Użytkownik EDZIU Opublikowano 21 Października 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 21 Października 2020 Chciałem dzisiaj wejść i pozabijać kilka osób na dd2 a tu wyskakuje mi banicja. [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : Chlenix By DmN [AMXBans] Powod : ' Wykryto czita ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.strefaskilla.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_ID_LAN ' [AMXBans] Twoje IP : ' 94.254.163.194 ' [AMXBans] ======================================= Gram pod nickiem Tony Mahony, niedawno nawet miałem sprawdzane ssy,co potęguje dziwaczność sytuacji. Odnośnik do komentarza
Użytkownik EinSehrGoldenerApfel Opublikowano 21 Października 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 21 Października 2020 https://amxbans.strefaskilla.pl/ban_list.php?bid=2024 Ban nadany 10.10 mamy 21 (po czasie) Ban został nadany na ip przez automat. Jeżeli to faktycznie nie ty zresetuj router i bdz dobrze. Jeśli to nic nie da to zapraszam jak będzie reset bansa cziterów nie tolerujemy. Jak nie masz nic ważnego do powiedzenia to zamilcz. Odnośnik do komentarza
Użytkownik EinSehrGoldenerApfel Opublikowano 21 Października 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 21 Października 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Gracz nieodbanowany. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Jak nie masz nic ważnego do powiedzenia to zamilcz. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi