Użytkownik∙ lizanboy Opublikowano 18 Października 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 18 Października 2020 Twój nick na serwerze: lizanboy Nick admina banującego. Dostałeś bana, gaga czy muta?: Czas oraz data bana: dzis Serwer na którym dostałeś bana: dd2 2 Opis sytuacji (prośimy o dłuższą wypowiedz): po banie 3godzinnym probuje wejsc na serwer i odrazu Connecting to 145.239.236.14:27160... You have been banned from this server. Link do Sourcebansa z twoim banem: Link do twojego profilu steam: https://steamcommunity.com/id/HVHLEGENDSTAR Wycinek z konsoli po wejściu na serwer: Connecting to 145.239.236.14:27160... You have been banned from this server. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Uszaty Opublikowano 18 Października 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 18 Października 2020 Zły dział, zły wzór. Przeniosłem. Spróbuj zresetować router i daj znać czy pomogło. Odnośnik do komentarza
Użytkownik eSX Opublikowano 18 Października 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 18 Października 2020 Ban ode mnie, dałem bana na 3h, po banie na u@ napisaleś "śmieć esx", więc ci go przedłużyłem do 2 dni, chamstwa nie toleruje. Edit. Do ciebie, a raczej do was się doczepiłem bo było was dwóch, a do paki nie chcieliście iść. Ty obraziłeś kogoś, kto był ostatni, a to że nie znasz regulaminu to nie moja wina. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Uszaty Opublikowano 18 Października 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 18 Października 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Gracz nieodbanowany. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi