Użytkownik LysyGolonka#Smurf Opublikowano 20 Października 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 20 Października 2020 (edytowane) Nick z CS:LysyGolonka#Smurf Admin banujący: Serwer: Nie wiem za bardzo Data zdarzenia: 10 Minut temu Opis sytuacji:Grałem zwyczajnie na StrefaSkilla Awp v2 po czym słyszałem ze administracja cos gada czyń honory mam po chwili ktoś z administracji powiedzial ej Łysy a ja co? dostałem bana prawdopodobnie za cheaty ktorych nie uzywam.Na serwerze mam wbitą 16 topke oraz zakupiona range Vip mam przegrane takze okolo 13h Z góry Dziękuje Link do bana : Nie mam Edytowane 20 Października 2020 przez LysyGolonka#Smurf Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ akxme Opublikowano 20 Października 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 20 Października 2020 Przenoszę temat, ponieważ gracz dostał bana na CSGO, a nie 1.6 Odnośnik do komentarza
Użytkownik MesseM Opublikowano 20 Października 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 20 Października 2020 @ Kacper5430 Proszę o wyjaśnienie. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Kacper5430 Opublikowano 20 Października 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 20 Października 2020 Zobacz chat Administracji to o nim pisali, no i Kalen sie pytal czy chce czynić honory xD, no i powiedziałem oczywiście, nie ma co tłumaczyć reklamowal i należał się ban, tyle w temacie. Odnośnik do komentarza
Użytkownik MesseM Opublikowano 20 Października 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 20 Października 2020 No właśnie jest co tłumaczyć, ponieważ w regulaminie nie ma nic napisane, że reklamowanie cheatów jest banowane, a poza tym tak jak napisał ten ziomek na chatboxie, jak gra sobie mma i go ktoś wyzywa to wkleja tego binda i tyle, a ja sam wiem jak to jest bo już niejednokrotnie się spotkałem z taką sytuacją. Szczerze mówiąc bardziej bym to podciągnął pod wprowadzanie graczy w błąd, ponieważ zawsze ktoś może sobie w ten link wejść, a nigdy nie wiadomo co się w nim znajduje, dlatego następnym razem proszę was @ Kacper5430 , @ kalen , że jak już macie kogoś banować za takie coś to napiszcie na steamie do mnie czy też na grupie czy możecie za takie coś zbanować. Bo teraz wynikło, że nie znacie regulaminu.. I nawet nie wiecie, że tam nie ma nic takiego napisanego. Więc gracz dostaje ub, a wy następnym razem upewnijcie się, że w regulaminie jest taki podpunkt, pozdrawiam i wracaj do gry. @ LysyGolonka#Smurf 2 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik MesseM Opublikowano 20 Października 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 20 Października 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Gracz odbanowany. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi