Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

Odwołanie od bana

LysyGolonka#Smurf

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Nick z CS:LysyGolonka#Smurf
Admin banujący: Serwer: Nie  wiem za bardzo
Data zdarzenia: 10 Minut temu
Opis sytuacji:Grałem zwyczajnie na StrefaSkilla Awp v2 po czym słyszałem  ze administracja cos gada czyń  honory mam   po chwili ktoś z administracji powiedzial ej Łysy a ja co? dostałem bana  prawdopodobnie za cheaty ktorych nie uzywam.Na serwerze mam wbitą  16 topke oraz zakupiona range Vip mam przegrane takze okolo 13h Z góry Dziękuje 

Link do bana : Nie mam 

Edytowane przez LysyGolonka#Smurf
  • Użytkownik∙

Przenoszę temat, ponieważ gracz dostał bana na CSGO, a nie 1.6

• Użytkownik∙

Zobacz chat Administracji to o nim pisali, no i Kalen sie pytal czy chce czynić honory xD, no i powiedziałem oczywiście, nie ma co tłumaczyć reklamowal i należał się ban, tyle w temacie.

• Użytkownik

No właśnie jest co tłumaczyć, ponieważ w regulaminie nie ma nic napisane, że reklamowanie cheatów jest banowane, a poza tym tak jak napisał ten ziomek na chatboxie, jak gra sobie mma i go ktoś wyzywa to wkleja tego binda i tyle, a ja sam wiem jak to jest bo już niejednokrotnie się spotkałem z taką sytuacją. Szczerze mówiąc bardziej bym to podciągnął pod wprowadzanie graczy w błąd, ponieważ zawsze ktoś może sobie w ten link wejść, a nigdy nie wiadomo co się w nim znajduje, dlatego następnym razem proszę was @ Kacper5430 , @ kalen , że jak już macie kogoś banować za takie coś to napiszcie na steamie do mnie czy też na grupie czy możecie za takie coś zbanować. Bo teraz wynikło, że nie znacie regulaminu.. I nawet nie wiecie, że tam nie ma nic takiego napisanego. Więc gracz dostaje ub, a wy następnym razem upewnijcie się, że w regulaminie jest taki podpunkt, pozdrawiam i wracaj do gry. @ LysyGolonka#Smurf

• Lubię to! 2
  • Ha ha 1

• Użytkownik

• Wiadomość wygenerowana automatycznie •
Gracz odbanowany.
Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]