Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

LETNI KONKURS

Uwiecznij najpękniejszą fotografię tego lata!

Weź udział

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

skarga na murzynek :(

DotPixel

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Twój nick: OneTap DotPixel
Nick oskarżonego:   @MurzynekBamboBezGaci 
Powód skargi: brak dania szansu na ub
Opis sytuacji:  19.10  16:22 dostałem bana za "WH". napisałem pierwszą apelacje o unbana odrzucili mi to bo nie było widac ze uzywam !tp bo wszystko wiedziałem wyglądało to na "WH" wiec wczoraj nagrałem filmik wrzuciłem i napisałem drugie odwolanie wzbogacone o filmiki na ktorych pokazuje jak legalnie zagladam przez sciany itp. A pan Murzynek nie dał mi nawet szansy na ub . i to nie moja wina ze taka komenda na serwie jest i ze umiem sie nią poslugiwac. i to nie mój problem ze umiałem to skutecznie robic wiec , ban za whallhacka jest nie sluszny . a opiekun nie dal ci szansy na ub tlumaczac ze moglem pisac ze taka komenda jest ale jak jesteś opiekunem to powinieneś znać komendy serwera i to jest śmieszne ze mam Bana za "WH"
Data i godzina zdarzenia: 12.10.2020 
Miejsce zdarzenia:  serwer AWP #2
Dowody: nagranie  z innego serwera jak gram na !tp (widok z trzeciej osoby).

Coś od siebie: skoro taka komenda jest to chyba mam Prawo jej uzywać tak jak innych komend chciałem napisać zeby usuneli tą komende (napisałem wczoraj) ale dostałem bana za "WH" ale to była tylko komenda !tp.                                                                                                                                                                                                                                                                                           Pozdrawiam cały serwer Awp #2 :).                                                                                                                                                                                                                                                                                         Edit #1  a ile razy mam mowic ze skoro jest taka komenda na serwerze to mozna jej uzywac? w regulaminie nic nie ma ze nie wolno.

Edytowane przez DotPixel
  • Lubię to! 4
  • Ha ha 2
  • Użytkownik

Nie wiem ile razy jeszcze się spłaczesz, że ub Ci nie chcę dać? Było pomyśleć wcześniej, tak jak napisałem, a nie dopiero teraz, ja mam tyle od siebie do dodania, A jeśli administracja uzna inaczej, to już ich sprawa.

• Lubię to! 3

• Użytkownik

Co za bzdura.... to, że nie zgłosił do Ciebie, a używał tej komendy to nie jest zasadność do bana. Skoro komenda istnieje na serwerze to nie jest to oszukiwanie innych graczy. Porażająca jest logika niektórych osób.

• Lubię to! 5
  • Super 1
  • Junior Admin
Junior Admin

I jak Ty używasz tego !tp?  ja nie widzę, żebyś to wpisywał co chwilę na say'u nie wiem może jestem ślepa albo  po prostu miałeś to zbindowane.

Punkty z regulaminu:

9. Zakaz używania wszelkich bindów.

1. Na serwerze obowiązuje całkowity zakaz czitowania oraz używania wspomagaczy.

Ty wymienione punkty powyżej złamałeś, Murzynek chciał dobrze dla serwera, więc odrzucam skargę. 

I mogłeś zgłosić to opiekunowi lub napisac propozycję usunięcia tej komendy, a jednak długo Ci coś to zajęło..

Tp z serwera zostało już usunięte, więc osoby, które dostały za to bany niech dostaną UB ( @ UBTeam CS:GO)   chyba, że UBT ma wątpliwości, że ktoś z tych osób używał tych komend i leciał na WH to proszę otworzyć ich odwołania i rozpisać dane osoby.

Następnym razem proszę takie rzeczy zgłaszać, a nie z tego korzystać ile się da a potem się dziwić, że się bany za czity dostaje i oczekiwać ub jeszcze.. 

• Super 2
  • Przykro mi 1

heh1111.png

• Junior Admin
Junior Admin

• Wiadomość wygenerowana automatycznie •
Skarga odrzucona.
Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie.

heh1111.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]