Zasłużony ArcyBM Opublikowano 20 Października 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 20 Października 2020 Twój nick: ArcyBM Aktualny wiek: 25+ Zajmowane wcześniej stanowisko: Opiekun DD2#2 Staż na zajmowanym wcześniej stanowisku: 4-6 miesięcy? Zanim zakończyłem poprzedni rozdział życia. Kilka argumentów (min. 3) przemawiające za powrotem na stanowisko: Pierwszym argumentem, który chciałbym wymienić, to mój pomysł na resocjalizacje. Znów nastały czasy, gdzie mogę poświęcić cały swój czas Strefie, stąd o to jestem każdego dnia. Po otrzymaniu rangi, wiem, że będę musiał trzymać się ustalonych zasad i zachowań. Dwa, cały swój czas wolny poświęcam na spędzaniu przed komputerem, więc nie ma dnia, w którym nie byłbym dostępny. Trzeci i ostatni argument mówi o tym, jak dobrze pełniłem funkcję Opiekuna Serwera na forum jak i serwerze. Nigdy nie było zażaleń na moją pracę, co do pewnych zachowań wiadomo, ale jeśli chodzi o pracę na forum, była wykonywana perfekcyjnie. Dla mnie posada, to jak wyścig o numer jeden, zawsze będę chciał wyróżniać się spośród innych. Myślę, że nie muszę wymieniać tego, co należy robić i tego, co bym robił/zrobił jako opiekun, bo większość z Was widziała moją wcześniejszą pracę jako Opiekun. Podliczanie godzin, kontrolowanie pracy Adminów, podgląd na propozycje, własne myśli uwolnione, urozmaicenia, dodatki, upiększanie serwera, jak i działu na forum. Wszystko to wykonane w perfekcyjnie przykładnej pracy i zaangażowaniu. Dziękuję, z poważaniem! *edit. Wiem, że to szybko pisane podanie, po otrzymaniu Admina, ale taka okazja nie zdarza się tak często, jak przy pisaniu podania na Admina. Ktoś musi przejąć pałeczkę po poprzednim, odpowiednim Opiekunie. 1 2 1 1 Zapraszamy na forum StrefaSkilla.pl Zapraszamy na nasze serwery! Miła, przyjemna i pozytywna atmosfera!!! Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ -.-Paradise-.- Opublikowano 20 Października 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 20 Października 2020 Na tak + Doświadczenie + Wiek + Pomysł na prowadzenie 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 23 Października 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 23 Października 2020 siema, +wiek +doświadczenie +chęci Jestem na TAK. Pozdro 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 26 Października 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 26 Października 2020 Serwer ma obecnie dwoch opiekunow, odrzucam Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 26 Października 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 26 Października 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Podanie zostało rozpatrzone negatywnie. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi