Użytkownik miss Opublikowano 20 Października 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 20 Października 2020 Nick z CS: miss Admin banujący: im always using hardware Serwer: [Only DD2][RANGI CS:GO | ASYSTY | LECZENIE] StrefaSkilla.pl [Free VIP] (de_dust2) Data zdarzenia: 20-10-2020 Opis sytuacji: Gram jak nigdy nic admin postanowił dać mi bana czekam na rozpisanie dema Link do bana z amxbans: https://amxbans.strefaskilla.pl/ban_list.php Wycinek bana z konsoli: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.strefaskilla.pl [AMXBans] Powod: 'rcs, hej palisz siee' [AMXBans] Dlugosc bana: 'permanentnie' [AMXBans] Twoj SteamID: 'VALVE_0:4:418746112' [AMXBans] Twoje IP: '185.252.183.152' [AMXBans] ======================================= zaznaczam że już nie raz dostawałem ssy i nie raz byłem w top3 serwera na koniec miesiąca gram długo na strefieskilla nie wiem z kąd ten pomysł że się pale Pozdrawiam 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ akxme Opublikowano 20 Października 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 20 Października 2020 Dobrze, poproszę pova którego serwer nagrał Ci automatycznie. Podczas nagrywania mojego pova wystąpił dziwny problem, i się nie nagrał, dziwne... Odnośnik do komentarza
Użytkownik miss Opublikowano 20 Października 2020 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 20 Października 2020 demko z hltv nie może być ? Odnośnik do komentarza
Użytkownik miss Opublikowano 20 Października 2020 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 20 Października 2020 to mamy delikatny problem bo ja również nie mam takiego dema Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Tery Opublikowano 20 Października 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 20 Października 2020 Powiem tak, demko musi być w folderze cstrike pod nazwą DD2-TeryDem.dem I jeżeli go nie masz to nie Nasz problem tylko twój. Krócej mówiąc nie ma pova nie ma unbana 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik EinSehrGoldenerApfel Opublikowano 21 Października 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 21 Października 2020 @ miss klikasz na csa ppm / otwórz lokalizację pliku / csstrike / DD2-TeryDem.dem / pakujesz / i wrzucasz pod tematem W przypadku braku demka nie ma możliwości ub. Czekam do 16 na demo (24h) Jak nie masz nic ważnego do powiedzenia to zamilcz. Odnośnik do komentarza
Użytkownik miss Opublikowano 21 Października 2020 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 21 Października 2020 Gratulacje dla banującego nie mam żadnego dema o takiej nazwie. Dziwne bo banującemu też się nie nagrało ? Odnośnik do komentarza
Użytkownik EinSehrGoldenerApfel Opublikowano 21 Października 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 21 Października 2020 Brak wstawionego pova przez gracza (24h) - Brak UB Jak nie masz nic ważnego do powiedzenia to zamilcz. Odnośnik do komentarza
Użytkownik EinSehrGoldenerApfel Opublikowano 21 Października 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 21 Października 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Gracz nieodbanowany. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Jak nie masz nic ważnego do powiedzenia to zamilcz. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi