Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

Pod Ostrzałem #46 PepePanDziobak

vanisz

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

image.png.7748bd26c7c63c7c047fc3271575b9ba.png

Witam wszystkich w kolejnej części z serii Pod Ostrzałem.

Na naszym celowniku jest dzisiaj nasz junior admin @ PepePanDziobak :)

Również zapytałem się kilka osób, co o nim myślą, a to są ich opinie:

image.png.e94a1f0a661fab1e9029d85e6345f2bf.pngimage.png.9a35df97807ec54f584957985e9481d3.pngimage.png.105b0ae20b07e8af61678ee65365a447.png

Anonim użytkownika nr.1: --> 

Dziobak to bardzo barwna postać w życiu forum, przez niektórych nazywana jednym z filarów sieci. Sympatyczny, bardzo 
pozytywny chłopak. Ze swoich obowiązków wywiązuje się w sposób nienaganny, nie da się go nie lubić! :DD

Czasem stanowczo za dużo kłapie dziobem, gdy chce mi urywać uszy, ale umiem się przed tym bronić! :kekw:

Anonim użytkownika nr.2: --> Myślę, że jest jedną z najbardziej pracowitych osób na sieci i wykonuje swoją pracę na 100% bez wątpienia.
 Mogę dodać coś o jego osobowości, a dokładnie to, że jest bardzo sympatyczną i uprzejmą osobą.

Anonim użytkownika nr.3: --> Wydaje się być spoko, pomocny, oraz miły.

Anonim użytkownika nr.4: --> Tego Pana jakiś czas znam i bardzo lubię.  Nasza znajomość zaczęła się dość dziwnie,
 bo parunastoma próbami wsadzenia Jego zajęczego zadka do piekarnika.:zlosc:  Jednak moje dobre serce 
powstrzymało te zamiary. Jest typowym śmieszkiem i gadułą, z którym siedzenie na TSie to czysta przyjemność. :3
 Zwłaszcza, gdy zaczyna śpiewać. :V ;>  ZWŁASZCZA do 1-2-3-4 w nocy. xD Ciężko się rozejść z tak pozytywną osóbką. 
Jest przemiły, choć potrafi być wredny i kąsać :1557022716_default_jeop: , pracowity, kreatywny. :0wink: Czasami 
mam wrażenie, że go podmienili w szpitalu, ale nasze "więzy krwi" rozwiewają wątpliwości zasiane przez shinge. 
Godny zaufania i awansu! :zlosc:
Pozdrawiam. <3

Anonim użytkownika nr.5: --> Jest bardzo pomocną osobą oraz najbardziej aktywnym moderatorem ze wszystkich, śmieszek i trochę dziecinny
 (Oczywiście z zachowania na forum) 

Anonim użytkownika nr.6: --> Najlepszy psiapsi:knowthatfeelbro: Miły, zabawny, pomocny.. Czasem zabiera wywlotke ale to dobry chłopak :hkKek:

Anonim użytkownika nr.7: --> pudi pudi!

Anonim użytkownika nr.8: --> Hmmm... Wydaje się spoko Moderatorem. Przyjemnie się z nim prowadzi konwersacje na czacie :D Nie lubi być bity przeze mnie :c

Anonim użytkownika nr.9: --> Dziobak wydaję się w porządku, nie pamiętam jaki miał nick wcześniej, ale gościu chętny do pomocy i do pogadania. :) 

Anonim użytkownika nr.10: --> Hm, nie znam za bardzo, ale z tego co widzę na forum wydaje się być surowy i wymagający, ale oprócz tego pomocny. :D 

Anonim użytkownika nr.11: --> Nie mam zastrzeżeń co do niego, jest bardzo miły pomocny i robi jak najwięcej dla forum :)

image.png.d7768cd0f838b527ba629c9b11502956.png

• Lubię to! 5

naura

vanish.jpg.142a29ac8ccb1fc7bb7e6fecaddb697e.jpg.843fb23fd9e13bfa672d70ea6d7130c1.jpg

• vanisz promuje ten temat
  • Dusia przestał(a) promować temat
  • 1 miesiąc temu...
  • Użytkowniczka

Podoba mi się seria "pod ostrzałem" dla "świeżaka" fajna seria aby poznać z kim ma się do czynienia na forum.
<3

EDIT: chętnie przeczytam wszystkie poprzednie !

• 4 tygodnie później...
  • Użytkownik

Elegacko

• Użytkownik

zamkniety.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]