Użytkownik SkalpeR Opublikowano 24 Października 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Października 2020 Witam chciałbym wam przedstawić kilka zmian/błędów. Błędy: -Mute/Gag/Silence - Nie działają.. Co komuś dam muta to może sobie gadać Nawet jak dam silence to słychać gościa. Zmiany: -Można pomyśleć o nowych Rangach typu "Faceit?" Widziałem na innych serwerach i wyglądają spoko. -Zamiast 2x skoku zmiana na Med-Shot? -Usunięcie Hełmu w Pistolce dla Vipa (Nadal będę sie o to kłócił) -Usunięcie TAGU "Admin" "Właściciel" - Chyba tego tłumaczyć nie musze? -Zmiana/usunięcie rozgrzewek > Jeśli chodzi o zmianę to dodajcie może jakieś inne? @ xEz wpisz sobie Medi-Shot To jest taka strzykaweczka która daje ci hp. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Refemis Opublikowano 24 Października 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Października 2020 (edytowane) 17 minut temu, SkalpeR napisał: - Można pomyśleć o nowych Rangach typu "Faceit?" Widziałem na innych serwerach i wyglądają spoko. Również widziałem takowe, naprawdę ładnie wyglądają, oraz dodadzą troszkę innowacji. 17 minut temu, SkalpeR napisał: - Zamiast 2x skoku zmiana na Med-Shot? Jestem jak najbardziej za. 17 minut temu, SkalpeR napisał: - Usunięcie Hełmu w Pistolce dla Vipa (Nadal będę się o to kłócił) Hełm na pistoletówce dla VIP-ów jest zbyt dobry, gdyż z USP potrzeba 2 strzały, aby zabić VIP-a, z Glocka zależy też od odległości, lecz czasem potrzeba nawet 4 strzały w głowę, aby zabić gracza posiadającego VIP-a. 17 minut temu, SkalpeR napisał: - Usunięcie TAGU "Admin" "Właściciel" - Chyba tego tłumaczyć nie muszę? Są tego plusy, jak i minusy, gdyż są osoby, które grają pierwszy raz na serwerze, nie będą wiedzieć, czy takowy admin aktualnie znajduje się na serwerze i zacznie wyzywać osobę, którą podejrzewa o cheaty, lecz z drugiej strony dla administracji będzie to łatwiejsze pod względem sprawdzania podejrzanego gracza. 17 minut temu, SkalpeR napisał: - Zmiana/usunięcie rozgrzewek > Jeśli chodzi o zmianę to dodajcie może jakieś inne? Moim zdaniem, lepszym rozwiązaniem byłoby dodanie ich większej ilości. Edytowane 24 Października 2020 przez Refemis 1 Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 24 Października 2020 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 24 Października 2020 Można pomyśleć o nowych Rangach typu "Faceit?" Widziałem na innych serwerach i wyglądają spoko. Link do pluginu podaj 1 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 24 Października 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 24 Października 2020 Witam, Godzinę temu, SkalpeR napisał: -Można pomyśleć o nowych Rangach typu "Faceit?" Widziałem na innych serwerach i wyglądają spoko. szczerze? Ja bym został przy klasycznych rangach. Osobiście je wole Godzinę temu, SkalpeR napisał: -Zamiast 2x skoku zmiana na Med-Shot? Ja bym zostawił doublejumpa Godzinę temu, SkalpeR napisał: -Usunięcie Hełmu w Pistolce dla Vipa (Nadal będę sie o to kłócił) Za to z tym się zgadzam, to przydało by się zrobić Godzinę temu, SkalpeR napisał: -Usunięcie TAGU "Admin" "Właściciel" - Chyba tego tłumaczyć nie musze? Z tabeli można prefixy usunąć, ale na czacie muszą być. Godzinę temu, SkalpeR napisał: -Zmiana/usunięcie rozgrzewek > Jeśli chodzi o zmianę to dodajcie może jakieś inne? Tutaj też myślę, że te rozgrzewki co są mogą zostać. pozdro 1 Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 24 Października 2020 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 24 Października 2020 Usunąłem tag admina Dodałem m4a1, m4a4 do rozgrzewki Sprawdźcie od next mapy czy działa 3 Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 24 Października 2020 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 24 Października 2020 Poprawiłem trochę to mutowanie. Sprawdźcie od kolejnej mapy czy zadziała Komendy: AddCommandListener(Command_IssueMute, "sm_mute"); AddCommandListener(Command_RemoveMute, "sm_unmute"); AddCommandListener(Command_IssueGag, "sm_gag"); AddCommandListener(Command_RemoveGag, "sm_ungag"); AddCommandListener(Command_IssueSilence, "sm_silence"); AddCommandListener(Command_RemoveSilence, "sm_unsilence"); 2 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik xEz Opublikowano 25 Października 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 25 Października 2020 Nie bardzo rozumiem co to ten med-shot, mógłbyś mi wyjaśnić? A za usunięciem hełmu dla VIP'a jestem za... i tak jego double-jump jest zbyt mocną przewagą. Edit. To teraz i tak wiadomo, że admin jest na serwie bo reszta graczy ma prefiksy. Odnośnik do komentarza
Użytkownik SkalpeR Opublikowano 25 Października 2020 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 25 Października 2020 Mutowanie dalej nie działa... Admin nie ma prefixu żadnego ani "Gracza" "Vipa" "Admina" Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 26 Października 2020 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 26 Października 2020 11 godzin temu, SkalpeR napisał: Mutowanie dalej nie działa... Admin nie ma prefixu żadnego ani "Gracza" "Vipa" "Admina" L 10/25/2020 - 21:35:07: ♛ SkalpeR ♛<695><STEAM_1:1:427593070><> issued a temporary mute on Raichu♘♘key-drop.pl<684><STEAM_1:0:85021674><>. L 10/25/2020 - 21:35:22: ♛ SkalpeR ♛<695><STEAM_1:1:427593070><> issued a temporary silence on Raichu♘♘key-drop.pl<684><STEAM_1:0:85021674><>. a powinno wygladac tak L 10/25/2020 - 17:48:39: ☆Andrzej☆ <479><STEAM_1:0:498759553><> issued an extended mute on Dipper <3<478><STEAM_1:1:149998430><> for 500 minutes. Uzywaj poprawnie komend to bedzie dzialac. Nie podajesz czasu, podajesz go zle, lub nie uzywasz "". Wpisz np. sm_mute "nick" "50" i wszystko bedzie dzialac, bylo to sprawdzane. Tagi się zrobią po restarcie serwera, jakoś w środku dnia zrobię restart. Hełm wyłączyłem na razie całkowicie vipowi, dostaje tylko darmowy kevlar, jak będę miał czas to zrobię żeby tylko na pistoletówce zabierało. 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik SkalpeR Opublikowano 27 Października 2020 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Października 2020 Przed sekundą dosłownie @ Refemis spytał się mnie jak mutujemy bo nie działa... Wpisywałem tak jak podajecie sm_mute "nick" "czas" "powód" I dalej nic. Nie da się kogoś odmutować bo jest napisane że ktoś z wyższymi uprawnieniami to zrobił i my już nie możemy mamy za małe uprawnienia. Tagi działają już normalnie. Tylko ten hełm przydałoby się naprawić i będzie okey. Mimo iż nie mamy na start hełmu to zawsze można go kupić. Nawet jeśli masz Hełm to w next rundzie znika jak miałeś kupiony. Odnośnik do komentarza
Użytkownik SkalpeR Opublikowano 9 Listopada 2020 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2020 No to dalej będę pisał. Wiem że @ Trivor masz dużo roboty ale tylko przypomnę. Usunąłeś hełm dla VIP'ow w pistolce kosztem tego że VIP musi teraz kupować co runde hełm i to strasznie denerwuje. Ale co to dało? Jak i tak można go kupić w sklepie? Proszę o szybką naprawę ;D Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 18 Listopada 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2020 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi