Użytkownik vanisz Opublikowano 26 Października 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Października 2020 Witam wszystkich w kolejnej części z serii Pod Ostrzałem. Na naszym celowniku jest dzisiaj nasz junior admin @ PepePanDziobak Również zapytałem się kilka osób, co o nim myślą, a to są ich opinie: Anonim użytkownika nr.1: --> Dziobak to bardzo barwna postać w życiu forum, przez niektórych nazywana jednym z filarów sieci. Sympatyczny, bardzo pozytywny chłopak. Ze swoich obowiązków wywiązuje się w sposób nienaganny, nie da się go nie lubić! Czasem stanowczo za dużo kłapie dziobem, gdy chce mi urywać uszy, ale umiem się przed tym bronić! Anonim użytkownika nr.2: --> Myślę, że jest jedną z najbardziej pracowitych osób na sieci i wykonuje swoją pracę na 100% bez wątpienia. Mogę dodać coś o jego osobowości, a dokładnie to, że jest bardzo sympatyczną i uprzejmą osobą. Anonim użytkownika nr.3: --> Wydaje się być spoko, pomocny, oraz miły. Anonim użytkownika nr.4: --> Tego Pana jakiś czas znam i bardzo lubię. Nasza znajomość zaczęła się dość dziwnie, bo parunastoma próbami wsadzenia Jego zajęczego zadka do piekarnika.:zlosc: Jednak moje dobre serce powstrzymało te zamiary. Jest typowym śmieszkiem i gadułą, z którym siedzenie na TSie to czysta przyjemność. Zwłaszcza, gdy zaczyna śpiewać. :V ZWŁASZCZA do 1-2-3-4 w nocy. Ciężko się rozejść z tak pozytywną osóbką. Jest przemiły, choć potrafi być wredny i kąsać , pracowity, kreatywny. Czasami mam wrażenie, że go podmienili w szpitalu, ale nasze "więzy krwi" rozwiewają wątpliwości zasiane przez shinge. Godny zaufania i awansu! Pozdrawiam. Anonim użytkownika nr.5: --> Jest bardzo pomocną osobą oraz najbardziej aktywnym moderatorem ze wszystkich, śmieszek i trochę dziecinny (Oczywiście z zachowania na forum) Anonim użytkownika nr.6: --> Najlepszy psiapsi Miły, zabawny, pomocny.. Czasem zabiera wywlotke ale to dobry chłopak Anonim użytkownika nr.7: --> pudi pudi! Anonim użytkownika nr.8: --> Hmmm... Wydaje się spoko Moderatorem. Przyjemnie się z nim prowadzi konwersacje na czacie Nie lubi być bity przeze mnie :c Anonim użytkownika nr.9: --> Dziobak wydaję się w porządku, nie pamiętam jaki miał nick wcześniej, ale gościu chętny do pomocy i do pogadania. Anonim użytkownika nr.10: --> Hm, nie znam za bardzo, ale z tego co widzę na forum wydaje się być surowy i wymagający, ale oprócz tego pomocny. Anonim użytkownika nr.11: --> Nie mam zastrzeżeń co do niego, jest bardzo miły pomocny i robi jak najwięcej dla forum 5 naura Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 26 Października 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 26 Października 2020 Fajnie fajnie, @ Anox jak zwykle bardzo kreatywnie 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Imiła2k12 Opublikowano 26 Października 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 26 Października 2020 Pudi pudi anoks 1 Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Ewciakkciak Opublikowano 12 Grudnia 2020 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2020 Podoba mi się seria "pod ostrzałem" dla "świeżaka" fajna seria aby poznać z kim ma się do czynienia na forum. EDIT: chętnie przeczytam wszystkie poprzednie ! Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kacperek Opublikowano 8 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2021 Elegacko Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kacperek Opublikowano 8 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi