Użytkownik SynDisa Opublikowano 20 Października 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 20 Października 2020 Twój nick: SynDisa Nick oskarżonego: PiotrulloDD Powód skargi: obraza nie wprost ale jest Opis sytuacji: Siedzę sobie na tsie ok 30 minut i tak poprostu dostaje zaczepke od PiotrulloDD Data i godzina zdarzenia: 20.10.2020 17:48 i 52 sekundy Miejsce zdarzenia: Teamspeak3 ts.strefaskilla.pl Dowody: *jak coś to tej zaczepki jeszcze nie zamknąłem i mogę ją pokazać komuś np na dc. Coś od siebie: Wczoraj dostałem od niego bana za prowokacje, bo go trollowałem, nie powiem że nie słusznie, ale jak dzisiaj nawet słowa do niego nie napisałem to dostałem to tak o. edit: Ta stronka sciąga IP. Cytat a mi jakiś gość wysłał to i wysyłałem to do kacperka i Thundera bo myslalem ze to memy ;D Edit 2: To po co ta dopiska, ale ty chyba nie zrozumiesz bo to english, a potem "i co fajne memy ?? ale ty rozumiesz"" Edit 3: Czyli teraz mówisz, że nie sprawdzając tego linku wysyłasz go znajomym i jakiemuś ranodmie z serwera, będąc adminem?? żałosne Pozdrawiam z rodzinką 4 1 3 1 2 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik PiotrulloDD Opublikowano 20 Października 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 20 Października 2020 a mi jakiś gość to wysłał i wysyłałem to do Kacperka i Thundera bo myślalem ze to memy ;D edit: no bo fajne memy a co nie?? wejdź sobie w link jak byś rozumiał to są memy i dlatego tak napisałem bo myślałem że to są memy a ty mi o jakimś IP mówisz . edit 2 po prostu rozumiem te memy i są śmieszne dlatego wysyłałem 1 2 1 Odnośnik do komentarza
Street Strefa Family JBoy Opublikowano 22 Października 2020 Street Strefa Family Udostępnij Opublikowano 22 Października 2020 @ PiotrulloDD , Jeżeli masz mi jeszcze coś do powiedzenia - odezwij się na priv, możemy nawet ustawić się w weekend na rozmowę. Na obecną chwilę to - po przyjęciu tej skargi wpadnie Ci ostrzeżenie 3/3 co skutkuje odsunięciem od pełnionej przez Ciebie dotychczas funkcji Administratora TS3. Może to czas na przemyślenia, a może na odpoczynek? Na to pytanie odpowiesz mi Ty. Nie jesteś skreślony, a jako Opiekun TS3 niestety muszę wymagać. Aktualnie zostajesz zdjęty z rangi -> Nowy Admin TS3. ! OSTRZEŻENIE 3/3 = ODSUNIĘCIE OD PEŁNIONEJ FUNKCJI ! @ Junior Admin - Proszę o zmianę głównej rangi na forum dla użytkownika z incydentu. 2 1 PUB7O - #HOTHALLOWEENCHALLENGE.mp3 © STREFASKILLA.PL Pozdrawiam, PUB7O Odnośnik do komentarza
Street Strefa Family JBoy Opublikowano 22 Października 2020 Street Strefa Family Udostępnij Opublikowano 22 Października 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Skarga przyjęta. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. PUB7O - #HOTHALLOWEENCHALLENGE.mp3 © STREFASKILLA.PL Pozdrawiam, PUB7O Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi