Użytkownik DotPixel Opublikowano 19 Października 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 19 Października 2020 (edytowane) Twój nick na serwerze: OneTap DotPixel Nick admina banującego. Kalen Dostałeś bana, gaga czy muta?: bana Czas oraz data bana: 19.10 16:22 Serwer na którym dostałeś bana: Awp #2 Opis sytuacji (prośimy o dłuższą wypowiedz): grałem sobie na serwerze jak zawsze i nagle bana dostałem bo wychylałem na przeciwnika z komendą !tp widok z 3osoby i moze Kalen wzioł to za wh ale bym prosił o unbana bo zadnych oprogramowań nie uzywałem Link do Sourcebansa z twoim banem: https://sourcebans.strefaskilla.pl/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:0:426588619&advType=steamid&Submit Link do twojego profilu steam: https://steamcommunity.com/id/5662358536345634/ Wycinek z konsoli po wejściu na serwer: https://imgur.com/a/znabKS4 nie wiem czy to jest to Edytowane 19 Października 2020 przez DotPixel miss clickiem wysłałem 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik MesseM Opublikowano 19 Października 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 19 Października 2020 @ kalen 48h, zapraszam. 1 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik kalen Opublikowano 19 Października 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 19 Października 2020 9:42 - celowania w przeciwnika przez sciane, niemozliwe z pkt. widzenia na komendzie !tp 13:09 - prefire 13:19 - rozpoczecie celowania, gdy przeciwnik byl tuz przed pojawieniem sie zza sciany 16:32 - podejrzane manewry kamera na przeciwnika "maciekuuu" przez sciane 16:37 - nienaturalnie szybki strzal w przeciwnika, o ktorym gracz nie mial pojecia. Wedlug mnie zbyt szybkie na "sprawdzanie miejscowki" 16:59 - sprawdzanie komenda !tp przeciwnika "BARTUS2" albo udawanie komendy !tp i korzystanie ze wspomagacza widzenia 17:09 - gracz juz wie gdzie strzelac... 17:39 - gracz w idealnym momencie zaniechuje wyjscia zza skrzynek, bo wie, ze przeciwnik jest wpatrzony w ta pozycje. Nastepnie w kolejnych dwoch sekundach zabija przeciwnika natychmiastowo po wychyleniu. 18:19 - wie, gdzie znajduje sie przeciwnik "maciekuuu" oraz "BARTUS2" wedlug mnie wiedzial, takze o graczu "Pan_Piotr" w 18:11 18:21 - zabija "Pan_Piotr" wiedzac gdzie sie znajduje, bez wczesniejszego zobaczenia go Pozdrawiam 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik MesseM Opublikowano 19 Października 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 19 Października 2020 9:42 - Wychylasz wcelowany w przeciwnika, który jest za ścianą i w pewnym momencie masz na nim celownik, ale jednak oddajesz strzał w druga stronę żeby nie było podejrzane. XD // +B. 13:09 - Prefire. // +B. 13:19 - No ładnie lecisz tym celownikiem przez ścianę. // +B. 16:32 - Od razu wiedział gdzie jest przeciwnik, a nawet nie słyszał kroków ani scope // +B. 16:37 - A tutaj to już w ogóle, nawet nie wiedziałeś, że on tam jest, a idealnie spikowałeś na niego. // +B. 16:59 - Znów to samo, że pikujesz idealnie wtedy kiedy przeciwnik chce wyjść. // +B. 17:09 - Tu to samo co up. // +B. 17:39 - Znów wychylasz od razu wcelowany w model. // +B. 18:11 - Widział, widział, ale że ziomek nie wychylił, to poszedł dalej. // +B. 18:19 - Tutaj to samo co w 17:39. // +B. 18:21 - XD, to samo co up. // +B Ogólnie na samym początku nie miałem pewności co do niektórych akcji, ale potem jak zobaczyłem, co kolega mierzy sobie przez ściany, albo wychyla od razu wcelowany w model przeciwnika, to od razu wszystko się wyjaśniło. A co do Ciebie kolego Pixel, to następnym razem jeśli będziesz chciał lecieć na wh, to chociaż ukrywaj się, a nie lecisz jak szatan. Również chciałem dodać, że miałem sporo skarg na Ciebie od innych graczy oraz admini tak samo się skarżyli, że prawdopodobnie lecisz na wh i im powiedziałem żeby Ciebie sprawdzali i najwyżej rozpisali no i w końcu się doczekałem, z takimi to tylko do pieca. Pozdrawiam i życzę powodzenia w dalszym leceniu na wh, ale nie na naszych serwerach, buziaczki. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik MesseM Opublikowano 19 Października 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 19 Października 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Gracz nieodbanowany. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi