Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

Odwołaj się Bana

DotPixel

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Twój nick na serwerze: OneTap DotPixel

Nick admina banującego. Kalen

Dostałeś bana, gaga czy muta?: bana

Czas oraz data bana:  19.10  16:22

Serwer na którym dostałeś bana: Awp #2

Opis sytuacji (prośimy o dłuższą wypowiedz): grałem sobie na serwerze jak zawsze i nagle bana dostałem bo wychylałem na przeciwnika z komendą !tp widok z 3osoby i moze Kalen wzioł to za wh ale bym prosił o unbana bo zadnych oprogramowań nie uzywałem 

Link do Sourcebansa z twoim banem: https://sourcebans.strefaskilla.pl/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:0:426588619&advType=steamid&Submit

Link do twojego profilu steam: https://steamcommunity.com/id/5662358536345634/

Wycinek z konsoli po wejściu na serwer: https://imgur.com/a/znabKS4 nie wiem czy to jest to

Edytowane przez DotPixel
miss clickiem wysłałem
  • Ha ha 2
  • Użytkownik

9:42 - celowania w przeciwnika przez sciane, niemozliwe z pkt. widzenia na komendzie !tp

13:09 - prefire

13:19 - rozpoczecie celowania, gdy przeciwnik byl tuz przed pojawieniem sie zza sciany

16:32 - podejrzane manewry kamera na przeciwnika "maciekuuu" przez sciane

16:37 - nienaturalnie szybki strzal w przeciwnika, o ktorym gracz nie mial pojecia. Wedlug mnie zbyt szybkie na "sprawdzanie miejscowki"

16:59 - sprawdzanie komenda !tp przeciwnika "BARTUS2" albo udawanie komendy !tp i korzystanie ze wspomagacza widzenia

17:09 - gracz juz wie gdzie strzelac...

17:39 - gracz w idealnym momencie zaniechuje wyjscia zza skrzynek, bo wie, ze przeciwnik jest wpatrzony w ta pozycje. Nastepnie w kolejnych dwoch sekundach zabija przeciwnika natychmiastowo po wychyleniu.

18:19 - wie, gdzie znajduje sie przeciwnik "maciekuuu" oraz "BARTUS2" wedlug mnie wiedzial, takze o graczu "Pan_Piotr" w 18:11

18:21 - zabija "Pan_Piotr" wiedzac gdzie sie znajduje, bez wczesniejszego zobaczenia go

Pozdrawiam

• Wow! 2
  • Użytkownik

9:42 - Wychylasz wcelowany w przeciwnika, który jest za ścianą i w pewnym momencie masz na nim celownik, ale jednak oddajesz strzał w druga stronę żeby nie było podejrzane. XD // +B.

13:09 - Prefire. // +B.

13:19 - No ładnie lecisz tym celownikiem przez ścianę. // +B.

16:32 - Od razu wiedział gdzie jest przeciwnik, a nawet nie słyszał kroków ani scope // +B.

16:37 - A tutaj to już w ogóle, nawet nie wiedziałeś, że on tam jest, a idealnie spikowałeś na niego. // +B.

16:59 - Znów to samo, że pikujesz idealnie wtedy kiedy przeciwnik chce wyjść. // +B.

17:09 - Tu to samo co up. // +B.

17:39 - Znów wychylasz od razu wcelowany w model. // +B.

18:11 - Widział, widział, ale że ziomek nie wychylił, to poszedł dalej. // +B.

18:19 - Tutaj to samo co w 17:39. // +B.

18:21 - XD, to samo co up. // +B

Ogólnie na samym początku nie miałem pewności co do niektórych akcji, ale potem jak zobaczyłem, co kolega mierzy sobie przez ściany, albo wychyla od razu wcelowany w model przeciwnika, to od razu wszystko się wyjaśniło. A co do Ciebie kolego Pixel, to następnym razem jeśli będziesz chciał lecieć na wh, to chociaż ukrywaj się, a nie lecisz jak szatan. Również chciałem dodać, że miałem sporo skarg na Ciebie od innych graczy oraz admini tak samo się skarżyli, że prawdopodobnie lecisz na wh i im powiedziałem żeby Ciebie sprawdzali i najwyżej rozpisali no i w końcu się doczekałem, z takimi to tylko do pieca. Pozdrawiam i życzę powodzenia w dalszym leceniu na wh, ale nie na naszych serwerach, buziaczki. 

• Przykro mi 1

• Użytkownik

• Wiadomość wygenerowana automatycznie •
Gracz nieodbanowany.
Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]