Użytkownik Widelcem_w_oko Opublikowano 15 Października 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Października 2020 Witam. Chciałbym poruszyć jednać sprawę konkretnie chodzi o bany na nicki podobne do mojego tj Wldecem_w_oko Widelcen_w_oko Widelcem_w_Oko SA to bany dobrze znanego na servie jebanego odpala bliżej znanego jako "Bogdan" śmieć robi mi na złość bo go zgłaszam itd chlop lata non stop na aktywnym i robi wszystko aby wyszło że to niby ja lecz ja gram na takim samym nicku jak na forum bez żadnych zmian, posiadam svipa i slota wykupionego.. Chciałem dodać tylko taki temat jako info jeżeli coś nie tak można wiadomo usunąć i zapomnieć ale ja nie chce przez tą kurwe mieć problemów Aaa nick na forum tego śmiecia to @ Dzbanek 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik EinSehrGoldenerApfel Opublikowano 15 Października 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Października 2020 Nic na to nie poradzimy, że tacy ludzie istnieją z tego co wiem statystyk ci nie psuje (1) do nicku już nie dodaje, admini są poinformowani. Temat uważam za zamknięty. Jedyne co możemy to banować kickować itp... 1 Jak nie masz nic ważnego do powiedzenia to zamilcz. Odnośnik do komentarza
Użytkownik EinSehrGoldenerApfel Opublikowano 15 Października 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Października 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Temat został przeniesiony do archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. 1 Jak nie masz nic ważnego do powiedzenia to zamilcz. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi