Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

Odwołaj się Bana drugi raz

DotPixel

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Twój nick na serwerze: OneTap DotPixel

Nick admina banującego. Kalen

Dostałeś bana, gaga czy muta?: bana

Czas oraz data bana:  19.10  16:22

Serwer na którym dostałeś bana: Awp #2

Opis sytuacji (prośimy o dłuższą wypowiedz): grałem na !tp na serwerze i nagle dostałem bana za WH 

Link do Sourcebansa z twoim banem:  https://sourcebans.strefaskilla.pl/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:0:426588619&advType=steamid&Submit 

Link do twojego profilu steam:  https://steamcommunity.com/id/5662358536345634/  

Wycinek z konsoli po wejściu na serwer:   https://imgur.com/a/znabKS4 nie wiem czy to jest to                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                        Cos od siebie : bardziej to jest dla Właściciela     tak wyglonda granie na !tp wiem ze to widac prawie jak na wh ale bym nie poświęcał czasu na wspaniałem serwerze zeby cheatować i zaponawac sie z administracją   ale wiem ze to moze nie pomóc 

mam jeszcze jeden filmik jak bedzie potrzebny moge wrzucic 

Edytowane przez DotPixel
  • Ha ha 1
  • Przykro mi 1
  • Użytkownik

Nie rozumiem jednej rzeczy, skoro wiesz, że to wyglądało jakbyś grał na wh, to czemu mi tego nie zgłosiłeś albo nie napisałeś propozycji o usunięcie tego? Bo szczerze to ja nawet nie wiedziałem, że takie coś jest, a ty zamiast napisać o usunięcie tej komendy, to grałeś sobie na niej gdyby nigdy nic i teraz walczysz o ub. No, ale cóż dostałeś perma, to dostałeś, trzeba było myśleć wcześniej, a nie teraz. Ban zostaje i tyle w temacie. 

• Użytkownik

• Wiadomość wygenerowana automatycznie •
Gracz nieodbanowany.
Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]