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ akxme Opublikowano 13 Października 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 13 Października 2020 Gracz dostaje ub, @ PepePanDziobak proszę o odpowiednią karę za niewywiązywanie się z obowiązków. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ akxme Opublikowano 13 Października 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 13 Października 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Gracz odbanowany. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi