Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

LETNI KONKURS

Uwiecznij najpękniejszą fotografię tego lata!

Weź udział

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

MODERATOR - [SkalpeR]

SkalpeR

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

1. Imię: Sebastian
2. Wiek: 18
3. Ile dziennie możesz poświęcić czasu na forum: Aktualnie bardzo dużo, od rana do wieczora. Siedzę w domu więc czasu mam dużo, czasami wypadnie jakaś robótka u brata i wtedy jestem wieczorem dopiero. 
4. Co chciałbyś zmienić: Szczerze? Nie wiem czy jest jakaś rzecz którą trzeba zmienić/dodać. Wszystko funkcjonuje normalnie i raczej nie ma żadnych problemów. Jeśli przyjdzie mi jakiś pomysł na pewno podzielę się z wami w propozycjach. 
5. W czym chciałbyś pomóc: Chciałbym pomóc w utrzymaniu kultury na forum. Pomagać użytkownikom którzy naprawdę potrzebują pomocy. I oczywiście odciążyć Czerwonych jak i Niebieskich od mniej ważnych spraw które tylko zawracałyby im głowę. Oraz pomóc aktualnie jedynemu Moderatorowi który pewnie dużo ma na głowie. 
6. Dlaczego akurat ty: Na forum minęło już troszeczkę  od mojego pierwszego podania na Moderatora(W którym się dostałem lecz później musiałem zrezygnować z powodów prywatnych..) . Poznało mnie już dużo osób. Pełniłem funkcje UBT:GO gdzie wykonywałem swoje obowiązki bardzo dobrze nie było na mnie żadnych skarg. Aktualnie pełnie funkcje Admina na serwerze Mirage.  Tam również wykonuje swoje obowiązki również nie ma na mnie żadnych skarg i miejmy nadzieję żeby tak zostało. Miałem dużo funkcji na Strefie nigdzie nie sprawiałem problemu nie wchodziłem w konflikty starałem się pomagać ludziom jak tylko potrafię. Jestem osobą która dobrze przykłada się do swoich obowiązków i przestrzegania zasad.  Więc w tym przypadku jeśli dostanę szansę przyłożę się najlepiej jak będę potrafił do obowiązków które zostaną mi przekazane. 

7. Staż na forum:  Rejestracja 17 Styczeń(9 miesięcy i kilka dni) 
8. Czy byłeś już kiedyś Moderatorem: Tak nawet na strefie.

Minimalnie 18 lat, 

10 dni online, 

Minimalnie 300 postów, 

Rozpoznawalność oraz aktywność, 

Znajomość ortografii i zasad pisowni, 

Wysoka kultura osobista, 

Brak ostrzeżeń na koncie. 

• Zasłużony

Siema,

+ wiek

+ chęci 

-/+ racja, dopiero wróciłeś po przerwie

37 minut temu, PepePanDziobak napisał:

Zajmij się na razie mirage

Ototo :D 

Może tak okres próbny ze szczególnym zwróceniem uwagi? 

Pozdro

• Dzięki 1

image.png
:pepehands:

• Użytkownik

Na nie

-Nie widzę Cię na forum

-aktywność

+chęci

-Nie angażujesz się w życie forum

• Dzięki 1
  • Street Strefa Family

Cześć Wam,

a więc tak.. kolega może i dopiero co wrócił po dłuższej przerwie, ale nie zmienia to faktu iż człowiek jest naprawdę na poziomie i ogarnięty. Dodatkowo jest w stanie poświęcić na potrzeby forum całkiem sporawą liczbę godzin. Czemu nie? Dlaczego by nie przygarnąć takiego gościa? W mojej opinii to tylko takich szukać ze świecą.

+ chęci 

+ wzorowa aktywność z tego co piszesz

+ brakuje nam Moderatorów właśnie w tym wieku

+ nie byłeś karany warnami

Solidne TAK i wnioskuję o pominięcie okresu próbnego dla tego Pana, niech się wykaże, bo widać potencjał - z fartem! ;) 

• Dzięki 1

1508237112_sygnaturapub70v2.png.3fd52eaf47361a7d2a494e9f4168ef85.png

PUB7O - #HOTHALLOWEENCHALLENGE.mp3 © STREFASKILLA.PL

Pozdrawiam,

PUB7O

- aktywność, praktycznie w ogóle Ciebie nie widzę na forum, poszedłeś, pograłeś i zrezygnowałeś. Wróciłeś, nie udzielasz się za bardzo, nie widać Cię.

+/- wiek

+ chęci 

- Ciągłe rezygnacje

Jestem na nie,  nie wiadomo, czy jak dostaniesz moda, to po miesiącu nie znikniesz, a mimo wszystko, po co taki ktoś w ekipie.

• Lubię to! 1
  • Super 1
  • Użytkownik

Jestem na nie, 
- czas online

- niedawno wróciłeś

-specjalnie czekałem parę dni z napisaniem postu tutaj, i nie widziałem cię na forum, brak aktywności.

• Lubię to! 1
  • Super 1
  • Użytkownik

Na nie

-czas online

-niedawny powrót

+wiek

+staż

• Lubię to! 1
  • Junior Admin
Junior Admin

+Wiek

+Staż

+Posty

+Podanie

-Czas online (brakuje 3 dni :D)

-Z tego co tu wnioskuje niedawno wróciłeś

-Rezygnacje

Jestem za okresem próbnym (by zobaczyć czy wymagania się poprawią i czy ogólnie się uaktywnisz).

• Dzięki 1
  • Donator
DONATOR

Pozwolę sobie na wypowiedź, jako iż forum to także moje podwórko.

Nie wątpię w Twój czas wolny, ale jaki procent z tego wolnego przeznaczasz na forum?

Rezygnacje po pewnym, dość krótkim czasie z pewnych stanowisk nie przemawiają na Twoją korzyść.

+/- Wiek

+Nie można Ci odmówić ambicji, chcesz się postarać, ale jakoś słabo Ci to wychodzi :/

+Chęć pomocy j@ oraz h@ w ogarnianiu drobniejszych spraw

+Piastowałeś już to stanowisko

-Jak już wspomniałem wcześniej, nie wiem ile tego czasu poświęcasz na forum, nie wiem, może przeglądasz tematy, głosujesz na serwery itp. i nie udzielasz się na SB. Pokaż się więcej na czatpudełku, daj się poznać lepiej :D

Mimo wszystko jestem skłonny zagłosować za OKRESEM PRÓBNYM, skąd mamy wiedzieć jak mu pójdzie? Poprzez ocenianie jego czynów z przeszłości? Każdy ma prawo do drugiej szansy i każdy może się zmienić.

Powodzenia :D 

• Lubię to! 1
  • Dzięki 1
  • Użytkownik

+/- Zaufanie, nie wiadomo czy znowu nie zrezygnujesz

+ Chęci

- Dość szybko te podanie, jak po powrocie

+ Wiek

Pomimo wielu minusów, jestem za okresem próbnym.

• Dzięki 1

naura

vanish.jpg.142a29ac8ccb1fc7bb7e6fecaddb697e.jpg.843fb23fd9e13bfa672d70ea6d7130c1.jpg

• Użytkownik∙

Na nie

-Nie widzę Cię na forum

-aktywność

+chęci

-Nie angażujesz się w życie forum

Poprawiłbyś aktywność to napewno dałbym Ci na Tak

• Lubię to! 1

sy.png

• Użytkownik∙

na nie 

nie dawno wrociles- daj sie poznac innym 

+checi 

popraw aktywnosc -

+ogarniety 

popraw ta aktywnosc i bede na wielkie tak 

• LEGENDA

Potrzebujemy moderatora który będzie na forum a nie osobę która co chwilę ucieka na urlop, wróć w 100% i spróbuj ponownie za jakiś czas. 

6fe637_11364b10887141b8afadb4d94062ba19_mv2.thumb.gif.6e3db2f1812dc8694a19819c770f5e16.gif

76561198203268992.png

6fe637_11364b10887141b8afadb4d94062ba19_mv2.thumb.gif.6e3db2f1812dc8694a19819c770f5e16.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]