Użytkownik dobry11 Opublikowano 23 Października 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Października 2020 Nick z CS: dobry Admin banujący: Dovek Serwer: Only DD2 Data zdarzenia:23.10.2020 Opis sytuacji: Wszedłem na serwer mój team już wyszedł z respa ja zakupiłem broń i pobiegłem na długą i skanowałem po czym ktoś dał info ze plecy od b wiec pobiegłem tam zabiłem tam 3 graczy z ct przy czym admina dovek dodam ze w górnym trupie leżała paka więc po nią szedłem wykonywałem cele mapy po czym widzę ban Resp tt do 1:30. Po 5 minutach wszedłem na serwer i napisałem do Admina dovek Brawo admin brawo po czym widzę czy chce bana za obrażanie admina napisałem tak admin odpisał czy 3 h wystarczy napisałem dawaj na tydzien po czym widzę ban na godzinę za obrażanie admina i prowokowanie go więc pytam gdzie go sprowokowałem? czy może sobie dawać bany od tak czy są tu jakieś reguły ? Link do bana z amxbans: https://amxbans.strefaskilla.pl/ban_list.php Wycinek bana z konsoli:AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.strefaskilla.pl [AMXBans] Powod: 'obraza administratora ,prowkowoanie ' [AMXBans] Dlugosc bana: '1 godzina' [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:1:36547855' [AMXBans] Twoje IP: '185.153.35.225' [AMXBans] =============================================== 4 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ It'sOK Opublikowano 23 Października 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 23 Października 2020 Podważanie decyzji Admina (zbędne komentowanie co robi / jak powinien coś zrobić) --> Upomnienie / Kick / Ban od 5 min do 30 min. Resp po 1:30 --> Upomnienie na y@@ / Slay / Kick / Ban do 5 min. Obraza Administracji --> Ban od 30 min do 24h. polecam zapoznać się z taryfikatorem po czym jak dostałeś bana napisałeś na u@ "debilu" widziało to 3 innych administratorów ,pisałeś jeszcze ze mam się nauczyć jak admirować Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ akxme Opublikowano 24 Października 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 24 Października 2020 Ban wygasł, temat zamykam. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ akxme Opublikowano 24 Października 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 24 Października 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Gracz odbanowany. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi