Użytkownik Hover Opublikowano 16 Października 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Października 2020 Hejka, 1. Imię: Grzegorz 2. Wiek: 14 3. Kontakt: forum/discord/steam/poczta elektroniczna/TeamSpeak 4. Twój nick na serwerze: Hovi_Płaczek 5. Ile czasu spędzasz na TS3: Trudno stwierdzić, raz mam więcej czasu raz mniej, ok. od 16:00 w zwyż. 6. Twoje doświadczenie z TS3: Doświadczeń z TS3 jako admin nie mam żadnych, lecz szybko się uczę więc nie ma raczej z tym problemu. 7. Dlaczego akurat Ty masz zostać adminem: Miałem sobie odpóścić forum na jakiś czas lecz jest jak jest i w dzisiejszych czasach nie da się, a poza tym pozałatwiałem co miałem pozałatwiać (narazie ). Często jestem w pobliżu laptopa więc w razie problemów szybko mógłbym zareagować, nie siedzę już często na CS`sie i nie jestem już adminem na Only Awp #1, a chętnie bym wspomógł serwer ts. Nie jestem osobą konfliktową i sądzę że nadam się na to stanowisko. Proszę o przychylne rozpatrzenie podania . 1#Edit "- doświadczenie na początek polecam ci po prostu komunikować z ludźmi bo na tym to polega a jedyne co widzę to ciebie i kolegów na kanale" - PiotrulloDD Bycie adminem nie oznacza że mam znać wszystkich i ze wszystkimi być na "Ty", znam kogo trzeba znać i sądzę że to wystarczy. 2#Edit "- pogadaj z kimś innym niż z kolegami" - -.-Paradise-.- A co mam robić, wchodzić do kogoś na kanał i mówić "Cześć zakolegujmy się bo potrzebuje "doświadczenia" na ts`sie." Nie, sory ale tak nie jest. 3#Edit "- aktywność" - PiotrulloDD, "- siedzę na tsie codziennie a widze cię moze drugi raz" - -.-Paradise-.- Chciałbym zauważyć, że mój licznik czasu spędzonego na ts`sie strefy często przekraczał 12h dziennie. 1 4 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 16 Października 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 16 Października 2020 Siema +/- wiek + aktywność + chęci Myślę, że Okres próbny śmiało można dać. pozdro 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik PiotrulloDD Opublikowano 16 Października 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Października 2020 Na nie +/- wiek - Podanie ewidentnie robione na szybko mógłbyś coś więcej napisać - aktywność - doświadczenie na początek polecam ci po prostu komunikować z ludźmi bo na tym to polega a jedyne co widzę to ciebie i kolegów na kanale Jako Admin t'sa w ogóle cię nie znam nie za bardzo widzę cię na t'sie a jak widzę to jedynie od czasu do czasu z kolegami ogólnie masz za małe doświadczenie to nie polega na tym że dostaniesz admina i dopiero wtedy zaczniesz ćwiczyć poznaj nowych ludzi i bardziej postaraj się następnym razem nad podaniem bo ewidentnie pisane na kolanach. No i ortografia ponieważ masz mało napisane w podaniu a troszeczkę błędów tam jest 4 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ -.-Paradise-.- Opublikowano 16 Października 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 16 Października 2020 Na nie - Wiek - Brak Doświadczenia - pogadaj z kimś innym niż z kolegami - siedzę na tsie codziennie a widze cię moze drugi raz - Podanie na kolanie +Chęci 2 1 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik OliverTwist Opublikowano 16 Października 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Października 2020 -wiek +czas na Tsie +ładne podanie -doświadczenie +kulturalny i przyjazny człowiek +dobry i sprawny mikrofon Na TAK, zawsze przyda się więcej porządnych adminów takich jak Hover @ Kacperek się wie panie admin, to przypadek był 2 1 Odnośnik do komentarza
Street Strefa Family JBoy Opublikowano 17 Października 2020 Street Strefa Family Udostępnij Opublikowano 17 Października 2020 @ Admin SerweraTS3 - proszę o wsparcie w temacie. Dziś wieczorem podejmę ostateczną decyzję. 2 2 PUB7O - #HOTHALLOWEENCHALLENGE.mp3 © STREFASKILLA.PL Pozdrawiam, PUB7O Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Wikcia Opublikowano 17 Października 2020 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 17 Października 2020 Witam! +Aktywność +wiek (mimo wieku jesteś osobą komunikatywną) +chęci Po rozmowie z Tobą stwierdzam, że jesteś osobą, która wykazuje chęci współpracy. Co do twojego doświadczenia to Admin Ts3 nie ma dużych permisji i jest to łatwo do ogarnięcia. Jeśli chcesz mogę trochę ci poduczyć. Jestem za okresem próbnym. Co do wypowiedzi @ PiotrulloDD & @ -.-Paradise-.- Mówicie, że ma poznawać innych użytkowników a nie siedzieć z kolegami, ale sami też siedzicie ze "swoimi". Miłego dnia! Pozdrawiam i powodzenia. 3 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Krejzol Opublikowano 17 Października 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 17 Października 2020 Witam + osoba miła oraz pomocna + aktywność + chęci + kultura Jestem za Okresem próbnym ? Pozdrawiam 2 #include <StrefaSkilla.PL> #pragma semicolon 1 #pragma newdecls required public void OnPluginStart() { RegConsoleCmd("sm_help", CMD_Help); } public Action CMD_Help(int client, int args) { PrintToChat(client, "W razie pomocy pisz priv"); return Plugin_Handled; } { PrintToChat(client, "Pomogłem? Daj łapkę w górę :)"); return Plugin_Handled; } Odnośnik do komentarza
Użytkownik DaszQ Opublikowano 18 Października 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 18 Października 2020 +Chęci +Aktywność Okres próbny! 3 Odnośnik do komentarza
Street Strefa Family JBoy Opublikowano 18 Października 2020 Street Strefa Family Udostępnij Opublikowano 18 Października 2020 @ Hover witaj w zespole Twoje podanie o Administratora na naszym serwerze głosowym TS3 zostało rozpatrzone - POZYTYWNIE. Zostajesz przyjęty na okres próbny (okres ten trwa ok. 2 tygodnie) 1 2 1 PUB7O - #HOTHALLOWEENCHALLENGE.mp3 © STREFASKILLA.PL Pozdrawiam, PUB7O Odnośnik do komentarza
Street Strefa Family JBoy Opublikowano 18 Października 2020 Street Strefa Family Udostępnij Opublikowano 18 Października 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Podanie zostało rozpatrzone pozytywnie. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. 2 PUB7O - #HOTHALLOWEENCHALLENGE.mp3 © STREFASKILLA.PL Pozdrawiam, PUB7O Odnośnik do komentarza
Sponsor Alvaro Rico Polo Opublikowano 22 Czerwca 2022 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2022 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi