Użytkownik bosman Opublikowano 18 Października 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 18 Października 2020 dzień dobry dziś wszedłem na serwer koło godziny 11 i zobaczyłem ze ktoś ma taki sam nick co ja . ja mam nick bosman a ktoś miał nick Bossman można by cos z tym coś robić ? Odnośnik do komentarza
GENERAL ALADEEN Opublikowano 18 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2020 Nie wiem czy serwer ma wgrany akurat ten plugin ale podsyłam wam jak co. https://amxx.pl/topic/15716-system-rezerwacji-nicków/ Pomocne bardzo żeby unikać takich nieporozumień. @ Tery co o tym sądzisz ? Edit: @ Uszaty właśnie że nie zaśmieca, na czterech dużych forach to mają, i nie narzekają jakoś. Wgraj na próbe, to sie przekonasz 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Tery Opublikowano 18 Października 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 18 Października 2020 Mamy od tego Rezerwacje slota + hasło - komenda /sklepsms 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Uszaty Opublikowano 18 Października 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 18 Października 2020 @ GENERAL ALADEEN ale ty wiesz, że coś takiego ostro zaśmieca i obciąża bazę? Dodatkowo, wejdzie ktoś, po rezerwuje kilka nicków, a później bd problemy, że ktoś wcześniej zarezerwował nick, na którym ktoś inny gra pół życia. Napisać do Terego lub Trivora żeby dodali hasło na nick i tyle. A nie jakieś zaśmiecenie serwera pluginami z 2k9 (Ciekawe czy to wgl jeszcze działa xD). 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 22 Października 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 22 Października 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Propozycja odrzucona. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi